Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senkike*

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Bene Krisztián a Kúrián vezetőszáron (© Zsolnai Péter) Miközben már jelenlegi partnere, Noémi sem kíváncsi a lúgos orvos perére, Bene Krisztián és ügyvédje szintet lépett az arcátlan védekezésben a Kúrián: rágalmaznak. Bene Krisztián és ügyvédje, Dr. Szekér Gyula, a Szekér Ügyvédi Iroda…..
senkike* 2017.06.12 17:05:12
@lola31: Párkapcsolati szempontból valóban nem voltak egy súlycsoportban, de amit te emlegetsz az a szakmai kvalifikáltság, vagy társadalmi helyzet. Szóval a párkapcsolatiban pont az orvos volt a hátrányosabb helyzetben, ugyanis ő volt oda jobban a nőért hiába válogathatott volna ezerből. Neki EZ a nő kellett volna mindenáron, legalábbis onnantól, hogy el akarta hagyni. Ez annyira tipikus. A hűtlen férj egyből idegbajt kap, ha az elhanyagolt feleségnek hódolója akad, egyből utána nyúl. Azt mondja: nem kellesz (eléggé), de majd ÉN megmondom mikor mehetsz. Ne csinálj úgy, mintha nem értenéd.
senkike* 2017.06.12 17:06:36
@lola31: Ne ess túlzásokba. Jó hogy azt nem mondom, hogy a börtönök ártatlanul elítélt férfiakkal vannak tele.
senkike* 2017.06.14 18:46:50
@lola31: Ami azt illeti az nem szorul bizonyításra, hogy ki zaklatott kit. És ne add az értetlent, hogy nem számít meg nincs jelentősége. Nem kitaláció, sms-ek, szemtanúk bizonyították.
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..