Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netthi

91 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a TBS-t. Sokan csak túlárazottnak mondják, hát, valakinek beválik, valakinek nem, vagy csak simán az ár miatt passzívan állunk hozzá. Most az általam próbáltakat mutatom meg. - kékáfonya Ők voltak az elsők, amiket próbáltam tőlük, imádtam őket, tömény áfonya…..
Már a tavalyi is, de főként az idei nyár az, ahol már megállíthatatlanul terjed a színes spirál őrület és törhetetlenül behálózott engem is a láz, igyekszem kihasználni a jó időt, a színeket.   Először az Essence Colour Flash spiráljai szúrták ki a szemeimet egy kis…..
Régóta nézegettem már a Baviphat termékek tesztjeit, egyből megfogtak a cuki csomagolásukkal! Elég jókat olvastam róluk, ezért amikor rátévedtem valahogyan a bbkrem.hu-ra és megláttam a Baviphat márkát, nem sokat gondolkodtam már utána az utaláson... :)   Kerek, eperpiros…..
Body Shopnál nagy akciók vannak, ezt én sem hagyhattam ki természetesen :) SIESS! Ma még érvényesek a leárazások! www.the-body-shop.hu   Gyorsaságukon nagyon meglepődtem, kedd délután rendeltem meg, tegnap jött az e-mail, hogy átadták a futárszolgálatnak, ma reggel fél9…..
Nem tűntem el, még élek! :) Az életem más fordulatot vett, egy- két kisebb gödör is megtalált, de már jól vagyok, megmászok én már minden hegyet! :) Ősztől folytattam az egyetemet, egyedülálló lettem, és egy hihetetlenül szuper társaságra tettem szert, akik eddig is itt voltak…..
Megláttam, megcsináltam, megszerettem! Igazából ő az első browniem, egy baj van vele: amióta lecseréltem  a régi dekás mérleget digire, valahogy sosem olyan mint az első szerelemből született adag, ezen a dolgon még csiszolódnom kell, túlságosan érzésre sütöttem eddig…..
"Az alkoholmentes, mandula- és körömvirág-olajat tartalmazó NIVEA Aqua Effect Ápoló Arctisztító kendő gyengéden és kényelmesen tisztítja meg arcát, miközben megőrzi a bőr természetes nedvesség-egyensúlyát. A puha gyapjú és a kíméletes összetétel is kényezteti…..
Pöpec padlizsánlila lakk, ami (nekem) tartósabb is, mint a többi essence lakk. Mániám lett ez a szín. Mikrocsillám is dukál, ami felkenve is szépen csillog. ..
Már régóta tervezek egy kúpvas vételét, erre anyukám elcsicsergi, hogy a Rossmannban fél áron van... Másnap meg is vettem. Kerámia bevonatú lapok egyenletes hőelosztást biztosítanak Változtatható hőmérséklet beállítás: max. 180 C° Működést jelző LED Félperces…..
Gyönyörű lakk, amit természetesen nehéz lefotózni. Első blikkre az új fürdőruhám jutott róla eszembe, muszáj volt megvennem :) Külső a szokásos; kényelmes kupak, széles, lapított ecset 8 ml-be mártva. A belső csodás fekete alapú a fényviszonyoktól függően kékes-…..
"Tejproteinekben, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag összetevői által újjáépíti a haj természetes szerkezetét. Regenerálja a száraz, töredezett, kémiailag kezelt hajat, amely ez által selymes, lágy tapintású és ragyogó lesz." Elfogyott egyszer a Gliss Kur pakolásom és…..
Joy kuponnal jutottam hozzá kedvezményesen, eredeti ára 1790 Ft (ha jól emlékszem). 150 ml kiszerelésű, mandulaolajat és Hydra IQ-t tartalmazó ápoló arclemosó hab száraz érzékeny bőrre kíméletesen tisztít és hidratál, puhává és selymessé varázsolja az arcbőrt. OMG én…..
Ma 117-es Satin Pink árnyalatot mutatom meg :) Sajnos akárhogy próbálkoztam, sehogy sem tudom a színét úgy igazából megmutatni. Nekem az epres tej jut eszembe róla :) Tejes rózsaszín szín, és mivel most mániám az essence fedőlakkom, persze hogy azt kentem rá :D Ecset mint az…..
"Jónő" blog Sütivarázs magazin 2013.05.02 17:14:58
Április 3-án jelent meg a magazin, szemet gyönyörködtető receptekkel és szilikon formákkal várja olvasóit :) Amit ígér a magazin: SÜTIVARÁZS sorozatMinden, ami az örömteli sütéshez kell! A Kossuth Kiadó új, 20 részes receptmagazinja ajándék szilikon sütőformákkal…..
Lányok! Ha siettek, a rossmannban 600 Ft-ért találtok ilyen gyönyörűséges Astor lakkokat! Tehát most 600 Ft-ért kapunk tömör 12 ml astor gyönyört a rossmannban. Még látni, bár már hiányos a választék. 3-at is haza hoztam, a mostani szépség a 616-os számú Purple Dream. Ez…..
Eredetileg a H&M szivacsát akartam megvenni, de lusta volta elcsattogni az Árkádba érte :D Fenének nem voltam jobb kedvemben... "Ez a make-up szivacs ideális az alapozó, a korrektor, a pirosító és a púder felviteléhez. A lekerekített él tökéletes az alapozó és a…..
Ez egy fantasztikus testápoló, most vásároltam másodszor újra. 250 ml, 1200 Ft-ért vettem a Tescoban. Téli testápoló, kellemes illattal. Pumpás adagolású, ami nagyon erős, nem sikerült eddig letörnöm, és ha felborult se fordult el a pumpája. A krém fehér színű, sűrű…..
"Jónő" blog Egy kis Glamur nap 2013.04.13 20:44:28
Csodálatos kedvezmények mellett még a csodálatos idő is csalogatott vásárolni. Eredetileg cipőkért indultam, de csak egyet hoztam el, amit nagyon megbántam, és pólókért voltam még. szaladgálós cipő- 5990 4790 Ft- deichmann 2 felső- 1595 1275 Ft/db, Tally Weijl barna…..
"Kedves Jó nő! Örülök, hogy együtt töltjük az évet, remélem, sikeres és boldog lesz számodra 2013. Próbálok neked segíteni azzal, hogy ebben a naptárban minden napra megsúgok egy praktikát, tippet, hasznos információt, ahogy a Hogyan legyek jó nő? című sorozatban is teszem…..
Amit ígér a termék: Az Angel Star Hidratáló Testápoló egyenletesen hidratált bőrt és kellemes érzést biztosít egész napon át. A mikro finomságú szemcséket tartalmazó különleges formula a test különböző pontjainak nedvességigényéhez alkalmazkodva fejti ki hidratáló…..
Először is, jelentem, élek, csak felújítás van nálunk. Ablakcsere, festés, vezeték csere, hihetetlen mennyiségű por, és még egy nyelvvizsga is vár rám a hónap végén. Amikor megláttam, akkor hasított belém a tudat, hogy nekem mennnnnyire kell egy ilyen rúzs *-* A kollekció…..
Jézusom, mennyire nagy vágyam volt egy fekete zselés tus! A Catriceok tusai valamiért sosem érdekeltek, Essenceből pedig lehetetlen kifogni a feketét. Hol leltem rá? Takács Nóra videók alapján találtam erre a termékre, egyszerűen késztetésen volt egy jó feketéért :) Az…..
Még a Glamur napokon volt szerencsém beszerezni, féláron nagyon kecsegtető, és kihagyhatatlan lehetőség volt (1450 Ft). Azóta Rossmann kártyás 33%-os akcióval újravásároltam már (1699 Ft). 21 grammos kiszerelésben kapható, szokásos púderillattal, ami sokakat zavar, nekem tetszik.…..
Ez a gyönyörű szín, ez a gyönyörű Ocean névre keresztelt kék már régebben megragadott, amikor elkezdtem olvasgatni az Aden után. Annyira kék, annyira szép! Még az őszi kék-sárga időszakomban bolondultam bele. Neten utána kerestem, hol lehet Győrben kapni ilyet, találtam is, de…..
"Jónő" blog Boldog új év 2013.01.05 14:38:47
Az év első bejegyzése, huh :D Szeretnék mindenkinek boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni! Kicsit megkésve, csak a "szabadságomat" jó lustán kiélvezem :) Az újraindulás óta jobban figyelek a külsőmre, és kritizálóbb  lettem mások külsejével kapcsolatban (tipikus…..