Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f1rst84

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tokaji mellett leghíresebb és legkedveltebb hungaricumot, a Pick szalámit olasz mesterek és egy Csehországból jött zsidó terménykereskedő teremtette meg. A Pickek cége számos megpróbáltatáson ment keresztül az államosításig. Pick Márk leszármazottjai számos ügyvédet tettek gazdaggá egymással…..
Mindenki vágyik hosszú életre, egészségesen, aktívan töltött időskorra, de sokkal kevesebben vannak azok, akik meg is tesznek érte mindent, ami rajtuk múlik. Az egyik ilyen, az életet meghosszabbító, az egészséget őrző „csodaszer” a mozgás: egyszerű, de szinte bárki számára elérhető, és…..
f1rst84 2018.06.03 15:39:18
@Zsuzsi25: Igazad van, elsősorban kb.90%-ban a gének. Anyósom 103 éves, soha nem mozgott a szokásos napi asszonyi teendőkön kívül, és olyan egészséges mint a makk. Nyugodt élete van (és volt is), alkohol és dohányzásmentesen, így nem a mozgástól hosszú életű. Étkezésben a normál mennyiségek, napi ötszöri étkezés, és csak természetes anyagokból készült étrend, semmi cukros-tartósítószeres vacak, még divatból sem. Elsősorban házi készítésű ételek, mindig az évszaknak és napszaknak megfeleltetve. Azt hiszem ennyi. Ja még egy hozzáfűzni való: sajnos aki rövid életű volt, az nem tud nyilatkozni a rövid élet titkáról.........., hogy mit mulasztott el.