Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pamacs1

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés Lesz áldozat 2018.04.21 06:36:01
Amikor a liberális demokrácia hivatalosan is lekerült a napirendről (nem hivatalosan már régen lekerült, pontosabban sosem volt ott, mert 1989 óta csak darabjaiban létezik, sosem volt értelem és erős vágy az elitekben, hogy dolgozzanak a mély elültetésén), egyszersmind kinyílt a történelem is és a…..
Pamacs1 2018.04.22 17:34:40
@gyászhuszár: mar csokkent a nyugatra elmenok szama. es szepen haza fognak jonni sokan.

nem azert mentek ki hogy piszkaljak a gyerekuket suliban mert nincs rajta csador. marpedig mar most is ez van es egyre inkabb ez lesz. a naaaagy hires eu ban.
Pamacs1 2018.04.22 19:52:28
@Midnight Run: mi nincs messze igy odaat?
milyen kiralyi egyes?

a regi nemet krimiket nezem, es olvasom a nemet kommenteket arrol hogy az volt meg az igazi nemetorszag...

ebreszto naiv idealistak!!
Pamacs1 2018.04.22 19:54:45
@Janossz: te szegeny ember.
A muzulmán migránsok nem menekültek, hanem megszállók - véli Orbán Viktor; Marine Le Pen örömmel látja, hogy szélsőségesek vezetik Magyarországot, Lengyelországot és Ausztriát; Németország új alapból segítené az elutasított menedékkérők hazatelepítését, de fontosnak tartja, hogy ehhez a magyar…..
Pamacs1 2018.01.08 23:10:00
@Midnight Run: megmondom, nem kellett volna, willkommen, meg wir schaffen das.
Meg nem kellett volna a 80 as évek óta ott élő kiutasított, de az országból ki nem küldött bevándorlókat ilyen sokáig, és ilyen tömegben segélyekkel támogatni. Persze hogy híre ment hogy a németek mekkora balekok.

Most meg se határvédelem, és az integráció kudarcot vallott.
A Brandenburgi kapunál izraeli zászlót égetnek.
Teljes energiájukat a közvélemény befolyásolására fordítják, hátha a nép nem veszi észre hogy mi van....
Vannak sokan akik szívesen és önként dugják homokba a fejüket. Mert olyan jó érzés a saját jóságunkban tetszelegni. Hogy a 15 éves német kislányt leszúrja a kiskorú? afgán menekült egy áruházban, mert nem akart járni vele.... á. Az csak egy elszigetelt véletlen eset.
Pamacs1 2018.01.08 23:15:03
@Che21: a leggázabb, hogy nem tudják hazaküldeni azokat se akiket akarnak.
A poén meg az, hogy különösen a bűnözőket nem tudják visszatoloncolni, mert nincs hova. Eldobálták a papírjaikat, és egyik állam se akarja visszafogadni őket...
Ugye ismerős: „engem nem érdekel, mit csinálnak, de azt a négy fal között csinálják”.  A történet röviden a következő:  A hatvanas évek végéig a liberális USÁban (is) rendszeres volt, hogy a meleg klubokat a rendőrség razziákkal zaklatta, - pedig ott négy fal között szórakoztak a melegek,…..
Pamacs1 2017.07.09 23:26:39
@Fiká Zoltán: koszonom. Tokeleyes lenyeglato osszefoglalas. Nemcsak egyetertek, de meg meg is nevettetel. :-)
Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban...
1968 a hippimozgalom robbanásának az éve. A hippik a flower power jegyében agresszíven tiltakoztak a fennálló rend, a vietnami háború és általában a háború ellen...
Pamacs1 2017.07.07 00:57:46
@annamanna: mintha en irtam volna a hozzaszolasod, annyira egyetertek.
Annyi kiegeszitessel, hogy azert en varom hogy a hangyak tenyleg lerazzak mar a tucskoket vegre a jelenlegi tarsadalmunkban. Mert nem nagyon tudjak. A kulonbozo tucsokfajok ugyanis osszefogtak es a lerazas halovany gondolatat is megbelyegzik, tiltjak, kommunikacioval ellehetetlenitik. Jelenleg a hangyak - sajnos - döglődnek.
Új paradigma Maxpontos szóbeli 2017.06.24 01:14:49
Zajlanak a szóbeli érettségik. Ilyenkor mindig eszembe jut egy hajdani kedves tanítványom, aki a földrajz szóbeli felelete közben egyszer csak így szólt: és most lapozok az atlaszban 2 pontért. Majd áthajolt az asztalon és megnézte, hogy tanára valóban beírta-e a pontozólapra a 2 pontot. Mert ami…..
Pamacs1 2017.06.24 22:34:24
@Androsz: en is jartam egyetemre...
Ha mindent, azaz tankonyvet peldafeladatokat, netet, stb lehet hasznalni az sokkal komplexebb szamonkeresi lehetoseg.
Lehet hogy egy 18 eves meg nem kepes ra? Lehet hogy nem fele reszben, kene. Bar megis minek a fele ugye...
De mindenkeppen tennek komplex tantargyakon ativelo, azokat kombinaltan felhasznalni igenylo feladatokat. Persze ehhez uuuugy is kene tanitani a gyerekeket.
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
A médiaérdekeltségek elvétele volt a Spéder elleni támadás célja, de olyan intenzív és gátlástalan lett, hogy Orbán is megijedt tőle, és Mészáros Lőrinc megtudta, hogy neki médiabirodalma lesz...
Pamacs1 2017.05.14 03:04:51
@Sörös Mérenc: mert nem olvasom. Mert nem melto ra.
Azert megneztem: ket legorgetessel lejjebb a szoveges reszben a vegen emlit egy harmadikat.
De ez akkor is egy gyengen megirt indulatos takolmany. Es tenyleg nem olvastam vegig. Ahogyan az olyan konyveket is abbahagyom, aminek a szovege nem er el egy szinvonalat. Ez van...
Pamacs1 2017.05.14 03:07:32
@morpho: lasd sorosberencnek irt megjegyzesem.
Szori.
Pamacs1 2017.05.14 15:56:35
@morpho: faraszto vagy. Csusztatasos iranyitott kerdes. Es meg ti kritizaljatok a nemzeti konzultaciot. (Ami mondjuk tenyleg gaz)
Szerinted tehat en olyat vélemenyeztem amit nem ismerek. Raadasul elkepzelhetonek tartod hogy mindig olyat velemenyezek amit nem ismerek? Hogy hulyenek tartom magam nem akarod megkérdezni? :-)
A cikknek van egy cime. Elkezd irni valami másrol. Szubjektiv elfogult stilusban. Aztan belekezd egy harmadik témaju felsorolasba, aminek nincs meg minden eleme.
Nekem ennyi elég is. Ennyibol mar lehet latni hogy ez nem elég jo. Ezt az elejét vékeményeztem: gagyi. Az hogy a végén kiderul hogy mégiscsak van harmadik elem nem sokat segit a cikken. Szivesebben olvasnék olyan cikkeket, ahol targyilagos hangnemben valos tenyeket kozolnek, a fogalmazasi szabalyok betartasaval.
Bárki bármikor nekünk szegezheti a kérdést, hogy “Na, és te mivel foglalkozol?” Erre sokan csak makogni tudnak, többen kliséket puffogtatnak, néhányan pedig igen velős, világos és figyelemfelkeltő, pár mondatos bemutatkozást adnak elő. Mindannyian szeretnénk a harmadik csoportba tartozni, és a…..
Gyermekkorom tapasztalatai után megfogadtam, még egészen fiatalon, hogy ha nekem gyerekem lesz, nem fog kiabálást hallani. Most itt vagyok felnőttként, és bizony komoly erőfeszítés és munka árán sikerült csak száműzni kis családunkból ezt a szörnyűséget. Előtte sokszor előfordult, hogy…..
Pamacs1 2017.05.04 12:14:44
Jól olvastátok, szoknyában. Igen, mi itt a Furdancs blognál is férfiak vagyunk, de ennek az egészhez semmi köze. A szoknya ugyanis célszerű és jó! Dolgozni pedig még annál is jobb. Mindjárt meg is mutatjuk miért...
Pamacs1 2017.04.25 12:33:07
@Untermensch4: koszi a tippet. :-))) és megnezem a vodrot. Sokszor kell ilyesmi. mar a multkor is szemeztem vele, mikor kerteszkedeshez kerestem gyomgyűjtő kosarat.
Pamacs1 2017.04.27 09:24:02
@átlátó: "prejudikálás"???
Nálad nagyobb sovinisztával rég találkoztam.
Nem tudsz úgy hozzászólni, hogy ne legyen sértő, lekezelő és durva. Szégyelld magad.

Azt gondolom, az ilyen, nőket ennyire lenéző férfiakról, hogy valójában a férfiakba szerelmesek, tehát ...
A húsvét miatt lecsengtek a megatüntetések, a Fidesz már-már úgy gondolhatta, hogy a botrány 3 napig tartott, vége van, megúszták. De ez nincs így...
Pamacs1 2017.04.25 12:02:32
@Sics68: orulok hogy ilyen sokretuen gondolkozol a kulonbozo egyetemekrol, de ez sajnos nem valtoztat azon, hogy anno kulon torvenyt hoztak gyurcsanyek hogy a ceu mukodhessen, es most meg az orbanek hogy ne. Nagy kaland.

Egy kerdes van, nem tudom ennek utanajartal e, mondjuk nemetorszagban milyen szabalyozasi kornyezet van az amerikai diplomat kibocsato egyetemekre vonatkozoan, es attol mennyire ter el a mostani uj szabalyozas.

Sosem ertettem hogy emberek minden komolyabb hatterismeret nelkul miert mennek ki szenvedelyesen ku.anyazni az utcara.
Pamacs1 2017.04.27 09:40:06
@Sics68: ezzel a sakkos kommenteddel tökre igazad van egyébként. És pont itt a pont: ha olyan jó a képzés elmennek, fizetnek érte az emberek, akkor is ha nem ad hivatalos diplomát.

De itt nem tudunk semmit a képzésről. Az valójában most fog kiderülni. Akkor is fizetnek-e érte, ha megszűnik az Európában megszerezhető Amerikában érvényes felsőoktatási papír c. státusza.
Kötve hiszem, hogy a mégoly színvonalas genderelmélet oktatás olyan konkrét munkaerőpiaci előnyöket jelentene bárhol is a világban mint a Microsoft certificate.

Egész más dolog úgy kivándorolni Amerikába, hogy van egy kinti akkreditálást nem igénylő felsőfokú végzettséged, amit ráadásul itt a jó kis (off shore) olcsó Kelet-Európában tudtál szerezni...
vagy anélkül kimenni.
Tudunk bármit is a hallgatók származási összetételéről? És arról, hogy aztán mit csinálnak, hol vállalnak állást?

Semmit nem tudunk, de mindenkinek határozott, érzelmekkel felfűtött véleménye van az oktatás szabadságának korlátozásáról...
Ha például a padlóra vastag szálú fehér szőnyeget teszünk le, óhatatlan, hogy ne legyen hamar koszos. Hasonló okos tippekket szedtünk össze...
Pamacs1 2017.04.20 22:37:53
@nem_vagyok_dj: de háziasszony se vagy, ugye. Legközelebb semmiképp ne a kutyaötő pénzlehúzós boltban varrass, méghogy hosszában nem lehet összevarrni...
Nyugodtan vegyél tüllfüggönyt is. csak ezúttal mérd le jól. Csiptess fel egy terítőt a karnisra. Ahol az kezdődik onnan mérd lefele a kész függöny hosszát, ameddig szeretnéd. A sötétítőt meg varrasd össze 2 darabba, ha rövid, a ráncolásból engedj ki oldalt vágd le és csinálj toldást alulra. Kicsit ronda lesz, de még mindig jobb mint a funkciótlanul lifegő rövid rongydarabok. Ha blackoutot szeretnél, kell túllógást kalkulálni oldalra és lefele is.
Nem akarok nagyon beledumálni, ne haragudj, csak sajnállak, hogy ennyi pénzért ... végülis átvertek. A tüll függöny készre varrva (felakasztva) 1-2 centivel legyen rövidebb mint a sötétítő, mert béna ha összehúzva kilóg alóla.
Pamacs1 2017.04.25 13:06:42
@nem_vagyok_dj: bocsanat.... (lehajtott fej)
Tenyleg nem akartam volna banto lenni. Orulok hogy meg tudod majd oldani. Mondjuk én 100 szor inkabb varrok, minthogy gerendat szereljek:-).
Mondjuk ha már ott van, arra tépőzárral lehet tenni kis rövid disz csíkot.
A hosszaban mintas anyagokat tényleg problémas összevarrni, mert nem illeszkedik a minta. Eltolassal szokták, de akkor meg anyagvesztes van. Ami valoszinüleg több lett volna mint a20% kedvezmény... Ha a rancolas kitakarja valamennyire, esetleg mégis megfontolandó, összehasonlítva napi szinten a 4 db függöny kezelésével.szép napot!
Régóta senki nem hív fel onnan, ahonnan jöttem. Messziről. Erről talán én is tehetek, nem tudom – írja József, és ezek a mondatok azért engem eléggé szíven ütöttek. Meg még sok minden más is. Következzen egy helyzetjelentés egy kölni magyar szociális munkástól...
Pamacs1 2017.04.22 17:06:13
A megerősített jogi határzár március 28-án lépett életbe a déli határon, amelynek célja, hogy tisztázatlan státusú migránsok ne mozoghassanak szabadon az ország, illetve az Európai Unió területén, és ezzel csökkenjen a migráció biztonsági kockázata. Így az összes…..
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
Pamacs1 2016.04.14 23:08:13
@Laca1558: jaj mekkora tevedes ez hogy vagy bigott vagy mindegy neki. Nekem spec tetszik ha vasarnap delelott biciklizo, kirandulo csaladokat latok. Lattam... Nalunk is egyre tobbet. Mint a nemeteknel. Mi sikerrel megoldottuk a bevasarlast. Joval kevesebb idot toltunk aruhazakban. Azelott jo bulinak tunt az ikeaban vagy a decatlonban eltolteni egy napot de mivel tomegbe nem akarodzik menni rajottem hogy nem is kell. Kar hogy tobbseg meg se probalta. Csak izzitotta magat erre a pillanatra varva.
Pamacs1 2016.04.14 23:14:29
@vukfej: hajra. Tokre orulok hogy nem en vagyok egyedul a velemenyemmel. Jo ejt!
Pamacs1 2016.04.14 23:21:50
@Csák Morritz AKA Alibiman: ez is igaz: hogy valoban a fidesz mas - tenyleg h. Intezkedesei vagy eppen azok hianya miatt ugranak ennyien ilyen vehemenciaval a temara. Valoban nem kene erre okot adniuk. Nekunk meg mindannyiunknak oszinten gondolkodni kene a sajat motivacioinkrol mielott vitatkozunk.