Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kivilágítatlan fekete kerékpár

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy sztorink egy srácról és egy csomó lányról, itt olvassa el, aki csak akarja, mert ennek a folytatása következik. Vigyázat, veszélyes levél: 1, tinisztori 2, hosszú levél. NAGYON HOSSZÚ A TÖRTÉNET!!! Folytatnám a történetemet, vagy is befejezném. Én írtam azt a…..
Vannak szerelmek, amik végig kísérik az ember életét, újra és újra felbukkannak, nem hagyva egy pillanatnyi nyugalmat sem a szívnek és a léleknek. Minden alkalommal belehalunk, hogy az újjászületésünknek csak az újra belehalás adjon értelmet (milyen szép mondat, nem?). A kép a…..
"Az én szakításom - igazi, bár nem véres, csak egy kicsit" - ez volt a levél subjectje, de ilyen durva sztorira nem számítottam, főleg nem a legkedvencebb magyar városom előterében kirajzolódva. A fotó a pecs.hu oldalról származikNem ma volt, van már talán 3 éve is,…..
A feladványok hete folytatódik a szakítósblogon, ide sem tudok címkét tenni: ki szakítson kivel? Mindkettőt elhagyták, mindkettőnek fáj, egymással vigasztalódtak, most meg egymástól nem tudnak szabadulni. Hajrá kedves kommentelők, itt a nagy alkalom, szétfúrhattok…..