Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DioGazdi_ElsoKutyasGazdi

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit elmaradtam a napi rendszeres posztolással, úgy kb 1,5 hónappal. Nem szeretnék mentegetőzni a munkahelyi elfoglaltságokkal, de valami ilyesmi történt, és a blogra nem jutott idő. Na, de most így nyár derekán újult erővel vetem bele magam a munkába és az írásba is.  Ott tartottam valahol, hogy…..
Amióta eldöntöttük, hogy lesz kutyusunk foglalkoztat a gondolat, hogy hogy fognak majd kijönni a gyerkőccel. Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy a tenyésztő annyiszor felhívta rá  a figyelmet, hogy de ez egy kölyökkutya, biztosan nem lesz gond így, hogy van gyerekünk? Nem értettem, hogy a kutyát…..
Első kutyás gazdi Az első hét 2016.05.03 13:30:12
Elképzelés: kapunk egy pihe -puha jól nevelt szőrgombócot, aki már az első perctől gazdáinak tekint minket (, mert ugye a kutyás útmutató szerint, a tenyésztőtől elhozott kutyusok már valamennyire nevelődnek, és persze a kutyus majd megy utánad, mert viszed a jutifalatot és ezzel magától hagyja el…..
Miután hazahoztuk Diót, úgy szerveztük a szabadságokat, hogy egy hétig hétköznap is legyen vele itthon valaki.  Okai: egy hétvége után még nem kötődött hozzánk, inkább csak elveszetten keresgette az almot, szerettük volna, hogy ha elfogad minket és ehhez idő kell egyébként is jól esett…..
Első kutyás gazdi A döntés 2016.04.12 14:54:10
Két felelősségteljes felnőtt ember, nagy döntés előtt. Legyen-e kutyánk? Legyen, hiszen mindketten szeretnénk háziállatot a gyerkőc is odavan a kutyusokért van egy kis házunk, kis kerttel, ahonnan még valami vagyis inkább valaki hiányzik a mindennapjainkba is be tudjuk illeszteni a sétákat,…..
DioGazdi_ElsoKutyasGazdi 2016.04.12 17:50:11
@Eeszter: Nagyon szépen köszönjük. Felvettük a listára. :)