Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kehil

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmutatjuk nektek mivel foglalkozott ezen a héten mindenki aki jelentős a Magyar Internetben, és az összes nagymenő - beleértve bennünket is. Most még biztosan úgy érzitek, hogy ez fellengzős szöveg tőlünk, pedig ezúttal ti vagytok a lazábbak, álljatok le a…..
Ne használd ki a részeg embert, mert az élet úgyis visszavág. Videó a világ aljáról, ahol csak ilyen emberek élnek. A videót - ha van ilyen elvetemült tizennyolc éves elmúlt közöttetek - végig érdemes nézni, amikor a jó megbosszúlja a gonoszt. Kedves olvasóink, sose…..
Subba Rettenetes videó 2008.11.25 09:20:00
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ennél durvábbat nem fogunk látni EVER. Ezért csak linkelni merünk rá és a legbátrabbakat kérjük álljanak sor elejére, a bénábbakat pedig tereljék vissza a hóesésbe tüdőgyulladásért. Klikkelni erre kell.  ..
kehil 2008.11.25 11:32:10
Dersu: van ilyen oldal, konkrétan onnan van belinkelve ez a vidi is :)
www.thatsphucked.com/
Megtalálsz mindent a kategória gyöngyszemei közül. 2girls 1cup, bme pain olympics, ló + fickó...
Zombie Strippers Mindannyian tudjuk, milyen tehetséges a főszereplő (Jenna Jameson), érthető okokból mégsem vártam egy filmtörténeti remeket, mikor elkezdtem nézni. Viszont ha úgy gondolkozunk, mint az egyszeri szakács - ha sok jó hozzávalód van, a kaja is csak jó lehet - akkor…..
Juno     Nihil. Semmi. Nulla. Ez történik a filmben. Az egészet össze lehetne tömöríteni 1 percbe, és semmit sem csökkenne az értéke. Persze Oscart ez is kapott. Nem is értem kiknek készült egyáltalán. Egyetlen szituációban érzem hasznosnak rászánni a két órát:…..
Running Scared (Halálos hajsza)     Érdekesen kezdődött a dolog, az első benyomásom az volt, mintha valami közepesen igényes koppintást akartak volna csinálni, valamelyik menő gengszter filmből. Aztán ahogy egyre haladt előre a történet, a kezdeti kiszámítható…..
30 days of night     Az eleje jó volt. Király díszlet, jó hangulat, sokat sejtető kilátások. Innentől viszont egyre lejjebb és lejjebb süllyedt a színvonal, hogy a végén még a záró képsorokkal, egy utolsó tempóval próbáljon egy nagy levegőt venni a pöce…..
Ocean's Thirteen (A játszma folytatódik)      Azzal a vallomással kell kezdjem, hogy csak azért néztem meg, mert hatott rám a marketing...     Első pillantásra nem is rossz: kaszinó, gazdagság, tolvajok. Nem eredeti, de alapnak elmegy. Ehhez jön még Brad…..