Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fullár

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A német tévé köztudottan alultájékozott sc-fi témában (nekik tulajdonítják a legendás "May the Force be with you! = Május 4-én találkozunk!" félrefordítást is), most például egy Deep Space 9 rajongói oldalon összefotóboltolt kamufelvarrót mutattak be úgy, mint az…..
Annyi érdekes autó van a világon - az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy leragadjunk egynél." - ismeretlen kínai filozófus gondolata a XIII. sz. közepéről. Nem, nem a Mercikről lesz szó, nem is a motorjaimról. A Panda most a sztár, ezennel utoljára talán. Öreg kicsi Fiatom egy…..
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
 :::kurosz:::   szólj hozzá: Homosexuals eat da poo poo..
Fullár 2010.07.13 20:25:03
Bianchim életében sorakoznak mostanában a megható pillanatok. A restaurálás utáni hazahozatal Karesztől ugyan már 2003 nyarán megesett, de az autó motorikusan borzalmas volt egészen tavaly télig. Bálint itt még nincs egy éves, a kép az akkori Motor-Presse irodája mellett készült…..
kuroszmagazin Egy kis szánalmas 2009.09.22 10:00:00
:::EsGé&mesterházy&virág:::Rendkívül érdekes, tényfeltáró link: http://rajottem.blog.hu/2009/09/21/regeszet_5. Külön felhívnám a figyelemet az igen épületes kommentekre, stílusuk alapján valószínűleg egy kelet-Magyarországi zsákfalu kocsmapultjánál…..
Templomhalom, Templomdomb, Templomhegy, Kápolnahely, Kőhalom… Ezek, a pusztát járók számára ismerősen csengő földrajzi nevek egy valamiben hasonlóak: mind a középkor folyamán fennálló, a 16-17. században elpusztult települések templomát és temetőjét rejtik. Ha az ember…..
:::Skoda Dodi::: Mindenki közelezően tekintse meg az i.e. 10000 című műalkotást, ugyanis ekkora orbitális baromságot a Mars mentőakció óta nem láthattunk. Ráadásul a film igen szerény ősrégészeti műveltségem mellett is botrányosan gagyi. Kritika. Mielőtt elkövettem azt a…..