Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selyemhernyo

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy betűs szerelem, amit megint mi tesz tönkre: az internet meg a hülye fotók. dec 24 @ 400 Kedves Szerkesztő!   Hosszú hezitálás után mégis szeretném, ha megjelenne a sztori. Előre köszi.   'Hogy miért írom azt a levelet??? Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!!! Ez…..
selyemhernyo 2010.12.22 14:07:27
  A nagy (majd a kis) generáció után - kár lenne tovább véka alá rejteni, - megszületett Bösztörpuszta népének legifjabb generációja is. Ki hinné, a kuruc.info okozta gerjedelem nem lohad esemény után sem. Sőt különös névadási extázisban teljesedik ki. Szittya anyák pedig…..
Szóval külföldre utaztam, közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ha nem is minden nap, de gyakran beszéltünk.    A kép innen   Sziasztok,   Az én történetem körülbelül másfél éve kezdődött. Én lány 24, fiú (mondjuk Laci) 25. Lacival egy…..
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
Filmdroid Halo 3: ODST előzetes 2009.09.05 12:45:00
Hiába várunk a Halo filmre, úgy tűnik az előkészületeknél leragadtak, Peter Jackson és Neill Blomkamp nem tudta összehozni a stúdió miatt, aztán pedig hiába érdeklődött Steven Spielberg is a produkció iránt, nem mozdultak előre egy centit sem a dolgok. No de sebaj, ha még kijön…..
selyemhernyo 2009.09.07 13:22:54
zenerol erdekesseg
www.music4games.net/Features_Display.aspx?id=361

tarkov a vigyazz maganak is vigyazz.ez most 30! most
Arra azért kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen tanfolyamot is végez el Bárdosi Sándor és Müller Attila a Cool valóságshow-jában. A pokol hetének összefoglalójában azt olvassuk, hogy Sándor és Attila "fejükbe vették, hogy elvégeznek egy testőr iskolát. A világ…..
Legalábbis a The Amazing Race című, amerikai reality-vetélkedő szerint, aminek vasárnapi adásában bepillantást nyerhettünk abba, hogy mit is gondolnak az erdélyiekről az amerikaiak. Maga a műsor, ha valaki nem ismerné, egy afféle Flúgos futam-80 nap alatt a Föld körül…..
 Letöltendő börtönt kapott a brutális rebiszes, aki 2006 őszén egy földön fekvő, megbilincselt őrizetesen vett véres elégtételt a székházostromért.>>> Egyenlítettünk, itt vannak a gecik, a kutyákBonus track: "Bármikor beépülhetnék a Magyar…..
Azért nem semmi ország az, ahol a második számú kereskedelmi tévé reggeli hírműsorába olyan dilettánsok beülhetnek, mint Jakupcsek Gabriella, a hazugságvizsgálóval (is) ótvaros nagyot bukó, szigorú matektanárnőre emlékeztető "riporter" vagy "műsorvezető".…..
Csak szex a hétfői első posztban, amiből az érintett férfi igyekszik levezetni számunkra, miért nem működött a kapcsolatuk. A szerelem szó nem hangzik el a levélben, azt inkább jóhiszeműen feltételezzük, mert ez így. A szociális helyzettel megmagyarázni a lányt, illetve annak…..