Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem bántalak

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korunk egyik legjobb, legdühítőbb, legviccesebb és legfelháborítóbb komikusa a magyar származású Louis CK (igen, mindig el fogjuk mondani, mert büszkék vagyunk rá), kiváló sorozata, a Louie most megy az F/X-en, ennek csapunk most egy kis felhajtást a komikus tíz legsokkolóbb…..
Nem bántalak 2011.07.27 14:00:28
itt az eredeti:

www.gq.com/entertainment/movies-and-tv/201108/louis-ck-comedy-10-best-skits

(10. is megvan)

am pont fordított sorrendben közöltétek le
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
Rendhagyó módon ismét szerdán pakoljuk ki várva-vért legfrissebb anyagunkat, hogy rohamléptekben indulhassunk az AZfesztre. Most az első Sziget2010 rész van porondon, melyben olyan nagyságok nyilatkoznak a metálról, az életről és a show businessről mint Korda György, Schmuck Andor,…..
Nem bántalak 2010.08.18 15:20:34
Egészen egyszerűen nem találunk szavakat.  ..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...