Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szorgos Pocok

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1956. október 28-án fordulat következett be a forradalomban. A Politikai Bizottság és a Központi Vezetőség aznapi ülését követően a kormány azonnali tűzszünetet rendelt el. Továbbá Nagy Imre bejelentette, hogy az addigi eseményeket nem ellenforradalomként, hanem „nemzeti demokratikus mozgalomként”…..
Szorgos Pocok 2016.04.07 08:57:01
@advocate1: Soros nem segít elő semmiféle "bevándoroltatást", hanem pusztán a háborúk elől menekülő embereket támogatja, ami amúgy minden jóérzésű ember - különösen minden keresztény ember - kutya kötelessége lenne, mert többek közt az empátia különbözteti meg az embert az állatoktól.

Ferenc pápa elég egyértelmű példát mutat ezzel kapcsolatban. Sajnálatos, hogy a magát kereszténynek hazudó magyar kormány propgandájával ennyi embert meg lehet vezetni - ahogy látom téged is.

Dícséretes és példamutató, amit Soros és sokan mások tesznek a menekültek segítése érdekében.
Szorgos Pocok 2016.04.07 09:07:06
@BircaHang Média: Mármint a Magyrországot megszállva tartó, kommunista diktatúrába kényszerítő, az 1956-os forradalmat vérbefojtó Szovjet Kommunista államszervezet hírszerzésénél való dolgozással mi a gond, ez a kérdésed? Komolyan?

Aki egy ellenvéleményt elnyomó, embereket gulágra hurcoló, tömegesen mészároló diktatúra érdekében, annak hírszerzésénél dolgozik, az ennek a rendszernek a fennmaradásáért dolgozik, ennél fogva ugyanúgy bűnös a rendszer minden bűnéért, mint akármelyik verőlegény. Sőt, bűnösebb, mert egy hírszerzőnek sokkal jobban át kell látnia a rendszert mint egy agyatlan verőgépnek. Putyin átlátta, tetszett neki a kommunista diktatúra - mai napig is dícséri - és önként jelentkezett a KGB-hez. Ehhez szerintem nincs mit hozzátenni. Talán csak annyit, hogy azóta se hazudtolta meg.