Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabi90

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dohányzás az egyik legfőbb előidézője több betegségnek is. Ezzel foglalkozott az OECD tanulmánya, amelyben arra jutottak, hogy a magyar felnőttek negyede (26 százalék) dohányzik rendszeresen, napi szinten. Ennél többen csak Litvániában (36 százalék), Chilében (30 százalék)…..
Csabi90 2016.11.27 22:23:53
A lista azoknak az országoknak készült, amelyek a parlamentáris demokrácia felől éppen az autokrácia felé tartanak. ..
Csabi90 2016.11.24 18:33:12
Lengyelországban a kormányzó Jog és Igazságosság pártja tovább szigorítaná az abortusztörvényeket, vagyis megtiltaná a terhesség megszakítását a súlyos fejlődési rendellenességben szenvedő vagy életképtelen magzatok esetében is, kivételt azok az esetek képezhetnek majd, ahol az anya egészsége vagy…..
Az utóbbi negyedszázad legidegesítőbb közéleti személyiségei. A listába direkt nem tettem aktív, vezető politikust, ugyanis ha ezt tettem volna, csak belőlük állna a lista. * 12. Sas József (1939-) – az izzadságszagú magyar humor atyja. A Kádár-rendszer utolsó éveiben…..
Csabi90 2016.10.11 13:41:14
Egy éve még szinte mindenki elítélte László Petra cselekedetét, amikor a menekültek kitörésekor egy gyermekét a kezében tartó férfit gáncsolt el, majd egy kislányba is belerúgott. Tettét csak súlyosbította, hogy hivatalosan újságíróként volt jelen a röszkei réten, de egy szélsőséges nézeteiről…..
Akik ezt a "népszavazást" kitalálták, hazaárulók. Bűnrészesek egy gyűlöletkeltő színjátékban, és vállalniuk kell annak minden következményét. Orbán a főbűnös, hozzá csatlakozott Vona, és nem lesz sokkal kisebb azok felelőssége sem, akik részvételre, és igenló szavazatra buzdítanak (Fodor), meg azoké…..
Érdekes, még manapság is bátor mondatra vállalkozott egy Valkó Gábor nevű blogger a Klubrádióban. Azt bírta mondani, hogy az Orbán feletti győzelem érdekében a balliberális oldalnak rehabilitálni kell Gyurcsány Ferencet. Nem kell hozzá nagy töprengés, hogy igazat az adjunk az úrnak. Legalább "tiszta…..
„Hatot rúgtunk Angliának, Olyan, mint egy álom! A mi hazánk nevét zengik, szerte a világon! …… A híres oroszlán áll a gyászos ködben A béketábor meg piros-fehér-zöldben! ...... Túl a Don kanyaron, Isonzón, Mohácson, Büszke most a magyar, zengik a világon..." (Hobo)   Nem pont ezzel…..
CouchSurfing A monogámia halott? 2016.05.12 09:19:27
Kathy (30) megérkezett San Franciscóból, a száznegyvenkilencedik vendégemnek derékig érő szőke haja a feje tetejére volt csavarva. Négy estét volt a vendégem. Másnap megkérdezte, hogy van-e leszbikus bár Budapesten, ahova elmehetnénk. Utánaérdeklődtem online és offline csatornákon, de az derült ki,…..
Ha egy párt minden erőt megmozgatva tüntetést hirdet a fideszes alaptörvény ötödik évfordulójára, és csak 800 ember megy el, érdemes elgondolkodnia a párt vezetőjének. A Demokratikus Koalíció hétfői tüntetésén pont ennyien voltak.A szervezők pedig kitettek magukért. Zászlóerdő és külön, az eseményre…..
A fideszes alaptörvény ellen hirdetett tüntetést a Demokratikus Koalíció jövő hétfőre. A tüntetés jól mutatja, hogy milyen bajban van a DK. Hiszen Gyurcsány Ferenc tavaly azt ígérte a bocsoknak, hogy 2016 nyarára az ellenzék vezető ereje lesz az DK, nagyobb támogatottsággal, mint az MSZP. Ehhez…..
Csabi90 2016.04.23 22:12:38
@baldoc: aha persze, aztán az mszp-s, dk-s eksönnyuggerek aztán annyira toleránsak, hogy hihetetlen... Szívük szerint megfolytanának mindenkit egy kiskanál vízben, ami nem mszp-s, vagy gyurcsányista... Ha egyszer császy egy tolvaj gazember, akkor minek nevezzem?