Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nahlaas

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden EGYben Move on! 2017.06.12 12:28:25
Az utóbbi pár hétben, napban rengeteg mindent változtattam meg magam körül. Lovam átköltözött egy lovardába "otthonról", és én magam is költözésben vagyok éppen.Furcsa érzés összeszedni a holmimat egy olyan helyen, ahol előtte kicsit több, mint egy évig voltam, majd átcuccolni oda vissza, ahol…..
Minden EGYben Insomnia 2017.05.03 15:02:01
Ott álltam  hegytetőn, alattam a mélység. A fák, a kövek, sziklák mind körbefogták ezt a gyönyörű helyet, ahol nem volt más csak én. Álltam a perem szélén és olyan egyedül voltam, mint még soha. Se közel, se távol nem volt egy ember sem. Aztán a következő pillanatban torkom szakadtából elkezdtem…..
Minden EGYben "The Fools Who Dream" 2017.04.17 12:42:24
She told me:"A bit of madness is keyTo give us new colors to seeWho knows where it will lead us?And that's why they need us"So bring on the rebelsThe ripples from pebblesThe painters, and poets, and playsAnd here's to the fools who dreamCrazy as they may seemHere's to the hearts that breakHere's to…..
Minden EGYben A Zen útján 2016.12.23 15:08:19
A következő sorok mind mind egy naaagy idézőjel alá tartoznak, mert nem tőlem származnak. De számomra nagyon hasznos és fontos útmutatók...
Sok sok éve már, hogy nem a boldogság időszaka ez nekem. Egy edzés végén beszélgettünk a karácsonyról egyik edzőtársammal, és mondta, hogy évekig Ő is így állt a dologhoz. De mára már eljutott odáig, hogy a karácsony olyan, amilyennek mi teremtjük, amilyennek magunk tesszük. Valahol igaza van. Sőt.…..
Úgy alakult, hogy el tudtam menni a legutóbbi harci edzésre. Egyszerre örültem és féltem. Örültem, mert már hónapok óta nem voltam ilyen edzésen, és féltem, mert harcin van esély arra, hogy szabad küzdelem lesz. ..
Minden EGYben "To do list" 2016.10.30 10:54:08
    Megannyi dolog van, amit szeretnék majd megtenni, ahova szeretnék majd elmenni. Ezek nem nagyra törő, lehetetlen küldetések. Nagyon is hétköznapiak. Ám a legtöbbször a megvalósításig már nem jutok el, mert azt hiszem, ha ezt vagy azt megteszem, valami másról lemondok, ami "talán"…..
Minden EGYben Lovammal 2016.08.27 10:25:47
Már várt rám, tudta, hogy megyünk valahová. Békésen követett, tudta már a dolgát. Előkészítettem mindent, lepucoltam őt, majd felnyergeltem. Elindultunk céltalanul. Majd visz az út, gondoltam. Bekukkantunk minden kis ösvényre, meglátjuk hova visz. Békésen bandukoltunk a vasúti átjáróig, majd onnan…..
Minden EGYben Ál-ohm 2016.08.15 15:08:42
Lehajtom fejem az asztalra, csak megpihenek kicsit. Az sem baj, ha elalszom. Meg is történt... Eltűnt a külvilág. Úszom, lebegek benne. Könnyű vagyok, és testetlen.  Tán nem is létezem, nem érzem ,hogy vagyok. Vagy mégis? ..
Minden EGYben Álruhás király 2016.08.15 14:52:14
Karak - Álruhás király  (Részlet) Szíve tűzben ég, behunyja két szemét,Szeretne látni már, Álruhás Király.Úttalan utakon jár, szenved hogyha fáj,egyszer hazatalál, Álruhás Király.             (A képet Kainzné Marika készítette.)..
Minden EGYben Cím nélkül 2016.08.12 13:59:29
Az itt és mostban tartózkodni nem azt jelenti, hogy sohasem gondolunk a múltra, vagy felelőtlenek vagyunk a jövőt illetően. Egyszerűen arról van szó, hogy ne vesszünk el a múlt miatti sajnálkozásban vagy a jövő fölötti aggodalmakban. Az elengedés szabadsággal ruház fel minket, a szabadság pedig a…..
Sokszor találkozhatsz olyan harcművészeti iskolákkal, ahol az átadott technikákat nem gyakorolják éles helyzetben. Nincs verekedés, csak jobb esetben "light-contact" önvédelmi oktatás, vagy pusztán imitált mozdulatok és formagyakorlat. A Tai Ji-ról például itthon kevesen tudják, hogy valójában egy…..
Amikor hallottam ezt a mondatot Eckhart Tolle-tól, tátva maradt a szám. Dönthetek úgy, hogy nem hiszem el, amit gondolok? (Jó, persze, hogy igen, hisz tudom, hogy sok minden nem úgy van, ahogy gondolom.)  De hogy ezt technikaként fel lehet használni a nehéz időkben, az már más tészta...
Srácok, ez most Nektek szól... Nem fogom szépen becsomagolni a szavaimat,előre is elnézést attól, akit ez zavar. Nem célom bárkit is megbántani, pusztán a saját véleményemet írom ki magamból. Ha néha előfordul, hogy a próbálkozásaidból (párkapcsolat) csak barátság lesz, az még belefér. De ha…..
Minden EGYben Sporthacuka bakik 2016.04.15 15:44:55
Mindig elcsodálkozom akkor, amikor sportemberekről látok videót, (mert éppen az edzéseit akarja reklámozni, vagy egy reggeli műsorban megmutatja a Csókolomnak, hogy hogyan kellene ezt és azt helyesen végrehajtani) és látom, hogy van rajta egy csomó ékszer, lóg a haja a szemébe... De miért is?..
"– Mondd csak, Micimackó, te miért nem teszel valamit? – Mert olyan gyönyörű ez a nap. – Igen, de… – Miért rontanám el? – Ejnye már, mégiscsak kellene valami Fontosat csinálnod! – Azt csinálom – mondja Micimackó. – Na ne mondd! És vajon mi az?..