Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leviathan01

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
leviathan01 2017.06.18 01:10:23
@w9alaki: Így van, valamiért szabadon lehet gyalázni a keresztényeket a mainstream médiában, senki nem szólal fel ez ellen sehol. Ugyanezt csinálták éveken keresztül röhögve a fehér munkásosztállyal. Aztán meg lehet nézni, hogy mi lett az eredménye. Ott ül az amerikai elnöki székben.
Alig egy héttel azután, hogy Bochkor Gábor és István Dániel addig szekálták női műsorvezető társukat az Önindító című reggeli műsorukban, hogy az végül kiszaladt a stúdióból, most új társat kapnak. A Bors szerint azonban a két eset között nincs összefüggés, már korábban is az volt a terv, hogy egy…..
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
leviathan01 2016.06.02 19:06:59
@belert: Meg vannak ásva a lövészárkok és dúl az állóháború? :D
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
leviathan01 2016.04.12 19:42:35
@tantum verde 3: Rendben, legyen ez a ti igazságotok.

Ha egyeseknek az a véleménye az akkori -általános környezeti élmények- és a -mendemondák- alapján, hogy Kiss László (aki a hivatalos szakértői vád és ítélet szerint harmadmagával megerőszakolta, majd begyógyszerezte a lányt) ártatlan, akkor én ezt kénytelen vagyok elfogadni és a magam részéről nem vívok tovább szélmalomharcot.

Azt viszont még megjegyzem, hogy van itt egy elítélt erőszaktevő és a fenti kommentekből is látszik, hogy van egy réteg a társadalomban, aki mentegeti, takargatja, mosdatja. Én ezt is megértem, de azért ez elgondolkodtató és k*rva félelmetes képet fest a mostani társadalmi közerkölcsről.
leviathan01 2016.04.13 01:43:31
@bbwd: Azzal nem tudok mit kezdeni, ha szerinted nincs baj azzal, ha egy nemi erőszaktevő egyedül van összezárva egy csoport gyerekkel. Kíváncsi lennék, ha a te gyereked járna egy olyan osztályba elsőtől, ahol mondjuk ötödikben kiderül Géza bácsiról, hogy bizony nemi erőszakoló volt, biztos ugyanazzal a mosollyal indítanád a gyereket reggel az iskolába..

A szakmai eredményei kétségtelenül elvitathatatlanok, viszont jussunk már el odáig, hogy ezt végre külön válasszuk az emberi részétől. Viszont érdekes, hogy az akkori döntéshozók hogyan választhatták meg őt erre a pozícióra, mikor tisztában voltak a múltjával, a közvélemény pedig már valószínűleg elfelejtette. Tök mindegy, hogy nyert nekünk 5 aranyat, ezt ne mossuk már ide, nem oldozza fel semmi alól.

hiába használsz hangzatos jelzőket, nincs semmi "mesterséges" a reakciókban - "mondott ilyet valaki?": igen, mondott. ha utánaolvasol fenn a kommentekben, részletes teóriákat olvashatsz arról, hogy miért lehet Kiss László ártatlan. Az egész adok-kapok nem lenne,, ha nem lennének ezek a találgatások.
leviathan01 2016.04.13 23:24:36
@bbwd: Nézd, neked felesleges magyarázni, hiszen látszik, hogy minden fölé emeled a jogot. Idegesít a hivatásos erkölcscsőszök megélhetési szörnyülködése valószínűleg ezért is értelmezhetetlen számodra morálisan az álláspontom, ezt nem is lehet megmagyarázni, vagy "átérzi" valaki, vagy nem.

Ha te úgy gondolod, hogy Kiss László a lerövidített büntetése letöltése (és egy ernyedt lány megerőszakolása és begyógyszerezése) után hófehér barikaként ugrándozott tovább az erkölcsileg patyolattiszta sportuszodai környezetekben, akkor legyen így.