Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hateznemigaz

63 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pozsonyi Piknik - Facebook-oldalán szereplő - saját bevallása szerint Újlipótváros falunapja, mely idén szeptember 1-ére esik. Mint minden rendes falunapon, ezen is van zene, móka, kacagás ingyen: Liszt Ferenc Kamarazenekartól Bródyn és Désen át az erősen Urbanista-közeli…..
hateznemigaz 2012.07.19 09:44:45
@gyp: Jogos a kritika, feloldottuk ezt a korlátozást, reméljük tetszeni fog a beltartalom. Üdv: PP
A blog jobb alsó sarkában a mai napig kint van egy szavazás, amiben azt kérdeztem tőletek, hogy szerintetek mi kell ahhoz, hogy valaki bekerüljön a reklámszakmába, és elcsípjen ott egy állást. Közületek néhányan optimistán azt válaszolták, hogy a tehetség mindenképpen utat tör…..
 "Vezetés közben vibrátort használt, elkapták a rendőrök.A zsaruk eredetileg azért állították meg Cincinnati közelében, mert a kocsijának elsötétített ablakai vannak, ami Amerikában tilos.Az ellenőrzést végző rendőrök azonban hamar rájöttek, miért is akarta…..
"Tűzoltók fogták be egy eltévedt rókakölyköt, amelyre csütörtökön találtak rá a veszprémi Szent Mihály-székesegyház altemplomában.A templom dolgozói a délutáni órákban vették észre az épületben rekedt kisrókát. Segítségül hívták a tűzoltókat, s ők befogták…..
Vedd fel itt, tedd le ott"Igen meglepődött az az úrhidai lakos, aki hétfő reggel egy ismeretlen gépkocsit talált háza udvarán. A Volkswagen Polót valaki Budapestről lopta el, de hogy hogyan került az úrhidai ház udvarára, még nem tudni. Hétfőn a reggeli órákban…..
"Meglepő fordulatot vett két kisfiú játéka a Gorj megyei Târgu Jiuban. Egy hat, illetve egy öt éves fiú péniszharapással oldották meg vitás ügyüket, írja a Libertatea napilap. A veszekedés egy játékfigura miatt indult el, amelyet a kisebbik nem akart megosztani a…..
Hülye Hírek Szatír 2010.08.23 18:09:19
 "Közerkölcs megsértéséért tartóztatták le azt az 53 éves amerikai állampolgárt, aki Renton egyik forgalmas sugárútján szexuális perverziókkal molesztálta a járókelőket. Meztelenre vetkőzött, és az út szélén, egyik kezében vibrátorral önkielégítésbe…..
Hülye Hírek Haj-jaj 2010.08.19 16:37:00
 "Megszépülés helyett félig kopaszon mehetett haza a fodrásztól egy nő az Egyesült Államokban áramszünet miatt. Az eset Mississippi államban, Bruce városában történt. A vendég festetni akarta a haját és persze szépíteni frizuráját, ám éppen amikor már rákerült a…..
Hülye Hírek A hiú rabló 2010.08.19 13:41:00
 "Napszemüvegben és baseball sapkában rontott a bankfiókba a támadó. Késsel fenyegetőzött, elvett 2500 eurót, majd távozott. Eddig ez egy hétköznapinak tekinthető bankrablás. Ami azonban ezután történt, az vagy felülmúlhatatlan szemtelenségre, vagy példátlan…..
"Beszorult egy betörő Londonban egy ház ablakába, olyannyira, hogy tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk méghozzá keretestül. Először a rendőrség kapott telefonhívást a ház tulajdonosától. A férfi, amikor reggel a felső szintről lement az alsóra, meglepődve látta, hogy…..
Hülye Hírek Vajon mi volt a terv? 2010.08.18 17:41:25
 Vigyázat: régi, de ütős!"El akartak lopni egy bankautomatát hétfőre virradóra Nagykanizsa egyik forgalmas városrészén. Kitépték a berendezést a helyéről, majd mintegy húsz méteren át vonszolták.Kitéptek a helyéről egy bankautomatát a helyéről hétfőre virradóra…..
Hülye Hírek Hova bújjak? 2010.08.18 14:17:00
 „Kedden éjjel egy pécsi állampolgár értesítette a rendőrséget arról, hogy egy kertvárosi üzletet éppen megpróbál feltörni egy férfi. Az üzlet ajtaján lévő vaspántot le tudta feszíteni, de a boltba már nem jutott be, mert a járőrök a helyszínre érkeztek.…..
Hülye Hírek Kellemes ébredés 2010.08.18 11:24:00
"Szeméremsértés vétsége miatt folytat büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse egy 47 éves férfi ellen, aki a Szeged és Mórahalom között közlekedő buszon végzett önkielégítést a közelmúltban. A férfi kora reggel szállt fel a menetrend…..
Hülye Hírek A szórakozott apuka 2010.08.17 15:43:00
 "Kétségbeesve fordult az osztrák rendőrséghez egy édesapa, aki 10 éves gyermekét az osztrák A4 autópálya egyik benzinkútjánál felejtette.A Németországban élő fiú Romániából volt visszatérőben apjával és nagymamájával, amikor Nickelsdorf közelében megálltak…..
"Béremelés helyett nyers húst kaptak a kaposvári Kométa Zrt. dolgozói" még 2009. márciusában.Egyik főnök sem szeret fizetésemelésről hallani... via: hetiválasz  ..
Hülye Hírek Tour de Kaposvár 2010.08.17 11:00:35
 "Vonattal versenyeztek kerékpárosok szombaton, így tiltakozva az ellen, hogy elmaradt a Kaposvár és Dombóvár közötti vasútvonal rekonstrukciója; a 150 startoló biciklista közül 12-en előbb értek be a kaposvári vasútállomásra, mint a vonat, a legelsők 3 perccel…..
"Nyakába kötött zsinóron vezette az utcán élettársát egy szegedi férfi, aki ellen emberölési kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken."via: stop..
"Dmitri Medvedev orosz elnök a Szilikon Völgy orosz változatát szeretné létrehozni Moszkva mellett, annak érdekében, hogy fellendítse a helyi gazdaságot."Kémeink segítségével sikerült megszerezni az eredeti terveket.Egészen biztos vagyok benne, hogy valamit fellendítene…..
"Az olaszországi Liguria tartományban egy 38 éves nő barkácsoláshoz nyitotta ki éppen az olasz gyártmányú, szupergyors pillanatragasztót, amikor az felrobbant a kezében, és ujjait ellepte a gyorsan száradó massza. Napok óta nem tudja elválasztani egymástól az ujjait, de a…..
"Van új a nap alatt: ezúttal nem egy bírót vertek meg egy focimeccsen, hanem éppen fordítva: ő ütött meg egy játékost! Egy másodosztályú chilei labdarúgó-mérkőzésen történt, hogy a játékvezető főszereplővé lépett elő – bár ne tette volna…A balhé akkor…..
Hülye Hírek Súlyos bűneset 2010.08.11 13:12:00
 "A csaknem 110 kilós kamionost, Brian Machint gondtalanságból elkövetett emberölés miatt őrizetbe vette a brit rendőrség. A furcsa eset még tavaly történt, a bírósági előzetes meghallgatásokat tartották most.  Az áldozat, Bernard Doherty megpróbálta ellopni Brian…..
A cikk 2009-es."Állattartási rendeletet alkotott a tatabányai közgyűlés a csütörtöki ülésén. A jogszabály előterjesztője Takács János képviselő volt. Dicséretes döntés, hiszen részletesen szabályozza, a város mely területein, milyen körülmények között,hány…..
 "A kánikula és a divat nem éppen hétköznapi koporsók készítésére sarkallt néhány Piteşti megyei temetkezési vállalkozót: fridzsiderrel szerelték fel koporsóikat.Az üzletemberek azt mondják, a koporsókkal nem kilógni akarnak a sorból, hiszen, főleg kánikulában, a…..
Hülye Hírek Családi perpatvar 2010.08.10 10:42:00
Ebben a családban nincsenek gondok"Bosszúból húgára szabadított kéregetőket hirdetéssel egy férfi az Egyesült Államokban, amiért 3000 dolláros - bő 600 ezer forintos - nyomravezetői díjat tűztek ki rá.A 37 éves, chicagói férfi - a vádirat szerint haragban volt…..
 "Beleesett egy nyilvános vécébe egy kínai férfi. Az illető megcsúszott a vécé peremén, és belezuhant az ürüléket tartalmazó tartályba.A férfi két napig volt kénytelen a kakiban ülni, mielőtt egy vécézni akaró másik férfi felfigyelt a segélykiáltásokra és…..