Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth1985

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sejtelmem sincs, hogy mi lehetett az ajándék, aminek a nem megérkezése miatt egy egész, többhónapos szervezést igénylő utazást lemondott olvasónk, de bármi is, a DPD kommunikációs rendszere  igencsak reformra szorulna. Tisztelt Szerkesztőség! A napokban egy bolttól rendeltem,…..
Darth1985 2016.04.06 12:51:08
@horex: Hát lehet, de ez így akkor sem kerek, szerintem ezt érzi az összes kommentelő. A DPD kiszállította a csomagot. Nekem is volt már olyan, hogy nem tudtam átvenni, mert pont nem voltam ott ahova kértem és telefonon hívott a futár és megbeszéltünk egy köztes helyet és találkoztunk. Ha éppen a város másik felén volt a gyerekekkel, akkor esetleg meg lehetett volna kérdezni, hogy pl 2 óra múlva magyjából merre lesz és megbeszélni egy találkozó helyet. Ha valami nekem fontos (a DPD-nek tök mindegy), akkor megoldom, hogy át tudjam venni, főleg, ha ezen egy utazás múlik.
Darth1985 2016.04.06 15:01:53
@Terézágyú: Ez így jogos, de ha valami fontos, akkor még aznap megpróbálok egyeztetni a futárral, nem centizem ki még jobban. Inkább az lehet mögötte, hogy nem is akart elutazni, csak kellett hozzá egy indok :):)