Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B0ka

1 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt az eddigi velodromos oldtimer rendezvények leghangulatosabbika. Tényleg sokan voltak, igaza volt a szervező Noszvai Andrásnak, mikor már napokkal a rendezvény előtt ujjongva tudatta mindenkivel, mennyien jelezték részvételüket.  Kattintásra Görgei Lilla galériája…..
B0ka 2014.07.20 21:37:22
@funksön: Grat a galériához. Sajnos mivel vidéki vagyok 8-kor eljöttem de ezek szerint aztán sem állt meg az élet.
 Úgy egy éve szántotta fel a netet az a remek vírusvideó, amelyben B. J. Baldwin a trophy truckjával autóztat egy ázsiai szépséget. Látványos, igaz? A Baldwin Motorsport által felkészített versenygépet egy 800 lóerős szívómotor hajtja, és több, mint hetven centi rugóút…..
B0ka 2014.06.22 14:55:32
A dédapjuk kovácsként lovakat patkolt műhelyében, Hans-Jürgen és Christian egy sok millió eurós vállalat fejei, 170 alkalmazottal. Abték érdekes család, a hétvégi DTM-futamon lesz alkalmam közelről megismerni őket. A lovaskocsik alkonyán jó ütemérzékkel váltottak autóra, ma…..
B0ka 2014.05.30 05:40:03
A nyereménytől eldobod az agyad, pedig a csajt nem is adjuk oda hozzá. Mennyire menő egy igazi marmonkannából készített guris kisbőrönd. Arra nem vennék mérget, hogy nem pakoltatják ki majd az összes cuccodat a reptéren, de a menőség ezzel jár. Legyél te a társaság központja,…..
B0ka 2013.12.27 22:40:37
@B0ka:
Ja kefe a tetőn az nem véletlen van, az a sörénye a pacinak :D
B0ka 2013.12.28 17:53:23
@minimumv8:

Tetszik a blokk meg el is fogadnám, de szerintem a másik kannára pályázol. :D
A HJW-074-gyel szemben elfogult vagyok. Ez volt az első versenyautónk, ami nálunk lett igazi N-es autó. Miután mi eladtuk, Oberling Attila versenyzett vele, meg is nyerte a ralitúrában a kategóriát. Utána eladták ők is, és egy be nem fejezett Mikulás Rallye után az autó eltűnt. Még…..
Belsőség Belorusz spárga 2013.11.28 10:08:09
A Volvo teherautós részlegének legutóbbi, Jean-Claude Van Damme főszereplésével készült verziója órák alatt felszántotta a netet. Már készült mindenféle átirat, photoshoppolták az öreg van Damme-ot BKV buszra, született székely verzió. De csak a fehéroroszok voltak elég…..
Belsőség Ha nincs farkad... 2013.11.27 13:55:25
...de szeretnél egyet, akkor menj egy negyedmérföldet ezzel és meglátod, a végére kinő. Ennyit tesz hozzá a zseniális Drive-sorozat műsorvezetője, Mike Musto a Gordon Tronson által épített Double-Trouble nevű 1927-es Fordhoz. Tronson Új-Zélandon született, ennyiből már…..
B0ka 2013.11.27 20:12:34
@Quattroman:
Talán a kasznitól, vagy legalább is ami maradt belőle.
Az úgy volt, hogy a házasember ösztönöm megsúgta: ha szombaton két gyerekkel felvértezve elmegyünk gigantikus játszószőnyegért a kék-sárga áruházba, akkor aznap már nem jutunk ki a Hungaroringre. Ez a fajta ösztön előbb-utóbb mindenkiben kialakul és százból százszor bejön,…..
Régóta rá vagyok kattanva az RC autókra. Sajnos amikor az életkorom indokolta volna, akkor még egy normális készlet bőven 70-80 ezer forint magasságában mozgott, nekem pedig már volt egy drága agybajom, így a téma parkoló pályára került. Persze továbbra is foglalkoztatott,…..
B0ka 2013.08.06 21:12:08
@Dilismaci:
Oké ott a pont hogy míg Te kb. 15 mp alatt meg tankolod a tankot addig nekem 1,5-2 óra kell a TRX Slash LiPo akksiját felpumpálni, de mivel egyre kevesebb időm van mostanság ezekkel a szörnyecskékkel bajlódni, egyszerűbb mint mindig az időjáráshoz karburálni a 2,5-es nitróst. De azért nagyritkán jólesik befüstölni a környéket. :D
Kisautó blog Rendes vasak 2013.02.28 17:01:45
Míg a nürnbergi kiállítási központ egymástól legtávolabb eső pavilonjai közt cikáztam, találtam rá egy kis cseh cég feltűnésmentes standocskájára. A marketingesek és dizájnerek nem a kiállítási megjelenés megtervezéséért kiállított számlákkal fedezik a család…..
B0ka 2013.02.28 17:39:31
Korábban már böngészés közben találkoztam ezzel a céggel:
www.kovap.cz/index.php
A felhúzhatós Porsche traktor Instant get.

És még több cikket Nürnbergből:
Tamiya, HPI, Hirobo, Kyosho sorolhatnám...
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
Kell ezt részletezni? Remélem, nem. Nem kell elmagyarázni senkinek sem, hogy az autósiskolák nem Nigel Manselleket képeznek, hanem olyanokat, akik kezelni tudják az autót és képesek a KRESZ szabályainak megfelelően közlekedni. De az autó ismerete, maga a vezetés, a krízishelyzetek…..
Belsőség 30 éves a Bébi Benz 2012.11.25 17:06:31
1982 novemberében, ezekben a napokban mutatták be az akkor botránykő-számba menő bébimercit, a 190-est. Botrányos belépő volt, ebben mindenki egyetért. A Mercedes kompakt autót gyárt? Igen, ezt is megértük. A német és a nemzetközi sajtó egyaránt érthetetlennek tartotta a…..
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
Nemrég fejeztük be Los Angelesi sorozatunkat. Az egy dolog, hogy hetvenöt gigányi nyersanyaggal tértünk haza. Az egy másik, hogy ebből több mint húsz cikk lett. De maradt még más is a bőröndben. Olyan, ami nem a képernyőre, hanem a falra való. Vagy a fejre. Alább nem egy, nem két,…..
Igen sok idő eltelt azóta, hogy bezárt a Nürnbergi Spielwarenmesse, én viszont eddig csak az akkor sebtiben küldött posztokkal számoltam be a hacacáréról. Ilyenkor az ember kalóztámadást, nyílt utcán rátámadó oroszlán falkát szokott felhozni mentségül, miért is ez a hosszú…..
B0ka 2012.04.28 20:15:44
@Montuain Bike RWD Kompressor:
Inkább maradtál volna "csendben".
Kisautó blog Nyerj Evoque-ot! 2012.02.16 12:18:00
Feladat van, és annak jutalma is: minap egy sajtótájékoztatón a zsákunkba került egy Range Rover Evoque kábel nélküli egér. Úgy gondoljuk, ennek a legjobb helye valamelyik olvasónál van. Megszerezni egyszerű, bár kell hozzá némi kreativitás. Mi a feladat? Álcázd valamelyik…..
B0ka 2012.02.16 20:52:25
@Pasas:
Már majdnem én is a szabásmintát kerestem :D
A New Jersey-i Bloodmasters-brigád az, amelyik lényegében tesz mindenre. Leszarják a sztereotípiákat, a tömeg véleményét és a maguk szórakozásával törődnek. A fenti kép sokat mond legfrissebb videójukról: a végletekig nyers, őrült és egyszerű, ugyanakkor maximálisan…..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
B0ka 2012.01.20 19:44:07
Aki rendszeres látogatója a blognak, tudhatja, hogy időnként kitekintünk más irányokba is, ha akad valami érdekes, hiába nem illik a profilba. Így van ez most is, ezt alátványos filmecskét ajánlunk a szombati ebéd utáni ejtőzéshez.A téma a drift, motorokkal. Azonban nem csupán…..
Izzad a tenyerem. Stresszben vagyok. Csodálkozol? Sose raktam még össze egyedül egy egész autót. Főleg úgy, hogy ráadásul működjön is. Mert ha nem működik, te kiröhögsz, Sipos Úr pedig átgázol rajtam valami nehezebb járművel, mondjuk a tűzoltósági Tranzitjával. Karácsony…..
Botond majdnem kihagyott a sztoriból: a fészbúkról tudtam meg véletlenül, hogy megfáradt DeLoreanjét átmozgatta Besztercebányáról Miskolcra. Nosza, hívom telefonon, a háttérben flex sivítása, szerszámcsörgés: az én barátom ott tanyázik az autója mellett a Flamin' Garage…..
B0ka 2011.12.10 16:21:01
Várható volt, hogy az autós szakágak közül a DTM átigazolási hullámai fognak a legmagasabbra csapni, hiszen a jövő évtől új gyártó száll be a küzdelmekbe. Ennek köszönhetően nem egyszerűen csapat-, hanem akár márkaváltás is egy-egy új szerződés aláírása.A BMW pedig…..
B0ka 2011.12.07 06:06:15
@Ez van..:
Csak a Sport Klubbot nem tartom sokra mivel nem veszem az adást. :P