Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani2018

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
F1Vitriol Tisztul a vörös köd 2018.09.02 22:25:00
Ugyanaz a csoda fordíthatja meg az állást Sebastian Vettel javára, mint ami megfosztja Lewis Hamiltont az újabb világbajnoki címétől. Ez az Olasz Nagydíj is felejtősen végződött a hazai terepen versenyző Ferrarinak.Senki nem veheti el tőle az idei címet?..
Dani2018 2018.09.03 15:32:32
Hadd menjek neki egy gondolatkísérletnek:

A következő spekuláció legyen egy alaptézis, ez alapján folytassuk:
- Kimi és a Ferrari már tudja, hogy nem fog jövőre a Ferrarinál versenyezni

A következő történik a futam előtt és a rajtnál:
A Ferrari megbeszéli mindkét pilótájával, hogy a kerékcserék során, tisztán cserélnek helyet. A megbeszélés egyik résztvevője sem feltételezi, hogy katasztrófa lehet a rajtnál, vagy hogy az egyik beszúró Mercedes problémát okozhat a későbbiekben.
Raikönnen így elkönyveli magában, hogy szabad a pálya, az élről a futam elején, a kerékcserékig ő diktálhat, nem kell elengednie Vettelt.
RAJT, a Curva Grande után Hamilton szorosan Vettel mögé zárkózik.
Vettel: PÁNIK! "Meg kell előznöm Raikönnen-t" - gondolja.
Raikönnen: "A lósz*rt fiam, ez az utolsó évem, én vagyok elöl, a kerékcserékig megoldod majd te Hamiltonnal." - a pálya közepére húzódik. Hamilton a Roggia-sikán féktávján már Vettel mellett.
Vettel: Még nagyobb pánik, Raikönnen nem engedte el, Hamilton kívülről előzi. Kiteszi a könyökét, de ő jár rosszul (a Sky sports közvetítését néztem, ők úgy látták, hogy egyik pilóta sem alkalmazkodott a másikhoz [viszont úgy látták, hogy Vettel alulkormányzott autóval belecsúszott Hamiltonba WTF?!]).
Vettel forog, Raikönnen vígan elhúz, azt gondolva, hogy legalább egyszer megmutatja mindenkinek, hogy mekkora klasszis. Egészen a Merci csapdájáig jut. A futam utáni interjúkon esküszöm azt láttam rajta, hogy tele a gatyája.

Másik lehetőség, még mindig ugyanazt az alapot követve:
A futam előtt a Ferrari és a pilóták megbeszélték, hogy a rajt után helycsere lesz. Raikönnen tojt mindenre, Vettel pedig vagy pánikolt, vagy kétségbeesésében úgy érezte, hogy mindent neki, egyedül és rögtön kell megoldania. Kocc, forgás, kiváló kommunikáció, de a fost még most is vakarják a szerelők mindkét pilóta üléséből.

Tévedéseim sorozatát kérem kivesézni.
Távolság Csornától: 12 Km Ajánlott közlekedés: Kerékpár GPS koordináták:  47°32'19.21"É ; 17°12'4.49"K Most egy 12 Km-es kerékpáros túrára szeretnélek invitálni benneteket. Létezik Sopronnémeti határában egy kerékpáros pihenő, ahol már többször jártam. Tudom vannak páran, akiknek ez a táv meg sem…..