Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric90

20 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MásKép Dominic Monaghan 2008.04.24 08:44:00
Eddig nem találtam nagyon szexinek Dominicot, de ezen a képen valami isteni. A feneke jó. :)..
MásKép Tuti Gimi 2008.04.24 08:42:00
Oh, igen ez a rész nagyon jó volt. Szerintetek melyik a szexibb? Nekem talán James jobban bejön. :P Chad olyan kis vézna. :)..
MásKép Odaát 2008.04.23 16:16:02
Oké, a kép montázs, de akkor is lehetne egy olyan rész, amikor pl. a testvéreket megszállja a szellem, és melegek lesznek :)..
MásKép Leo :) 2008.04.22 18:06:45
Ezt a képet neten találtam, de azt sajnos nem tudtam meg, hogy kicsoda, csak annyit, hogy Leo-nak hívják. Attól még szexi. :)..
Ezúttal egy apró közvéleménykutatást is tartanék, minden LOST nézőt kérnék arra, hogy szavazzon egy kommentben! Ki a jobb pasi? Jack vagy Sawyer? A védelmező doktor vagy a csábos rosszfiú? Én nem tudok választani, bár egy kicsit a szívem Sawyer felé húz, de kíváncsi…..
MásKép Tom Welling 2008.04.22 08:11:00
Tom Welling szerintem nem olyan szexis (szerintem már "túl" izmos), de egy ilyen képnek azért csak örülni tudok. Sajnos elmosódott... :(..
MásKép Saját 2008.04.22 07:59:26
Szóval, mint bizonyára észrevettétek, sokáig nem volt friss. De ennek most vége! :) Bár azt nem ígérem, hogy lesznek sorozatismertetők, mert arra nem lesz mindig időm, de szexi pasik továbbra is lesznek, és most már nem csak hetente, hanem naponta akár több is. Közben megnéztem a…..
MásKép Fernando Carillo 2008.04.22 07:49:00
Azt hiszem őt senkinek nem kell bemutatni. A Rosalindából ismerhetjük főleg, bár azóta szerepelt már egy erotikus témájú filmben is, amit sajna kis hazánkban nem adtak. :(Amúgy ez a kép nagyon ott van, de a lentin sokkal szexisebb. :)Kicsit lehetne magasabb is :P..
MásKép William Levy 2008.04.22 07:44:00
Egyszerűen isteni ez a pasi! :) Nagyon jól kidolgozott test, és ez a kép, hogy szinte semmi sincs rajta... Azt hiszem magáért beszél. :)..
MásKép Sebastian Rulli 2008.03.31 20:23:00
Ezen a héten Sebastian Rulli volt a szerencsés. Ő nem amerikai sorozatokban játszik (bár többször is feltűnt az Ugly Bettyben), hanem mexikói telenovellákban. Hazánkban a következő sorozatait vetítették: Végtelen nyár (Verano del '98), Első szerelem (Primer amor) és A Vadmacska…..
Ez a rész sem jobb, sem rosszabb nem volt, mint az első. Volt benne szex, pucér csajok, meg miegymás. (Bár több meztelen/félmeztelen pasi is lehetne benne.:P) Sztori szempontjából szerintem kicsit visszaesett az első részhez képest. A vacsora szerintem nem volt olyan nagy durranás, egy…..
Szerintem ez volt a legjobb rész, mióta Bree elment. Nehezen találtak magukra a sorozat készítői, de mostanra valamennyire sikerült. Vegyük végig a feleségeket:Susan - Hozta a szokásos formáját, de nagyon aranyos volt, hogy Mike után ment az erdőbe. Na meg, amikor Mike hallotta, hogy…..
Kedden elkezdtem letölteni a teljes első évadot magyarul, most jár a 11. résznél. Szerintem ebből dara lesz.Igazából csak azért kezdtem bele a sorozatba, mert sokan mondták, hogy mennyire jó, bár kicsit félve kezdtem neki, de kellemesen csalódtam. A sorozat főszereplője, Hank egy…..
Ezzel a sorozattal nem biztos, hogy minden részről írok, mert már láttam a sorozatot, csak akkor nézem meg az ismétlést, ha van rá időm. Ez az epizód nagyon tetszett. Hilda talált egy ügyvédet, aki segített volna az apjának, de Betty Ginától megtudta, hogy az a nő egy szélhámos.…..
MásKép Az Igazság Ára 1.04 2008.03.27 18:22:45
Igazából szerintem semmi extra nincs benne, mégis tökre tetszik. Bár az eddigi 5 vagy 6 vendégből 2 k*rva volt, 2 meg meleg. Jó, persze, "felnézek" rájuk, hogy ezt ország-világ előtt merik vállalni magukat, és többet is keresnek, mint ha a Mónikába mennének. A tegnapi…..
A mai (vagyis a tegnapi) nagyon jó rész volt. Ezért szeretem a Grace Klinikiát, mert egy részben annyi minden történik, van 2-3 beteg, de nem is ez a főszál, hanem a szereplők élete. Kórházi esetek: Izzie pénzéből megnyílt az ingyen klinika, de senki nem ment oda. Aztán a medikusok…..
MásKép 9 és 1/2 randi 2008.03.25 19:22:03
Kicsit csalódtam ebben a filmben. Az alapötlet tökre tetszett, bár már tucatszor feldolgozták az amcsik. Az eleje tök jó volt, vicces is, a moziban akár hülyének is nézhettek, mert volt, amin csak én egyedül röhögtem fel hangosan. De a vége felé már kezdett unalmas lenni, meg…..
MásKép Smallville 6.05. 2008.03.25 22:08:00
Csak ma sikerült megnéznem a vasánapi részt. A mostaniban már nem volt olyan zavaró Pál Tomi hangja, talán azért, mert most keveset szerepelt Justin. Mivel ez az első Smallville bejegyzésem, így le kell írnom: Justin Hartley nagyon szexi.:DA rész izgalamas volt, nekem tetszett, bár…..
MásKép Eric Mabius 2008.03.25 18:25:59
Eric lett az első, aki megnyitja ezt a címkét. Valószínűleg hetente lesz fent egy pasi, de lehet, hogy kevesebb/több időközönként, ahogy lesz rá időm és kedvem. Nos, akkor is először Ericről. :) Ericet mostanában az Ugly Betty - Címlapsztoriban láthatjuk (minden hétköznap…..
Sziasztok! Igazából nem is tudom, mit mondjak. Magamról annyit, hogy 18 éves srác vagyok, és ez a blog azért jött létre, hogy írjak magamról, sorozatokról, zenékről, és persze a helyes pasikról. Remélem többször is visszanéztek, és jól érzitek magatok nálam. :)..