Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puccos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én kis falum Történt valami 2008.04.16 18:45:00
Ez egy lelkizős bejegyzés lesz, az első ilyen, és remélem, az utolsó is egyben. A bevezető hosszú lesz, mert nálam egy történet csak akkor kerek, ha előtte hosszan bevezetem, én csak így érzem jól elmondva, vagyis ha „van foga”. Akit esetleg nem érdekel az én szokásos…..
Vasárnap reggel arra ébredtünk, hogy hasunkra süt a Nap. Gyönyörű idő lett, napsütéses meleg. Egyből reggel sorban számba is vettük a teendőinket – amelyek közül persze estig talán ha a fele megvalósult. A kisfalusi hírek ismét gyorsan terjedtek: miután Mariska néni…..
Következzen a sorozatban az utolsó rész. Üzletfelek Akinek szintén van egy háza egy kis faluban, de nem a közelünkben. Ugyan ez a falu is az ország északi részén található, de egy másik hegy lábánál. Ez az üzletfelem nagy túrázó, és a mi nagy hegyünkön is gyakran…..
A tartalomból: Hírek, események Mezőgazdasági rovatKutyapletykák Hírek, események Mikor megérkeztünk Kisfaluba, kellemes látvány fogadott minket: a Hősök terén a nemrég kialakított, bebokrosított park egy kis hidat kapott, U.Z. keze által. Szombat délelőtt eljött hozzánk…..
Az Indavideón találtam ezt a nagggyon cuki videót:   Nyuszifül jelezte, hogy szeretne ilyet, kettőt. Csak azt a tanácsot tudtam neki adni, hogy vegyen a süniboltban. Hogy hol van sünibolt? Természetesen Kisfaluban! Mert ahol ennyi süni van, ott kell hogy legyen sünibolt is,…..
Puccos 2008.04.05 14:04:29
„Mi ez?” című játékomra összesen két megfejtés érkezett. „Kevésbé vékony jégréteg, légbuborékokkal.” „A helyes megfejtés talán befagyott pocsolya! Jég!!” A hivatalos megfejtés: A kép Szlovákfaluban, a befagyott horgásztó kb. 30 cm…..
Én kis falum Bulvár 2008.03.31 08:07:00
Tegnapi számunkból sajnálatos módon (a kisfalusi levegőn eltöltött nap utáni korai lapzárta miatt) kimaradtak a Bulvár hírek. A hiányért elnézést kérünk és ma délután pótoljuk. Felhívom a figyelmet, hogy a múlt héten meghirdetett „Mi ez?” játék beküldési…..