Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Anna

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mennyiből lehet kijönni havonta? Balaton Aranykora Alapítvány A Magyar Szegénységellenes Hálózat jelentése szerint a szegénység aránya Magyarországon az összes háztartásoknál 28 százalék, az összes gyermekes háztartásoknál 41 százalék. Ez annyit jelent, hogy ezek…..
K.Anna 2008.03.26 09:55:25
Sziasztok!
Régóta olvasgatom ezt a blogot! Sok tapasztalatot lehet itt szerezni. Sok jó arc van az oldalon. Én nem pályázok, mert annyira nem vagyok rászorulva, de sok jó ötletet olvastam már itt gyerekneveléssel és a családi életvezetéssel kapcsolatosan. Most viszont muszály betennem egy linket! Én Tiszaújvárosban élek, ennyi.

www.termal.tujvaros.hu/images/stories/info/arak2008/2008_arak.htm

Nos Anikó, még ha 3 órás belépőt vettetek is neked, a férjednek, a 18éves fiadnak(diák), lányodnak (diák), másik fiadnak(diák), Ez így 3700ft.(és ez csak 3 órás belépő)!!! Az egész napos úgyanebben a lebontásban 6600ft.
Ezt csak azért írtam be, mert nem akarom, hogy a többiek esetleg csalódjanak, ha ellátogatnak kis városunkba! Nem szeretném, ha csalódnának a lakóhelyemen! Amúgy tényleg szép a strand! Én helyi lakosként olcsóbban jutok be, de a kaját és az űcsiket otthonról viszük hűtőtáskában.