Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Százados úr (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KatPol Blog Claiming Macedonia... 2009.05.18 11:00:00
    A nemzetközi, s néhanapján a hazai sajtóban is felröppennek Macedóniát érintő hírek, általában a névvita kapcsán (ha nem épp az albánokról írnak), mely Görögország és a kis FYROM között zajlik – immár 18 éve. De pontosan miért zavarja Görögországot,…..
Százados úr (törölt) 2009.08.10 04:36:07
Azt hiszem, nekünk jóval több okunk lenne úgy gáncsolnunk a tótokat, ahogy a görögök teszik ezekkel a szerencsétlen bolgárokkal, (Igen, olyan, hogy macedón - nem létezik. gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/04/20/a_macedonok) elvégre ők tényleg mindenüket lopták. A „földjüket” és a „címerüket” tőlünk, a „nyelvüket” a csehektől, a „zászlajukat” az oroszoktól.
Kedves olvasók: nem tehetek róla, de az EB engem legyőzött. Baromi jó foci, izgalmas meccsek, szép gólok - a fenének van kedve politizálni ilyenkor. Lesz persze politika is, de egyelőre marad a foci.Nos, mi történt azóta? A hollandok még impozánsabban gázoltak át a franciákon, mint…..
Magyarországnak ötszáz igazolt felnőtt jégkorongjátékosan van. A szövetség 23 milliós támogatást kap a költségvetésből.Japánban Dávidként verték le az ukrán és hazai Góliátokat. Bejutottak az A-csoportba, ahol jövőre Kanadával, Oroszországgal, Svédországgal játszhatnak…..
Biztos információm van róla: Magyarország helyzete még nem teljesen reménytelen. A fecskék ugyanis megérkeztek! Először március 30-án láttam a Duna felett elvillanni egy füstifecskét (Hirundo rustica), majd tegnap már egy kisebb csapatot, akik ide-oda cikázva vadásztak a még elég…..