Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walterhal

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régi korokban alsóinget, alsószoknyát, fűzőt szinte minden nő viselt. Bugyit viszont általában nem. Valójában csak a 19. században lett trendi női fehérnemű belőle, de akkor aztán nem spóroltak a felhasznált anyaggal.   Bizony, a férfi privilégiumnak tekintett alsó igen sokáig nem került be a…..
  A most bemutatott felvételek a Balatvidéki Vasút építéséről (Szabadbattyán és Veszprém közötti szakasz) készültek. A Börgönd-Szabadbattyán-Polgárdi-Akarattya-Alsóörs-Balatonfüred-Badacsony-Tapolca közötti vasútvonalat és rá csatlakozó veszprémi szárnyvonalat a helyiérdekű vasutak szabványa…..
Pangea Elfüstölt erdőink 2017.01.15 20:00:00
Magyarország legfőbb exportcikke a XVIII. században egy bizonyos fehér por volt, melyet növényi alapanyagokból kezdetleges vegyipari eljárással nyertek ki. Kiváló minősége miatt hatalmas árat fizettek érte nyugaton és hatalmas árat fizettünk érte itt, Magyarországon. Erdőink túlnyomó része ekkor…..
Walterhal 2017.01.16 20:56:22
@gigabursch: A mapire.eu oldalon az első katonai felmérés térképei pont a 18. századi állapotot mutatják be. Az opciók alatt a mai térképpel összehasonlítható, érdemes nézegetni!
Furdancs Blog Porzsák házilag 2017.01.10 05:00:00
A történet úgy kezdődik, hogy meglepem a feleségemet karácsonyra. Ez egy remek lehetőség, hogy mások mellett saját magamnak is örömet okozzak, ha tudok kettő az egyben ajándékot vásárolni. Na, nem egy sörbontóra gondoltam, hanem inkább egy porszívóra. Abból is olyanra, amit a körfűrészemre is hozzá…..
Az OMSZ előrejelzése szerint komoly lehűlés várható a következő napokban. A téli tüzelőt gondolom már mindenki (akinek fa tüzelésű kandallója, kályhája, stb. van) beszerezte (ugye olvastátok a Fogyasztóvédelem tanácsait?), az aprítás/hasogatás praktikáit azonban még most sem késő…..
Walterhal 2016.10.23 22:18:45
Hát... másra gondoltam a cím alapján. Ez copy-paste-nek tűnik.
Érdekes, hogy a Magyarország által fizetett 300 millió dollár jóvátétel hatását meg sem említik.
www.rubicon.hu/magyar/oldalak/magyar_jovatetel_a_2_vilaghaboru_utan/
Akkor nem különleges alapanyagokból készült ételek receptjei voltak megosztva (papírra írva), hanem a tojás, vaj nélküli sütiké. Emlékszem, amikor az ötvenes évek közepén apám azon tanakodott este, hogy reggel négykor vagy háromkor kezdje a szénért a sorban állást.
Lemérted már, hogy mekkora súlya van a dinnye héjának, amit ki kell dobnod, miután kiettétek a piros belsejét? Mert ugye azt is kifizetted. Ne dobd ki a kukába, hanem csinálj belőle savanyúságot. Mutatom, hogy csináld. A külső, sötétzöld héjat hámozd le vékonyan, mert az nem…..
Sok oka lehet annak, hogy miért füllentünk szülőként. Előfordul, hogy szeretnénk valamiről meggyőzni a csemetét, és már csak néhány kegyes hazugságra vagy buta mondatra marad energiánk. Az is benne van a pakliban, hogy mi is ugyanezeket a mondatokat hallgattuk gyerekként...  1. Nekem mindegy, azt…..
Újabb érdekes, az Egyesült Nemzetek népességi osztályának (UNPD) felmérését, illetve az Eurostat adatait górcső alá vevő térképekkel rukkolt elő Jakub Marian, cseh nyelvész, matematikus, művész. Lássuk, mit mutatnak a hivatalos statisztikák az európai migráns"válságról". #1. Európa egyes…..
LOVE CLOUDLET PROFITEROL 2016.07.04 16:33:35
A családban sokat készül ez a recept. Főleg a nagynénim készíti el ezt a finomságot. Azonban bevallotta, hogy ő boltban veszi a kész kis égetett fánkocskákat. Nagyon finom úgy is, de arra gondoltam miért ne készíthetném el én, házilag magát az égetett tésztát. Most egy kicsit változtattam és a…..
Walterhal 2016.07.05 15:52:07
A növény és a játékok kapcsolata a mai fiataloknak leginkább a Plants vs Zombies játékban merül ki, pedig a növények korántsem olyan unalmasak, mint sokszor elsőre annak látszanak. Nem szeretnék természetesen a régi időkön merengő öregúrnak tűnni, ez nehéz is lenne így negyven alatt, az viszont…..
1913: Székből ma is készül konyha. A falon logó kuglófformát elfogadnám, de minden bizonnyal elbűvölnének a kislány játék edényei is (Forrás) Remélem, a Paszuly olvasói között is szép számmal akadnak olyanok, akik szeretnek belesni mások lakásába. Én nagyon, és vannak ismerőseim,akik szintén. Nem…..