Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferimega

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1956. október 28-án fordulat következett be a forradalomban. A Politikai Bizottság és a Központi Vezetőség aznapi ülését követően a kormány azonnali tűzszünetet rendelt el. Továbbá Nagy Imre bejelentette, hogy az addigi eseményeket nem ellenforradalomként, hanem „nemzeti demokratikus mozgalomként”…..
ferimega 2016.04.07 08:40:40
@Buchhalter: A holokauszt nem háborús cselekmény volt, hanem szándékos, szisztematikus, tömeges népírtás. Semmiféle háborús cselekmény civil áldozataival össze se hasolítható. Csak hogy tisztázzuk.

Érdekes egyébként, hogy ha zsidózni kell, akkor hirtelen nagyon aggaszt a palsztinok sorsa, máskor meg ilyeket kommentelsz, idézlek:

"Buchhalter 2016.01.25 20:53:53
@Villanyász85: ritka barom vagy,Téged meg hazaárulásért simán fel lehetne akasztani.Simán végignézném,ahogy rángatóznál egy órán át.Dől belőled a szakértelem és a hülyeség!/ hónapig voltam asszonnyal Németországban és tapasztaltuk az éhenkórász segélylesők hatalmas hadát!Ha annyira szíveden viseled őket,nosza menj ki Arábiába és Afrikába.H már az első napon kitekerik a nyakad a védenceid a bőrszíned miatt ,ne mond ,hogy nem szóltunk...Birkának azért néha igaza is van.A cikk egy hatalmas csúsztatás!Határvédelem nélkül Eúrópa egyre több próblémát fog a nyakába kapni."

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy te, aki embereket pusztán a véleményük miatt akasztanál fel és még részletezed is, hogy milyen szenvedést kívánsz nekik, simán beleillettél volna az ÁVH soraiba is.