Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perfect Yello

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
Perfect Yello 2008.05.16 23:04:36
Az én Káosz cicámat (www.facebook.com/profile.php?id=1218025680)
5 éve bezzeg nem hozták le a tűzoltók a tetőről.
Úgyhogy mi hoztuk le, azt hittem, mindannyian meghalunk. A kémény mellett ülő macskát már kinézték maguknak a nagyobb testű madarak.
A tűzoltók azt mondták, hogy csak akkor hoznak le állatot a tetőről, ha életveszélyes a gyalogosokra, amit kiegészítettek azzal az információval, hogy csak akkor hozzák le, ha nagytestű, például 80 kilós, és leeshet az utcára. Ez esetben kötelező is lehozniuk, hiszen veszélyes, de ha jól emlékszem, mintegy büntetésből ("hogy kerül a kutya a tetőre?") 10-20 ezer forintot kértek volna az akcióért...

Úgyhogy én csak tátom a számat. Legjobban persze az nyugtatna meg, ha látnék egy tűzoltó szabályzatot, amiből lehet tájékozódni, és mérvadó.
Dr. Lomit illeti a köszönet az alábbi információ felderítéséért:"A 14.-es villamossal, ahogy megyünk kifelé a város felől és átmegy az allúljárón, tehát beér a kerületbe, jobbra (2008. március) 25.-én ballra (2008. március) 26.-án lesz a városházávl szembeni rész…..
Budapest VII. ker. 1078 irányítószámnál (Hernád utca) lomtalanítás időpontja 2008. április 4...