Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Large

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hős utca. Kerületünk, de talán egész Budapest egyik legveszélyesebb helye. Állandó hadiállapot, nyomor, szeméthegyek, betoning lerohadt házsorok. Sokak menekülnének innen, eladó lakásokból nincs is  hiány, de a környék híre minden érdeklődőt elriaszt. Ha már minden…..
 Tényleg lássunk már a szitán, ha van szemünk és van szita. Kedves Szakítósok! Rendszeresen olvasom a történeteket,sőt,már írtam is egy szakítós történetet is,ez a mostani a legfrissebb,mindössze egy hetes. A történet szereplői: Én 34 éves nő,a pasi, Zs.32 éves,öccse…..
Large 2009.10.15 11:07:55
@ged: Teljesen igazad van
Addig mondta a lány, hogy fél a megcsalástól, hogy végül ő csalta meg a fiút. Szörnyű érzés, amikor az ember mérföldkőhöz érkezve az életében visszagondol az eltelt évekre és ráébred: szörnyű hibát követett el, és arról addig fogalma sem volt. Én így jártam. Még az…..
Large 2009.08.07 11:44:06
@sanes: Én is ilyen voltam :(
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
 Párkapcsolat, baba, szakítás, abortusz.  Sziasztok! A mai (2009. 06. 11.) abortuszos történetről jutott eszembe a saját, ezzel végződő szakításom. (Én: Nő, 24, Fiú: 30) Több év együtt járás után kiderült a pasiról, hogy a hátam mögött kavarászott. Nem jött…..
 Az EP-választás miatt sem lankadhat figyelmünk, mert az emberek szeretnek és szakítanak továbbra is. Hetedik nap. Depressziós hete volt. Mint máskor, mint annyiszor, nem jobban, csak úgy, a semmiből jött, de ezúttal nyomasztó hangulata megmaradt. Rosszkedve olykor napokig,…..
Soha nem értettem azt az érzelmi állapotot, amikor fogod a párod cuccát, és egyszerűen kidobod a köszübre. Mi kell ehhez? Innen loptuk Kedves Szakítós! Ősz dereka, történetem két főszereplője én (lány, 20, frissen szakított, férfiakat éppen utáló), valamint G. (fiú, 21,…..
A legbénább szakítósdumák egyike, hogy túl jó vagy nekem, de az esetek nem elhanyagolható százalékában igenis őszintén gondolják az emberek ezt. A falhoz állítós internetes társkeresés, mi kell még ahhoz, hogy ezt megértsétek? Hiába pofázunk? Történetem annyira röhejes,…..
Napi betevő: A férfiak olyan logikátlan teremtmények, akik a szállodában otthon akarják érezni magukat, míg otthon szállodai szolgáltatásokat várnak el. (ismeretlen) ..
Large 2008.07.31 07:42:40
 Egy csodás regényt adunk ma közre, egy tehetséges lány tollából. Persze érthető, ha a szerelmet nem egy pársoros versben, hanem egy regényben tudják csak elbeszélni, de hogy a rock közéjük álljon. A történet egy dolgot megmagyaráz: a lányok és a fiúk között örök…..
Napi betevő: A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan. (ismeretlen) ..
Large 2008.07.29 06:02:31
A jófajta baráti társaságban a hálózat olyan szinten keveredik-kavarodik, hogy kibogozni nem lehet. Ilyenkor jön a Gordiuszi-csomót elvágó szex és végzetes szerelem, hogy utána már semmi ne legyen olyan, amilyen. Sziasztok! Ez az én legfrisebb "szakításom" története…..
Napi betevő: A számítógépem megver sakkban... de kick-boxban én vagyok a jobb! (ismeretlen) ..
Napi betevő: Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia. (ismeretlen) ..
Large 2008.07.24 05:59:47
Napi betevő: Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány. (ismeretlen) ..
Egy szőke lány és egy egész Lúzer FC szép vidéki környezetben. Hát persze, hogy olyan dolgok történnek a koleszszobában, amire a két éves komoly barátok még csak gondolni sem mertek. "Sziasztok! Friss a történet, nem túl hosszú, megpróbálom csak a lényeget: Adott egy…..
Large 2008.07.22 10:08:48
Napi betevő: Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. (ismeretlen) ..
Napi betevő (köszönet Hajdúnak érte :-D): A nők hajlandóak a szexre a kedvességért. A férfiak hajlandóak a kedvességre a szexért. (ismeretlen) ..
Large 2008.07.21 07:07:15
Large 2008.07.21 07:20:55
Napi betevő: Igaz, hogy a munka még nem ölt meg senkit, de hát miért kockáztasson az ember. (ismeretlen) ..
Napi betevő: A szerelem egy hosszú, édes álom. A házasság az ébresztőóra. (ismeretlen) ..
Large 2008.07.17 07:31:40
Napi betevő: Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik. (ismeretlen) ..