Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vajnai Vanda

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lóvé a zsebben, a nagy demokrácia meg ki a f@szt érdekel. Ugye erről szól nálad az egész, a többi csak könnyű nyári szellő a magad által felállított erkölcsi mércéhez képest .Mert meg lettél mérve a cselekedeteiddel, és elmehetsz te a nagy büdös francba a sütizabáló szokásaiddal együtt a Közgépes…..
Gyurcsány Ferenc elment a Corvinus Egyetemre, hogy a jövő közgazdászainak tartson előadást. A 400 férőhelyes terembe több mint kétezren próbáltak regisztrálni. A tudósítások alapján Gyurcsány oldott légkörben beszélt, válaszolt a hallgatók kérdéseire és a vitát is vállalta velük. Eközben Orbánt…..
Vajnai Vanda 2016.04.16 19:03:27
@csak egy néző: 2006-ban már lehetett látni mennyire tönkre ment a gazdaság, de még volt esély arra, hogy talpra állítsák!
2006-os választásnál ígérte Orbán Viktor a 14. havi nyugdíjat!
Sajnos a következő 4 évben olyan pusztítást végzett az MSZP kormány, hogy 2010-ben már annak örültünk, hogy a csőd széléről vissza tudta hozni az országot a Fidesz kormány, mert hatalmas államadóssággal és üres kasszákkal vették át!
Most, hogy újból növekvő pályán van a gazdaság és sok pénzt le tudunk hívni az Unióból, most bezzeg megdöntenék az Orbán kormányt! Most nagyon tudja a baloldal, hogy mit és hogyan kellene csinálni!!! Amikor ők voltak kormányon, akkor miért nem tudták??? Mire költötték azt a 20 000 milliárd Ft államadósságot?? Mire vették fel a sok hitelt?? Mindent leromlott állapotban adtak át intézményeket, járműveket, utakat, hidakat......
Vajnai Vanda 2016.04.16 19:28:08
@Pop40: Orbánt nem kell rejtegetni! - ha figyelemmel kísérnéd a munkáját, akkor tudnád, mennyit dolgozik, egyik országból a másikba utazik, amikor itthon van, akkor irányítja az országot!
Ő nem dísznek van ott! Nem vetted észre, hogy az év első napjaiban nem áremelésekkel (hanem árcsökkenéssel) kezdjük az évet! Nem vetted észre, hogy sok ágazatban már munkaerőhiány van! Nem vetted észre, hogy egyre többen kapnak béremelést. A családosok hatalmas támogatásokat!
A közlekedési eszközöket lecserélték, a középületeket felújították, a színházak újból teltházzal játszanak, gátak és víztározók épülnek a folyók mellé, nagy MÁV felújítás folyik (sínek, állomások, mozdonyok, vasúti kocsik újulnak meg), az összes vidéki kórházban volt fejlesztés, iskolákat újítanak fel, utak, körforgalmak, hidak épülnek ….. , miközben meg kell védeni az országot a migránsoktól! Működtetni kell az országot és nem hitelekből!!! Ezekért mind meg kell dolgozni a kormánynak!!! Nem az ellopott pénzekből épülnek, fejlődnek!!!- hanem azért, mert NEM LOPJÁK EL A PÉNZT!!!
A vitáról annyit, hogy hallgasd, meg a Gyurcsány-Orbán vitát és rájössz, Gyurcsány mindenki előtt bele hazudott az Orbán képébe!!!!
HAZUG EMBEREKKEL NINCS ÉRTELME VITÁZNI!!!!
Vajnai Vanda 2016.04.16 18:43:55
@Gábor Dombai: Még az hagyján, hogy fűt fát ígért, de 2006-ban a választás előtt letagadta, a gazdasági eredményeket! Hazudott reggel, este és éjjel. Eladósította az országot 20 000 milliárd Ft nagyon sok pénz! Háromhavonta energia árat emelt! 600 milliárdot kivont az egészségügyből és most van képük a Fideszre mutogatni, hogy még nem ragyog az összes kórház az országban! 130 iskolát bezárt! Orvosok és tanárok tömegei kerültek az utcára! 11,4%-kos volt a munkanélküliségi ráta! Visszavonta a 13. havi béreket és nyugdíjat........ Ezek után még van ember, aki elhiszi neki, hogy ha újból kormányra kerülne, akkor kormányozna!! Na, ez nagyon szánalmas!!! Hiszen ő maga mondta, „NEM KORMÁNYOZTUNK, ELMENTÜNK A LEHETŐSÉGEK MELLETT!!!”