Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cbene

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nagyibugyi Nőnek lenni... 2014.01.28 02:13:01
...még nem tudom, milyen, mert sosem voltam az. Sokan azt hiszik, hogy elég hozzá két mell, egy p***, meg hogy az ember kilépjen a tinikorból. Hát, ez baromira nem igaz. Nem is igazán szerettem a lányos dolgokat. Tiniként igyekeztem minél lehetetlenebb ruhákba bújni, fura színűre…..
cbene 2014.02.12 03:47:55
@nagyibugyi: reméltem, hogy nem veszed szó szerint amit írok :)
igazából azt nem értem, hogy ehhez miért kell rengeteg energia? az egyetlen amin változtatni kell, hogy milyen magasról tesz rá az ember :)
nyilván ebből adódhatnak hülye helyzetek, de csak akkor, ha valóban volt valami oka az "önértékelési problémának" - ami az esetek nagy részében csak valami mondvacsinált kamu. (mondjuk a ló másik oldala se jobb, amikor valaki inkább letagadja a problémáját, minthogy foglalkozzon vele...)
Sok menő program van mobilra, de általában a nyelvvel kapcsolatos alkalmazások hoznak engem a leginkább lázba. Van például egy app, ami az iPhone kameráját használva egyszerűen lefordítja az előttünk látható idegen nyelvű szöveget: célzunk az optikával, és a kijelzőn már a…..
cbene 2011.09.15 09:21:01
www.youtube.com/watch?v=oyRQnflIv6Y&feature=player_embedded.
idestova egy éves videó, azóta már törölték a gyermekbetegségeket. Ja és természetesen a program ingyenes.
"A színvonal a olyan mélyre süllyedt, olyan nagy fertőbe, amiből már csak akkor kerülhet ki, hogy ha a pincétől a padlásig nagytakarítást végeznek." Rövid kis informatikai hírek után következzen egy a Médiatörvény mellett kiálló írás.  Január 5-én, azaz…..