Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ízirájderöcsém

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tomi nem az első és nem is az utolsó, aki valami gyártási vagy tárolási anomália miatt idő előtt megfáradt, kizöldült, beszürkült, vígan burjánzó terméket talál egy élelmiszerosztály polcán. Az igazi kérdés az, hogy mi a helyes fogyasztói magatartás ebben az…..
ízirájderöcsém 2014.09.21 09:58:11
@♔batyu♔:
1. Tulajdonosnénit írtam
2. Csak akkor került elő, amikor balhés vevő (=jómagam) jelent meg a láthatáron. A kirakatba pakolt eladólányok teljesen szolidak
3. Nincs másik sajtbolt azon a piacon

Egyébként jól megragadtad a történet lényegét...
Akinek muszáj napon lennie, az árnyékba menekülne - aki lehetne árnyékban is, magát tárja a napnak; a nyár dilemmája így lesz címlapfotóvá. (Dunántúli Napló - 1988. július 9.) Ezekben a napokban sok fiatal tölti a szabadidejét Orfűn, ahol szerdán nyitott és szombatig tart a…..
Kínos pillanatokat élt át Kate Middleton György herceggel a karján, mikor kiszállt az őt és Vilmos herceget szállító gépből az új-zélandi Wellington repterén. A hercegnő ruháját illetlenül magasra libbentette a szél, amit nem győzött kezével takarni. Nem ez az első eset,…..
Színes budapesti fotók a szocializmus éveiből.....
Az alapkőletételnek már több mint tíz éve, de körforgalom máig nem épült a 10-es főút és az Ürömi út találkozásánál lévő lámpás kereszteződés helyére. Hosszú évek óta mondják, hogy a helyzet tarthatatlan, megoldás helyett azonban máig csak ígéretek…..
ízirájderöcsém 2013.10.09 23:46:03
@kaponyanyi: "Diktatúrában ilyen nem volt"

Hát akkor nincs nagy baj! Hisz most is diktatúra van! Nem igaz, csikánók?? :))
Eszterlánc főz Hentes tokány 2 2013.09.28 14:05:29
Nnnnna, most utána néztem ennek a dolognak rendesebben. Szóval a tokány. A tokány, ha minden igaz, még az ősmagyar idők, nyereg alatt szárított húsáig vezethető vissza. Akkor még a csíkokra vágott szárított húst gabonával főzték össze kása jellegű étellé. De ez azért már…..
Az Azteca nem újkeletű hely a budapesti házhozszállítós életben, emlékszem, már évekkel ezelőtt is tőlük rendeltem a burgert, pedig akkor még csak a Dohány utcában laktam (mondjuk most meg a nyolcban, nagy előrelépés, mondhatom). Az étterem főleg a tex-mex vonalra megy rá,…..
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ízirájderöcsém 2013.09.16 11:23:22
@szabi1983: "Én bízok a sokszáz mérnökben akik ezen dolgoznak és nem hiszem, hogy érdekükben állna minket átverni és ezzel a saját megélhetőségüket veszélybe sodorni"

Ez idáig szép és rózsaszínű. A gond ott kezdődik, hogy közel sem csak mérnökök dolgoznak egy új autó előállításán. Van egy olyan banda is (többek között), akik csoportját úgy hívják: "maketing".
Folytassam? :)

De ha nagyon mélyre szeretnénk ásni, akkor valójában visszacsapna a faág. Tudna ma is mindenki olyan autókat gyártani, amikben "még vóna anyag", mint pl a hetvenes években. De akkor nem kapnál 12 millióért új BMW-t.
ízirájderöcsém 2013.09.16 11:27:09
@e39Bummere39: "Azóta csak magam és Muha mester...jó áron dolgozik"

Ez szó szerint igaz. Nem szégyellős az árképzés tekintetében. Ráadásul a klímása feltöltötte a rendszeremet, ami rögtön el is kezdett szivárogni...na mindegy, rég volt.
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ízirájderöcsém 2013.02.21 11:17:24
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"gondolkozz el kisse etimologiai szompontbol a kerdesen, vajon miert JOGOSITVANY a neve magyarul es miert DRIVING LICENCE angolul."

Etimológiailag nézd már meg jobban a sajátodat (észosztásod alapján feltételezem, hogy van): fogadnék rá nagyobb összegben, hogy az enyémnek a druszája, alias VEZETŐI ENGEDÉLY.

A jogosítvány az a krumpli, ha a vez.eng a burgonya. Jó kis szleng, amit korunk nagyokos nyelvművelői, rádióriporterei és tévéshow szereplői próbálnak az anyanyelv részévé tenni (a jelek szerint nem is sikertelenül).
ízirájderöcsém 2013.02.21 11:29:35
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"nomen est omen...:-D"
Jé, nekem is pont ez jutott eszembe, de ezzel már nem akartam cifrázni a dolgot :-)

Arra gondoltam, hátha megtudom, miből adódik (szerinted) a nyelvi különbség.

...ja és nem beszólás volt, hanem helyreigazítás :-)
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
ízirájderöcsém 2013.02.17 18:32:44
Jé, már ki vannak takarva a rendszámok??
Pár napja láttam ezt a videot, ezen az URL-en:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QOqO2lI11Hw

Érdekes, azóta privát lett. Mik vannak...

A buszöbölben várakozó szorgoscsalád amerikai röttymöröttye például osztrák (linzi) rendszámos volt. De a többi derekasan közlekedő szigetlakót sem kellett a híres-míves jogai által védeni...
Most akkor vagy az osztrákoknál nem esett annyi hó, mint nálunk, vagy a sógorok csinálnak valamit jobban. A felvétel tegnap délután készült, Klingenbach közelében, Sopron felé haladva. ..
ízirájderöcsém 2013.01.18 22:44:26
@srank: "hülye lenne a kotrós jó mélyre engedni a tolólapot, mert az első 100 méteren előrebukfencezne az unimog :D"

Igen, jól mondod, hülye lenne totál leengedett lappal menni. De más ok miatt. Nevezetesen: akkor jóval többet fogyasztana a gép és nem tudna egy műszak alatt 15-20 ezret bekaszálni a megspórolt üzemanyagon.
(info elsőkézből, igaz, nem GyMS megyei közútkezelő, hanem Főkefe)
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
ízirájderöcsém 2012.12.28 12:50:20
@betm3n: a cigánygyerek az miért cig@nygyerek??Mijafaszért nem lehet azt a szót sem kiírni, hogy cigány?
Valószínűleg sokan hallottak a Manhattanben metró elé lökött 58 éves queensi férfi történetéről, akit egy fotós is lencsevégre kapott a halála előtti másodpercekben. Több magyar hírportál is lehozta az esetet, komoly vitákat generálva ezzel. A hozzászólók többsége ugyanis…..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
Ezt is Bálint lőtte a Városmajorban járva, akárcsak a vasoszlopot. Ez a büdüskés táblácska, de van petuniás is. ..