Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neo001

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bezár a méreggyár! Sikerült kiharcolni. Budapest, a 8. kerület, azon belül is a józsefvárosi Tisztviselőtelep lakói és a Heim Pál Gyermekkórház kis betegei végre biztonságban lesznek! Néha-néha ellenzéki képviselőként is lehet sikert elérni. Ha az ember nem hagyja annyiban! Kirobbantottam a…..
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
Egy svéd öregek otthonában kétéves kísérlet keretében vezették be a hatórás munkanapokat az ott dolgozók számára. Miközben a projekt komoly pozitívumokkal járt, a jelek szerint mégis a bukás közelébe jutott...
Fotó: Istvan Ruff / Tv2 Sajtószoba   Öt és fél év pereskedés után másodfokon is pert nyert Gregor Bernadett Fábry Sándor és az RTL Klub ellen - írja a Blikk. Gregor Bernadett egy 2011. januári műsor miatt indított pert, a lap szerint Koncz Gábor biztatására. Az Esti Showder egyik adásában a…..
Celebvetélkedőbe oltott napi reality lesz az izraeli Power Couple című műsor Nyerő páros néven induló hazai verziója, amit hétfőn szabadít ránk az RTL, így két napi beköltözős valóságshow-juk is lesz (a másik a VV8 az RTL II-n). Erre mondta annak idején Bret Michaels a Rock of Love című társkeresős…..
Ha végignézed a legnagyobb álláskereső portálokon feladott hirdetéseket, egy idő után mintákat, ismétléseket figyelhetsz meg bennük. Ha elhagyod a szakmai elvárások szekciót és a tulajdonságok listáját böngészed, mintha minden cég ugyanazt a munkatársat keresné, függetlenül attól, hogy hentesről,…..