Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib cenzúrázók réme 9

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eperbombázó A mi Laci bácsink 2016.04.08 09:00:00
A Spotlight című filmben van egy nagyszerű jelenet, amelyben a papok által elkövetett szexuális erőszak áldozatait képviselő ügyvéd azt mondja, hogy nemcsak ahhoz kell egy falu, hogy felneveljenek egy gyereket, hanem ahhoz is, hogy bántalmazzanak. Rengeteg ember közönyössége, félrenézése,…..
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.08 13:10:45
Kösz a linket a Bayer cikkhez..
Ez még az eddigiektől is jobb, és tényleg minden benne van:
----------------------
...
Kiss László ötvenöt éve tett valamit. Ő maga azt állítja – és akkor, tizennégy évesen is így hallottuk! –, hogy igazából nem is volt az erőszak. Igen, mi is azt hallottuk, hogy az a bizonyos nő valójában benne volt a dologban, csak utóbb döntött a feljelentés mellett, amikor nem sikerült megzsarolnia a fiúkat. Persze ezt nem tudhatjuk. Az akkor ott lévő négy emberen kívül nem tudhatja senki sem, mi és hogyan történt valójában.

De bármi is történt, ötvenöt éve történt. Kiss Lászlót elítélték, leülte a magáét, kijött és edző lett.

És az elmúlt ötvenöt évben bűnbánatát, bűnhődését és feddhetetlenségét egy egész életmű igazolja.

De most jönnek a patkányok, a sakálok, akik soha semmit sem csináltak életükben, soha semmit sem tettek le a nemzet asztalára, jönnek és elmagyarázzák, hogy Kiss Lászlónak nem lett volna szabad edzőként női úszókkal foglalkoznia.

És ugyan vajon miért nem?

Tett valami rosszat Kiss László az elmúlt ötvenöt évben? Volt rá panasz? Megerőszakolt újra valakit? (Már ha akkor megerőszakolt valakit, ugye…)

Miért nem Egerszegi Krisztinát kérdezik meg a patkányok, hogy miképpen emlékszik vissza edzőjére, mielőtt kimondják megfellebbezhetetlen verdiktjeiket, ítéleteiket ezek a senkik. Vagy Egerszegi sem elég hiteles? Jámbor András a Kettős mércétől, ő a hiteles?

Mennyi örömöt kaptunk mi, magyarok Kiss Lászlótól? Rengeteget. Mert minden egyes magyar himnuszban, amit a tanítványai tiszteletére eljátszottak, ő is benne volt. Mert amikor Vitray azt ordítja elcsukló hangon, hogy „gyere, Egérke, gyere, kicsi lány!” (még ennyi év elteltével is zokogok, ha hallom), akkor Vitray Kiss Lászlónak is ordít.

Kiss László nekünk szerzett örömöt, dicsőséget, nekünk szerzett torokszorító perceket, és most, feltehetőleg utolsó olimpiája előtt néhány hónappal jönnek a patkányok, és nekiesnek a torkának. Egy ötvenöt évvel ezelőtti történettel, ami talán nem is úgy történt…

Jönnek a patkányok, akik azt is szeretnék elérni, hogy a magyar úszósport leszerepeljen ezen az olimpián. Akik kikezdtek Kiss László előtt már másokat is, és akik megszokták, hogy mindent meg tudtak úszni, a legnagyobb gazemberséget is egész eddigi életükben. - See more at:
magyarhirlap.hu/cikk/51903/Gyalazat#sthash.DpUBBZNK.dpuf
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.08 16:43:56
@Afrika steht an der Elbe:

Így van...
A ballibek kiadták immár rá is a kilövési parancsot.

Hogy volt-e erőszak, az tök mindegy.

Lobogtatják 55 évvel az események után, a legvéresebb kommunista diktatúrában született ítéletet.
A kiscsaj apja jobban nyalt az MSZMP KB -nek. Kb ennyi a sztori, és ezt erősíti meg minden akkor élt ember, aki megfordult az uszodában.

Legyen az jobbodali, vagy balos, mint Aczél.

Nézzünk az akkori bírósági tárgyalásokból egy példát.
"Nagy Imre védője, a már súlyos beteg 74 éves Bárd Imre hangot adott annak, hogy védence nem hogy a szocialista rendszer megdöntését nem akarta, hanem ellenkezőleg: éppen azt mentette, ami menthető volt, s ezenfelül minden változást az akkori pártvezetés tudtával és beleegyezésével vitt végbe. Vida Ferenc ekkor felháborodva ezt mondta „Figyelmeztetem a védőt, hogy ha nem hagyja abba pártunk és kormányunk vezetőinek rágalmazását, a vádlottak padján találja magát.” A tárgyalássorozat alig egy hét alatt véget ért, filmfelvétel is készült róla, melynek titkosítását csak 2008-ban oldották fel."
Lassan összeáll a kép Kiss Lászlóról és arról is, hogy miért most derült ki, hogy az úszómester fiatal korában egészen aljas módon erőszakolt meg egy fiatal lányt. Innen már csak egy lépés, hogy megtudjuk, milyen sorsa lett az áldozatnak, épp elég szomorú az is, hogy már nem él, tehát elég fiatalon…..
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 17:33:25
Ez nyilvánvaló..

Mivel mind pedofil állat kivétel nélkül, pontosan tudják hogy ez csak úgy maradhat titokban, ha fedezik a Kis Lacit.

----

De akit érdekelnek a részletek:

Kis László:
""„Beszélhetnénk persze arról, hogy 1961-ben mennyire volt megalapozott az ügyünkben hozott ítélet. Mennyire volt bebizonyítva mindaz, ami az ítéletben olvasható. Soha nem hallgattam el a történteket. Soha nem tudtam és nem fogok túllépni rajtuk. Viszont az a közeg, amelyben előtte sportoltam, és amelybe később edzőként visszatértem, képes volt rá. Mivel sem a bíróság, sem más hatóság nem tiltott el – az ítéletbe foglalt bűnöm ellenére sem –, hogy gyerekekkel foglalkozzak, kaptam egy új esélyt, és én éltem vele. Mindenki döntse el, hogy a magyar úszósport elmúlt évtizedekben elért eredményei alapján, hogy kellőképpen bizonyítottam-e, vagy sem" – fogalmazott."

-----
Aztán van a ballib médiasztár Aczélnak is hozzáfűzni valója:
„éjjel nappal az uszodában voltam, és minden pletykát hallottam.”
„Egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy valóban nem erőszak történt, nem csak a Sportuszodában megszokott, napi rendszerességű szex.”
„Maga az ‘áldozat’ - egy ismert sportolónő nagyon szép édesanyja - nem is akart ügyet csinálni, a szülei erőszakoskodtak.”
„Egy szülőnek nem épp élmény, hogy a lányuk szeret, hogy is mondjam, kefélni.”
„a példastatuálás vágyától hajtva a bíróság helyt adott az óhajnak”
„Soha nem bizonyosodott be, hogy ‘lefogták’. Ezt csak szülői bíztatásra ő mondta a bíróság előtt. “
„Fogalmatok sincs róla, hogy hány úszócsaj és szép fürdőző lány volt, akit legalább három jóképű fiatal úszófiú ‘megerőszakolt’. Tömegével. A vadászat vég nélkül folyt és nem eredménytelenül”.

---
De megkérdezték az ATV-ben GYárfást is:
www.atv.hu/belfold/20160406-exkluziv-gyarfas-szerint-nem-volt-eroszak-kiss-aldozata-kaphato-volt
Kiss László azt mondta, hogy az erőszak nem történt meg, és akik az ítéletet hozták, azok is úgy ítélték meg, hogy az jogtalan volt, ezért folytathatta a karrierjét - ezt állította Gyárfás Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Magyar Úszó Szövetség elnöke azt mondta: ő Kiss Lászlótól azt hallotta, hogy az erőszak áldozata egy tekintélyes embernek volt a lánya, aki kapható volt, és végül úgy állította be, hogy megerőszakolták.
...
Kiss László ebben az ügyben nem áldozat, hanem az a hölgy, aki elszenvedte ezt a szörnyűséget, aki már sajnos meghalt - fogalmazott. Gyárfás Tamás kijelentette: ez az ügy 55 éve történt, és amikor Kiss László szabadult, folytathatta az edzői munkát, ha akkor ennek teret adtak, furcsa lenne, ha most, évtizedekkel később vonnánk érte felelősségre. A MÚSZ elnöke hangsúlyozta: kétszer egy embert nem lehet elítélni,
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 17:47:00
index.hu/sport/lemondott_kiss_laszlo_az_uszovalogatott_szovetsegi_kapitanya/
„A magyar sport érdekeit, valamint a személyemet ért támadás folytán megrendült egészségi állapotomat is szem előtt tartva, úgy döntöttem, hogy a mai nappal lemondok szövetségi kapitányi tisztségemről" - írta Kiss László, a magyar úszóválogatott kapitánya.
Kiss László szerint „1961-ben koholt vádak alapján, koncepciós perben született meg az a döntés". Két napja Kiss a Népszabadságnak még azt mondta, méltatlan lenne 55 év után, ha magyarázkodni kezdenék.
A csütörtöki lemondásához még hozzáfűzte: az ítéletben foglaltak valótlanságának bizonyítása érdekében megtettem a szükséges lépéseket. Azt állítja, a cselekményt nem követte el, írja az MTI.
1962. február 17-én a bíróság öt év szabadságvesztésre ítélte Kiss Lászlót, a Ferencváros akkori úszóját, jelenlegi úszókapitányt.Másik két társával együtt csoportosan elkövetett nemi erőszak bűntettében találták bűnösnek. Az elsőfokú ítélet után másodfokon három évet kapott, le is töltötte Nagyfán.…..
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 16:31:33
@Életunt Cápa:

Én nem tudok róla, hogy elismerte volna...

Konkrétan ezt mondta, ami nyilvánosságra került:
"„Beszélhetnénk persze arról, hogy 1961-ben mennyire volt megalapozott az ügyünkben hozott ítélet. Mennyire volt bebizonyítva mindaz, ami az ítéletben olvasható. Soha nem hallgattam el a történteket. Soha nem tudtam és nem fogok túllépni rajtuk. Viszont az a közeg, amelyben előtte sportoltam, és amelybe később edzőként visszatértem, képes volt rá. Mivel sem a bíróság, sem más hatóság nem tiltott el – az ítéletbe foglalt bűnöm ellenére sem –, hogy gyerekekkel foglalkozzak, kaptam egy új esélyt, és én éltem vele. Mindenki döntse el, hogy a magyar úszósport elmúlt évtizedekben elért eredményei alapján, hogy kellőképpen bizonyítottam-e, vagy sem" – fogalmazott."

Mitöbb pl Aczél aki saját bevallása szerint ismeri az esetet, és abban az időben napi vendék volt ott ezt írta:
„Maga az ‘áldozat’ - egy ismert sportolónő nagyon szép édesanyja - nem is akart ügyet csinálni, a szülei erőszakoskodtak.”
„Egy szülőnek nem épp élmény, hogy a lányuk szeret, hogy is mondjam, kefélni.”
„a példastatuálás vágyától hajtva a bíróság helyt adott az óhajnak”
„Soha nem bizonyosodott be, hogy ‘lefogták’. Ezt csak szülői bíztatásra ő mondta a bíróság előtt. “
„Fogalmatok sincs róla, hogy hány úszócsaj és szép fürdőző lány volt, akit legalább három jóképű fiatal úszófiú ‘megerőszakolt’. Tömegével. A vadászat vég nélkül folyt és nem eredménytelenül”.

---

Szóval szerintem bármi megtörténhetett és ellenkezője is.
Különösen a kommunista diktatúrában, ahol az számított kinek vannak magasabbrangó komcsi ismerősei.
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 17:06:30
www.atv.hu/belfold/20160406-exkluziv-gyarfas-szerint-nem-volt-eroszak-kiss-aldozata-kaphato-volt

Kiss László azt mondta, hogy az erőszak nem történt meg, és akik az ítéletet hozták, azok is úgy ítélték meg, hogy az jogtalan volt, ezért folytathatta a karrierjét - ezt állította Gyárfás Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Magyar Úszó Szövetség elnöke azt mondta: ő Kiss Lászlótól azt hallotta, hogy az erőszak áldozata egy tekintélyes embernek volt a lánya, aki kapható volt, és végül úgy állította be, hogy megerőszakolták.
...
Kiss László ebben az ügyben nem áldozat, hanem az a hölgy, aki elszenvedte ezt a szörnyűséget, aki már sajnos meghalt - fogalmazott. Gyárfás Tamás kijelentette: ez az ügy 55 éve történt, és amikor Kiss László szabadult, folytathatta az edzői munkát, ha akkor ennek teret adtak, furcsa lenne, ha most, évtizedekkel később vonnánk érte felelősségre. A MÚSZ elnöke hangsúlyozta: kétszer egy embert nem lehet elítélni,
...
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 17:46:25
index.hu/sport/lemondott_kiss_laszlo_az_uszovalogatott_szovetsegi_kapitanya/
„A magyar sport érdekeit, valamint a személyemet ért támadás folytán megrendült egészségi állapotomat is szem előtt tartva, úgy döntöttem, hogy a mai nappal lemondok szövetségi kapitányi tisztségemről" - írta Kiss László, a magyar úszóválogatott kapitánya.
Kiss László szerint „1961-ben koholt vádak alapján, koncepciós perben született meg az a döntés". Két napja Kiss a Népszabadságnak még azt mondta, méltatlan lenne 55 év után, ha magyarázkodni kezdenék.
A csütörtöki lemondásához még hozzáfűzte: az ítéletben foglaltak valótlanságának bizonyítása érdekében megtettem a szükséges lépéseket. Azt állítja, a cselekményt nem követte el, írja az MTI.
A mai napon egy kicsit visszatért a jogállamba vetett hitem. Pár napon belül ugyanis két olyan döntés is született, ami ezt előidézte bennem. A kép forrása: nepszava.hu Először is az Alkotmánybíróság az MNB alapítványi pénzeit „közpénztelenítő” törvényt, majd pedig ma a Kúria Erdősiné vasárnapi…..
Most, hogy a Kúria a szocialisták népszavazási kérdését engedte át, lépéskényszerbe kerültek Orbánék. A vasárnapi boltzáras kutyakomédiának nem az lesz a végkimenetele, hogy majd elmegyünk és szavazunk róla, az tuti. A bérplafon és a földárverés mellé került vasárnapról döntő kérdés az, ami akkora…..
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 16:40:47
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 16:44:10
@Gábris szomszéd:

Van itt egy érdekes hír.
index.hu/belfold/2016/04/07/kozel_negyven_oldal_tolja_oroszorszag_szekeret_magyarorszagon/
----

Arról szól, hogy mennyi portál nyomatja sacc per kb ugyanazt a mantrát, mint az oroszok.

Az jutott eszembe hogy meg kéne nézni mely portálok, blogok löketik azt amit a Merkeli cenzúra, vagy pl amit Soros Gyuri cégei.

Aztán összehasonlítanénk a számosságát azzal, ami elvileg az oroszok érdekeit támogatják.

Gyanítom a ballib véleménydiktatúra számszerűsített arányával szembesülnénk.
Igencsak megkopott a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) jó hírneve az utóbbi hónapokban, azonban a mostani krízis teljesen romba döntheti a szervezet reputációját. Közben Gyárfás Tamás elnök úgy viselkedik, mint aki még egyáltalán nem hallott válságkommunikációról, lépései nehezen magyarázhatók azzal,…..
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 15:12:08
@Holle anyó:

A kommunista diktatúrába minden bírósági ítélet megkérdőjelezhető, ahol belefolyt bárki aki kapcsolati tőkével rendelkezett.

Márpedig ebben az ügyben a lány szülei magasrangó komcsik voltak, és erőst belefolytak az ügybe, több akkoriban élt, és az uszodai életben aktívan részt vett ember szerint is.

Többbek között Aczél Endre ballib média modul szerint:

„Maga az ‘áldozat’ - egy ismert sportolónő nagyon szép édesanyja - nem is akart ügyet csinálni, a szülei erőszakoskodtak.”
„Egy szülőnek nem épp élmény, hogy a lányuk szeret, hogy is mondjam, kefélni.”
„a példastatuálás vágyától hajtva a bíróság helyt adott az óhajnak”
„Soha nem bizonyosodott be, hogy ‘lefogták’. Ezt csak szülői bíztatásra ő mondta a bíróság előtt. “
„Fogalmatok sincs róla, hogy hány úszócsaj és szép fürdőző lány volt, akit legalább három jóképű fiatal úszófiú ‘megerőszakolt’. Tömegével. A vadászat vég nélkül folyt és nem eredménytelenül”.
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 16:11:12
@paragrafus:

Már csak azért is érdemes idekeverni mert annak a pernek a leiratából, viszonylag pontos képet kaphattunk az akkori bírósági tárgyalásokról.

Ha egy pártfunkci eldönötte mi a büntetésed, akkor az lett a büntetés.
Nincs apelláta.

pl:
"Nagy Imre védője, a már súlyos beteg 74 éves Bárd Imre hangot adott annak, hogy védence nem hogy a szocialista rendszer megdöntését nem akarta, hanem ellenkezőleg: éppen azt mentette, ami menthető volt, s ezenfelül minden változást az akkori pártvezetés tudtával és beleegyezésével vitt végbe. Vida Ferenc ekkor felháborodva ezt mondta „Figyelmeztetem a védőt, hogy ha nem hagyja abba pártunk és kormányunk vezetőinek rágalmazását, a vádlottak padján találja magát.” A tárgyalássorozat alig egy hét alatt véget ért, filmfelvétel is készült róla, melynek titkosítását csak 2008-ban oldották fel."
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 16:12:56
@nyünyüge:

Mikor később ??

A Nagy Imre per titkosított anyagait csak 2008-ban oldották fel pl..

Nem elfelejteni kommunista diktatúra idején, az történt amit apártunk és kormányunk jónak látott.

Minden esetben.
Az eredeti tervek szerint már jövő héten Gönczi Gábor vezette volna a Tényeket, de a bemutatkozás egyelőre elmarad. A Bors hírei szerint leghamarabb májusban léphet képernyőre Gönczi a TV2-n. Ráadásul valószínűleg mégsem Demcsák Zsuzsa lesz a párja, ahogyan azt több újság megírta, a mi információink…..
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 15:32:52
@Ballib Cenzúrázók Réme 10:

Nickhamisító ballib ...

De legalább őt majd nem cenzúrázzák.. ;)
A húsvéti eső elmosta a fekete, arany és piros gyertyákat Antwerpen főterén. Mellettem egy japán turista fotózza a virágokat, a rongyos zászlókat és John Lennon Imagine-jének dalszövegét: a béke megázott üzeneteit. Egyik belga ismerősöm most éppen Je suis Bruxxelles portréval ékeskedik a facebookon.…..
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 15:28:58
@GNDL:

Azzal már foglalkoztunk.
Az elkúró aki a szlovákok elötti pozícióból, az EU utolsó helyére züllesztette az országunkat, miközben rommá aósította, elzavartuk, és soha nem engedjük visszatérni !

Most a muszlim gyilkosokkal kell foglalkozni, mert a magadfajta ballibek rövidtávon a szardobáláson túl nem sok veszélyt jelentenek.
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.07 15:30:37
@Ballib Cenzúrázók Réme 10:

Már vártam a nickhamisítókat.. :)
Az ember hibázik, merthogy nagyon kevesen vannak, akik bűntelenül, szeplőtelenül élnek le egy életet. Mindenki beleszaladhat egy kisebb csínytevésbe, apróbb szabálytalanságba, amiért gyakran csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hiszen ezek a gyarlóságok még nem érik el a törvényi…..
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.06 16:33:04
@Gérard Duchemin:

Nem válaszoltál...

Mi a véleményed Lukács Györgyről, akinek szobra van, és az MTA örökös tagja..

Csak kíváncsiság képpen kérdem.

hu.wikipedia.org/wiki/Luk%C3%A1cs_Gy%C3%B6rgy_(filoz%C3%B3fus)
1918 végén belépett a Kommunisták Magyarországi Pártjába, 1919 februárjától pedig a Vörös Ujság szerkesztője lett. 1919-ben, a Magyarországi Tanácsköztársaság idején helyettes közoktatásügyi népbiztos, április 3-ától a Forradalmi Kormányzótanács népbiztosa, május–júniusban pedig a Vörös Hadsereg politikai biztosa volt; e tisztségében a tiszafüredi vereség után Poroszlón tizedeléskor nyolc embert főbe lövetett.

-----

Illetve mi azokról a véleményed, akik ezt a gyilkost védelmükbe veszik ?
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.06 16:35:44
@metal:

Te is válaszolhatsz..

Mi a véleményed Lukács Györgyről, akinek szobra van, és az MTA örökös tagja..

Csak kíváncsiság képpen kérdem.

hu.wikipedia.org/wiki/Luk%C3%A1cs_Gy%C3%B6rgy_(filoz%C3%B3fus)
1918 végén belépett a Kommunisták Magyarországi Pártjába, 1919 februárjától pedig a Vörös Ujság szerkesztője lett. 1919-ben, a Magyarországi Tanácsköztársaság idején helyettes közoktatásügyi népbiztos, április 3-ától a Forradalmi Kormányzótanács népbiztosa, május–júniusban pedig a Vörös Hadsereg politikai biztosa volt; e tisztségében a tiszafüredi vereség után Poroszlón tizedeléskor nyolc embert főbe lövetett.

-----

Illetve mi azokról a véleményed, akik ezt a gyilkost védelmükbe veszik ?
Ballib cenzúrázók réme 9 2016.04.06 16:39:05
@Gérard Duchemin:

Nem én kategorizálok, hanem te.

Ha az összes úszó és összes úszó edzó régesrég túltette magát ezen az egyébként 50 éves törtéeneten, akkor én miért ne tenném ?

Lukács György gyikosságain is túltette magát az MSZMP és MSZP-SZDSZ komrány tagjai is, és szobrot állítottak neki.

Engem ez se érdekel.

Az úszók és úszóedzők döntéseiért is egyszemélyben ők a felelősek, ahogyan az MSZP-SZDSZ döntéseiért pedig a párttagok.

Csak érdekességként mondottam volt, hogy több Lukács György nevű gyilkost pártoló politikus ül ma is a parlamentben.