Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konfetti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
Konfetti 2016.04.14 13:19:05
@firg_firg: Á, te vagy az, aki a pénztárnál pattog, mert a pénztáros nem tudja a 80. péksütemény vonalkódját fejből! :)
Téged biztos nem "Kedves Vásárló"-nak, hanem bunkó s...fejnek hívnak a hátad mögött, de szerintem ezzel te is tisztában vagy, ha ilyen a stílusod, persze magasról teszel rá, arra is hogy ember számba és ne rabszolga számba vedd az eladókat.
Ja, és gondolom az is te vagy, aki azt gondolja, hogy mert ő a "Kedves Vásárló" bármit megtehet az eladóval, beszélhet bunkón és ugráltathatja kénye-kedve szerint, mert te éppen akkor a fizető oldalon állsz.
Kevés ilyen vásárlót kívánok a kereskedelmi dolgozóknak! :)
Konfetti 2016.04.14 13:53:41
@CoolKoon: " beszabadult ide az összes sötét proli!" "Igenis a nyomi eladók fogják csak szépen be a pofájukat," "Hát, így jártál, ha neked csak az ilyen munkák jutnak. Talán diákkorodban kevesebbet kellett volna szlopálnod és (jóval!) többet tanulnod."
Te még is kinek képzeled magad, hogy így beszélsz emberekről, akikről nem tudsz semmit, csak bunkó módon ócsárolod őket!
Gratulálok, ez aztán a szegénységi bizonyítvány, emberségből egy nagy nulla, de kihúzhatod magad, mert valószínűleg valamiféle diplomás nagyfőnök vagy, aki itt is úgy osztja az észt, mint a munkahelyén. De jó is lehet a te beosztottadnak lenni.
Konfetti 2016.04.14 14:16:56
@Könnyen elkaptuk, uram!: Szerintem félreértettél, én a stílusra írtam, hogy emberből nulla, aki ismeretlenül így pocskondiáz embereket és a munkájukat.

Nem vitatkozom azon, hogy minden nap a családé kellene, hogy legyen, de nem lehet általánosítani, mert nincs mindenkinek családja.
A hétközbeni szabadnap azért nem ugyanaz, mert akkor, ha már a családnál tartunk, pl. gyerekek iskolában vannak és ha megnézzük országos szinten, a családi programokat általában vasárnapra szervezik.