Regisztráció Blogot indítok
Adatok
margit néni

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos napok egymás után. A balos kultúrharcosokban - ebben mondjuk tökéletesen egyformák a jobbos kultúrharcosokkal, liberálisok sajnos jó ideje nincsenek - az az egyik vicces, hogy a véleményszabadságot pontosan addig támogatják, amíg valakinek nem támad az övéktől eltérő…..
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
margit néni 2008.10.07 12:43:22
sztem szily csak azt teszi amit elvárnak tőle, éspedig, hogy jó sok komment/oldalletöltés legyen az index egyik szolgáltatásán. az indexen is tisztában vannak vele, hogy mára orbánék sikeres munkája révén végletekig megosztott politikailag az ország, ezért hol Fletót, hol az alcsúti géniuszt gyalázzák. természetesen utóbbit kevesebbszer és finomabban, mert úgy gondolják az olvasóik között is hasonló a politikai beállítottság aránya, mint a társadalomban. most dobtak egy csontot a proliknak, hogy hú de jól megmondta ez a szily, igazi egyéniség, csodás humorú írócsászár, pedig lófaszt az. ő is csak egy bértollnok, aki a családja eltartása érdekében azt ír, amit a főszerkesztő kioszt neki. meg lehet nézni, hogy milyen unalmas a saját blogja, a kutyát nem érdekli az, amit ő igazán fontosnak tart a mindennapjaiban:

kitolas.blog.hu/

én inkább azt tartom szomorúnak, hogy nem a megoldások felé próbálja terelni a politikai életet - írásain és az olvasóin keresztül - az index, hanem befekszik a politika akaratának és nekik tetszetőseket írnak, had röhögjenek egy jót az ostoba orbanisták. másnap pedig a fideszt gyalázzák, hogy a felspanolt balliberálisok is kacaghassanak. mindenesetre ez a cikk sztem ízléstelen, összehányt, azt érzem rajta, hogy már előre zavarta a szerzőt, hogy neki adták ki a feladatot, és ezért a miniszterelnökön vezette le frusztrációját. azoknak az orbanistáknak pedig, akik rühellik Fletót, itt egy kis bejátszás az alcsúti igazmondóról, aki nem azon érzékenyül el, alakul ki gombóc a torkában, hogy valaki meghalt, hanem azon, hogy született lúzerként, többszörösen bukott sutyerákként újra ő lehet a fidesz elnöke:

www.lhp.hu/video_rovat_lejatszo.php?a=214&k=12

végezetül: szociszavazóként én nem bánom, hogy az erőteljes - de középszerű - Fletó-fikázás felé megy el az index, mert sztem ez kontraproduktív és hosszabb távon szimpátiát ébreszt, valamint az elkötelezetteket is tovább tüzeli. még az is lehet, hogy ez az ágybavizelő visszalép a frontról az aktuális választások előtt fél évvel, oszt nézhet maga elé ostobán aki részt vett a karaktergyilkosságban, hisz elérte célját, de megnehezítette a kitűzött feladat - a választások megnyerésének - megvalósítását
SAJTÓKÖZLEMÉNY   Az összes parlamenti párt vezetője csatlakozva a civilek kezdeményezéséhez aláírja a Tarka Magyar demonstráció nyilatkozatát és elutasítja az erőszak és a kirekesztés minden formáját. Amint azt a Tarka Magyart szervező több, mint 100 civil szervezet a…..
margit néni 2008.10.01 16:26:07
sajnálom, hogy a szervezők nem képesek megválaszolni azt a kérdésemet, hogy miért nem fejezik ki sajnálkozásukat, hogy Fodor Gábor is személyesen vesz részt a demonstráción. bár elég beszédes ez a kussolásuk, így én továbbra is azt gondolom azért volt ilyen teátrális Fletó személyes megjelenésének elutasítása mert ez egy szdsz-es akció és a későbbiekben még hallani fogjuk, hogy a Magyar Tarka szervezői csatlakoznak a liberális párt valamelyik felvetéséhez/lépéséhez. mindegy is, azért válaszolhatna valaki, várom. másik: itt sokan azzal magyarázzák a Gyurcsány kirekesztésének jogosságát, hogy ha elmegy, várható az agyhalott söpredék akciózása. mindenesetre az tény, hogy tomcat már egy nappal az előtt jelentette be a rendőrségnél az általa szervezett ellentüntetést, hogy nyilvánosságra került volna a miniszterelnök szándéka. a legújabb fejlemény pedig az, hogy pont azért fújják le az ellentüntetést, mert, hogy ő is ott lesz:

[i]A Tomcat néven ismert férfi a Független Hírügynökségnek elmondta: szeptember 29-én, hétfőn jelentette be a rendőrségen, hogy a Hősök teréről indulva az Andrássy út szervizútján a Szent István Bazilika előtti térre vonulnának. Hozzátette: a rendezvényen a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyarok Világszövetsége és a 64 Magyar Vármegye Mozgalom is részt vett volna, ám mivel Gyurcsány Ferenc miniszterelnök jelezte, hogy elmegy a felvonulásra, ők inkább otthon maradnak. Az ellenrendezvényüket lemondó levelet valószínűleg csütörtökön kapja meg a rendőrség - tette hozzá.
[/i]

www.hirszerzo.hu/cikk.tarka_magyar_-_nem_lesz_ellendemonstracio.81659.html

 Orbán mindig is találkozott idősebb Bushsal - konstatálhatná zavartan Winston, ha olvasna Népszabadságot, illetve Népszabadság Onlinet.  A lap tegnapi számának 7. oldalán, a külpolitikai hírek között Elmaradt a Bush-Orbán találkozó címmel jelent meg egy rövid írás…..
margit néni 2008.09.12 13:55:09
kedves ergé! akkor talán egy hvg-s link is jó lesz:

"Ott találkozott idősebb George Bush volt amerikai elnökkel, akivel eredetileg a család Maine állambeli birtokán tárgyalt volna (Bushnak Kanadába kellett utaznia, Orbán és felesége pedig állítólag nem kapott jegyet ugyanarra a gépre)."

hvg.hu/hvgfriss/2008.37/200837_orban_Amerikaban.aspx

leginkább azért hoztam ide Orbán sikertelenségét, mivel a reakció helyt adott Orbán gerilla-marketingjének, és talán a fiatal generációnál a legcinkesebb, hogy Orbánt külföldön elismert politikusként kívánják bemutatni, pedig csak egy szalonképtelen, populista hazugsággyáros.
és ami a legfontosabb: a reakció hazudott, mert igaza volt a népszabadságnak, Orbánt nem fogadták maine-ben.
Mandiner blog Schwarci Viktor 2008.08.27 17:01:00
 Egyik kedves olvasó hívta fel a figyelmemet Orbán fotóblogjára, amit Amerikában készít a gyerekeinek. Minekutána állandóan zajossá, kicsit veszekedőssé lesznek a posztjaim, most megpróbálok kellemesebb vizekre evezni. Tehát lapozgassuk együtt ezt az albumot. Schwarci is…..
 Szeretem a focit, pironkodva bevallom. És még pironkodvább: a focis játékokat is. Minden szezon elején várom a menedzserprogramok friss kiadásait az új csapatokkal. Késő őszi estéken lejátszom a nagy bajnokságokat, adok, veszek, igazolok, taktikázok, és megpróbálok sikert…..
Ha ti is lemaradtatok volna véletlenül a közszolgálati tévé eme remek alkotásáról, Áron jóvoltából bepótolhatjátok a mulasztást. Párkapcsolati dráma és tipródás a református főiskolások életében, remek színészi alakítások, dialógusok és dramaturgia, minden perce…..
  A Fidesz 2006-os kampánya során alakult ki bennem az a meggyőződés, hogy ha semmit nem tettek volna, csak ülnek ölbe tett kézzel, ők nyerik meg a választást. Ehelyett kampányolni kezdtek, ám az akkor és ott elkövetett hibák jó néhány százalékot elvittek a párttól…..
margit néni 2008.08.18 20:17:53
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
killtheradical Védd a földet! 2008.05.01 08:46:00
Én nem értem a fene nagy protekcionizmust. Hogy külföldi ne vehessen magyar földet, vagy MOL-t. Ezzel ugyanis nem csak azt mondjuk, hogy a külföldi az nem mindegy, mit vehet: azt is mondjuk, hogy a magyar nem mindegy, hogy kinek adja el. Innentől nem az megy, hogy én, mint magyar,…..
Ma ez a köremail ment ki a szcientológusoknak: A változásokat bejelöltem - sárga a változtatás, piros a törlés. TÁRGY:  Javított e-mail   Folytatódik a Játék Meghosszabbítottuk a Nemzetközi Könyvmaratont ! ! ! Üzenet Rontól: "Ha eladtok huszonöt…..
margit néni 2008.04.29 15:22:44