Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scarlettohara

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rubint Réka ámokfutását fizikai képtelenség pár mondatban kivonatolni, ugyanis férjurával egyetemben felülmúlhatatlan mennyiségben szennyezték be a világhálót porba fingó létük lenyomatának csilliónyi manifesztumával. Teljességgel meg vagyok győződve arról, hogy nem létezik olyan magyar celeb,…..
Scarlettohara 2016.04.11 13:54:53
Amikor ránéztem az itt következő fényképre (vagy ajánlom ezen a linken nagyobb méretben), akkor rögtön a Maldív-szigetek ugrott be. De nem, ez bizony Thaiföld lesz, méghozzá Koh Mook. Nem tartozik a frekventált úticélok közé, s most nem a mindenki által jólismert Koh…..
Full Moon partyról visszatért barát áradozott, hogy mekkorát változott Koh Phangan néhány év alatt, amíg nem járt arra. Fejlődés, építkezés mindenfele, meg egy rakás betonút. Na majd mit szólsz egy év múlva, amikor Koh Phangan repterén fogsz landolni – reagált röviden…..
Szövet két kihalás szélén lévő állat szőréből és nemesfémekből (a kép csak illusztráció) Miközben nálunk üres a belváros, és csúnya karácsonyi fogyasztási adatokra számíthatunk a KSH-tól januárban, Romániában azért akadnak még nagyvonalú burzsujok. Persze…..
Scarlettohara 2012.03.26 15:24:41
@B-rocker: a számból vetted ki a szót!
 Úgy tűnik, hogy a karma megvédte a thaiokat, na meg a Bangkokban lévő külföldieket: saját magát robbantotta fel az állítólagos iráni merénylő. Minden bizonnyal nem a thaioknak szánta a három arab férfi a hátizsákjukban cipelt több kiló C4-es robbanóanyagot -…..
Scarlettohara 2012.02.15 17:21:47
@Bangkok Charlie: Helyes, nagyon helyes.
Gyerekszoba Origami babakocsi 2011.12.02 18:19:00
Origamiztunk mi már itt a blogon sok mindennel, de babakocsival talán még nem. Most ezt is megtörténik, mert a 4moms pihenőszéke után szemügyre vesszük kicsit a cég Origami  névre keresztelt babakocsiját. A gyártó állítása szerint az Origami mindent tud, amit csak egy…..
Csodálatos dolog, hogy az EU pampogásának hála lettek fixáras roamingcsomagok a Vodafone-nál és a T-Mobile-nál, azonban az olcsóbbik változat napi 5MB-os limitét lehetetlen értelmezni, annyira kevés. E. az 50MB-os csomaggal próbálkozott, illetve a Vodafone magától üzente neki…..
Vagy futballszurkolóknak. Huligánoknak és nem huligánoknak egyaránt. A cím variációk között szerepelt még a thai sör letarolja Angliát, bár ez tényleg túlzás lett volna. Mindenesetre, amit a thai sörök és gyártóik tudnak, az szerintem messze-messze túl van azon, amire magyar…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
"Rossz a mi rendszerünk. Mert normális, vaginális szüléseknél semmi szükség nincs az én végzettségemre. Ha ezeket bábák segítenék, akik komplikáció esetén hívnák a specialistát, például engem, akkor három-négyszer ennyi beteget tudnék ellátni. Ez a mostani rendszer…..
Na, ezt a kört legközelebb kihagyom, mert nem ment el az eszem teljesen. A régi Big C épülete mögött guggolok, alig néhány száz méterre a kiégett CentralWordtől. Lehúzódtam, mert farangként azért magasabb vagyok az átlagos thai katonáknál. Így most szabályosan körbevesznek az…..
Scarlettohara 2010.05.21 13:09:46
@nak: Nagyon :(... Bangkok fantasztikus hely, nekem konkrétan szerelem :)
Utolsó napunk... Erre a napra még néhány látnivalót terveztünk Bangkokban, illetve a bevásárlást. A Sukhumvit (Pratunam) negyedet akartuk megnézni a csillogó szállodáival, bevásárlóközpontjaival, kipróbálni a metrót és a skytrain-t, látni Bangkok elitebb részét is. Reggel…..
A karácsony nem hozza különösképpen lázba a thaiokat, természetesen vannak az áruházakban óriásfák és fut a végtelenített Jingle Bell, de ez itt nem piros betűs ünnep. Bezzeg az Újév, mármint a nyugati kultúra szerinti Szilveszter és Újév, az már más! Az már tényleg nagy…..
Reckl Amál blogja Végre vége! 2008.08.24 17:51:00
A pekingi olimpiának vége. Sajnálom, nekem nem tetszett. Elmondom, miért.1. Baljós előjelekA tradicionális fáklyás futás önmagában egy nagy fiaskó volt. Eredetileg az a funkciója, hogy az olimpiai szellemet és a világbékét hirdesse. Ehhez képest kezdettől fogva Tibettel…..