Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alcsút Hatvanpuszta

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. A Freedom House 2015-ös legfrissebb jelentése szerint azon felül, hogy tovább romlott Magyarországon a demokrácia állapota és az igazságszolgáltatás függetlensége, korrupciós ranglistájukon is…..
Alcsút Hatvanpuszta 2016.04.16 09:13:48
@monddazigazatmar: "fideszközeli, az nem vállalkozhat, nem csinálhat semmit."

Ahogy mondod, így van. Normális, demokrata jogállamokban egy éppen kormányon lévő párt politikusa nem üzletel az álammal, nem indul közbeszerzéseken, nem indul földpályázatokon, nem indul privatizációkon, a látszatát is elkerülik a korrupciónak, összeférhetetlenségnek. Itt már a látszatát se kerülik el.

Fideszisztánban az éppen kormányon lévő párt politikuai CSAK AZ ÁLAMMAL ÜZLETELENEK.

De aggódniuk nem kell, mert mindig lesz olyan minimálbéren tengődő, agymosott, tanulatlan lúzer, aki a napi robot után beáll kommentelni, hogy megvédje a millárdokat összelopó urait.
Múlt héten Bayer Zsolt patkányozta le a blogger kollégákat Kiss László botránya kapcsán, most egy másik úszóedző alpolgármester hasonló bűne miatt esett nekem a legalpáribb fideszes országgyűlési képviselőnek járó díj várományosaként is ismert Tiffán Zsolt, aki a maga egyszerűségében „szarkeverő…..
Alcsút Hatvanpuszta 2016.04.16 09:07:22
@apro_marosan_petergabor: A nőket pedig hol erőszakolják, hol verik a Fideszesek.