Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hjimi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "  Mi vagyunk az egyetlen megmaradt, keletről nyugatra indult nép. Maradványok vagyunk, egy valaha volt hatalmas sztyeppei világ utolsó maradványai, akik bejelentkeztek a túlélésre. (Orbán Viktor nagykán)"    Szeretném megjegyezni, hogy egyre inkább etnikai kisebbséginek érzem magam,…..
hjimi 2020.06.12 17:51:30
@molnarp11: nem alkudtunk meg. Szilárdan tartottuk elveinket 955 ig.
A fiatalok egyik legnagyobb pénzügyi dilemmája, hogy albérletben lakjanak, vagy inkább saját lakást vegyenek hitelből. Az OECD tanulmánya azt vizsgálja, hogy albérletre vagy lakáshitelre fizetnek többet a magyarok. Ez alapján az albérletre a jövedelmük 16 százalékát,…..
Donald Trump első elnöki hete jelzi, hogy mindazt, amit a kampányban előadott, nagyon komolyan veszi. Akikben eddig volt egy szemernyi remény arra nézve, hogy Trump csak linkelt a beiktatása előtti hetekben, most már elhiheti, az új amerikai elnök jó eséllyel káoszba vezeti az országát és a világot…..
Kétségbeejtő szellemi állapotban, belharcoktól terhelten várja a demokratikus ellenzék az alig 2 év múlva esedékes választásokat. Félidő van, ne áltassuk magunkat: mostanra lényegében eldőlt, hogy a lila reményekkel induló ellenzéki pártok közül melyik tudta megvetni a lábát a politikai placcon, és…..