Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nutellás marhapörkölt tejjel

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt évet követően Massimiliano Allegri időszaka a Juventus kispadján a végéhez közeledik. Pénteken a mester kapcsán a klub bejelentette, hogy távozik a klubtól, és a livornói mesterrel nyert öt bajnoki cím után a Juventus így megújulhat a pályán és a padon egyaránt. Az…..
A Juventus és az Adidas hivatalosan is bemutatta új mezét, amelyet a csapat a hazai mérkőzéseken visel majd a 2019-20-as szezon során.  A mezről készült fotók már korábban kiszivárogtak, s az új modell nem aratott osztatlan sikert a csapat szurkolói körében,  hiszen szakít a hagyományos és ikonikus…..
Massimiliano Allegri nemrégiben egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy motiváltnak érzi magát a folytatást tekintve, és véleménye szerint még számos feladat vár rá Torinóban. „Paulo Dybala gondot érzett a kvadricepszénél, ezért cseréltem le. Technikailag nem nyújtott kimagaslót, de taktikailag…..
A szombati Juventus-Lazio mérkőzésen a Juventushoz visszatérő Leonardo Bonucci a Curva Sud-ban helyet foglaló szurkolók bocsánatáért esedezett, amire a drukkerek tapssal válaszoltak. Bonu alig egy éves kitérő után tért vissza Torinoba, és kétséges volt, hogy a szurkolók hajlandóak lesznek-e…..
A várhatóan a mai napon lezáruló átigazolások után szárnyra kaptak egyes becslések, amelyek Leonardo Bonucci, Gonzalo Higuain és Mattia Caldara bérét latolgatták. Mindhárom játékos ma esik vagy esett át az orvosi állapotfelmérésen, és miután már mindenki rábólintott az átigazolásra, az orvosokon…..
Miután a napokban a SportItalia és a La Gazzetta dello Sport megszellőztette a pletykát Leonardo Bonucci torinói visszatéréséről, nemrégiben Romeo Agresti is megerősítette ezeket az értesüléseket. Leonardo Bonucci távozása a rossonero milánói csapattól komolyan felmerült a…..
Jó ebédhez szól ez elemzés, melyet vendégbloggerünk, JuventusFanatikus követett el. Fogyasszátok egészséggel! A válasz tömören: Bajnokok Ligája győzelmet és sok pénzt. Legalábbis ezt várja minden szurkoló, nem is alaptanul egy ötszörös Aranylabdástól, aki rendre remek teljesítményt nyújt a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
nutellás marhapörkölt tejjel 2018.07.13 20:14:00
@Forza Juve !!!:
"Azt nem tudni, hogy a dresszek az üzletekben pontosan mennyi pénzbe kerültek, de a Juventus kasszájába a legóvatosabb becslések szerint is 54 millió euró folyt be Cristiano Ronaldo mezeinek értékesítéséből – egy nap alatt. Ez az összeg csaknem a fele a CR-ért kifizetett 112 millió eurónak."
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
Őrült pletyka indult világhódító útjára az olasz sajtóban, s az először a Tuttosport által közölt történetet mostanra a Marca és a portugál A Bola is megerősítette. A nyári átigazolási időszak eddigi legmeglepőbb pletykája szerint az európai babérokról álmodozó Juventus komoly lépésre szánta el…..
A Real Madrid érdeklődésére a hírek szerint a Juventus rácsapta az ajtót, mivel a torinóiak nem kívánják elengedni Massimiliano Allegrit, azonban a megegyezés jövőre már nem zárható ki, mivel nyáron a mester szabadon távozhat, amennyiben nem újítja meg szerződését a Juventusszal. Zinedine Zidane…..
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Bayern München sztárja, Robert Lewandowski is ott van a Juventus jelöltjei között, amennyiben a zebramezesek valóban úgy döntenek, hogy pénzzé teszik Gonzalo Higuaínt. Az elmúlt napokban erősödtek a pletykák arról, hogy Higuaín helye…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus legendája, Gigi Buffon nem fejezi még be pályafutását, s egyre közelebb a megállapodás a francia bajnok Paris Saint-Germainnel. A 40 esztendős klasszis szombaton, a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen játszotta utolsó mérkőzését a Juventus mezében,…..
A Juventus a Hellas Verona elleni mérkőzéssel zárja a szezont, s a pénteki sajtótájékoztató alkalmával Massimiliano Allegri szót ejtett a szoros bajnoki versenyről, Gigi Buffon búcsújáról, s természetesen már a következő szezonról is. "Holnap az lesz a legfontosabb, hogy…..
nutellás marhapörkölt tejjel 2018.05.19 00:51:37
@Rikoo: megnyertük az egycsapatos bajnokságot és a senkit sem érdeklő olasz kupát. A játékunk még mindig legtöbbször nézhetetlen, továbbá egyre több a lyuk a keretben, sok játékosról még mindig nem tudjuk, mi lesz. Az esetleges érkezők egyelőre vicc kategória, a BL-t hagyjuk is.

Ha a tömény tényeket nézzük akkor igen, viszonylag jó szezonunk volt de ha a dolgok mögé nézünk akkor már nem túl rózsás a helyzet, szerintem.
A közelmúltban kaptak szárnyra a pletykák arról, hogy a Juventus szeretné ismét Torinóban látni a csapat egykori játékosát, Álvaro Moratát. Az első sajtóhírek rögtön arról számoltak be, hogy már megszületett a megállapodás a zebramezesek és a támadó között, most azonban úgy tűnik, egyre közelebb…..
A Juventus gyakorlatilag megnyerte zsinórban hetedik bajnoki címét is, s matematikailag ugyan csupán a következő forduló dönthet a scudetto sorsáról, azonban világraszóló csodának kellene történnie, hogy a Napoli behozza a behozhatatlan hátrányt. Az olasz rekordbajnok így szerda…..
nutellás marhapörkölt tejjel 2018.05.10 01:44:54
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus szeretné visszavinni Torinóba egykori játékosát, Álvaro Moratát, aki kölcsönben, vételi opcióval térhetne vissza az olasz rekordbajnokhoz. A spanyol támadó korábban két szezont töltött a zebracsíkos mezben, majd a Real Madrid 2016…..
Massimiliano Allegri az Inter felett aratott felettébb izgalmas 3-2-es győzelem után magyarázatot adott a játékosválasztásra, és véleménye szerint az szombati győzelem nagy különbséget jelenthet a scudettóért zajló harcban. „Csodálatos este volt a futball számára, amely során a győzelemre szoruló…..
A Juventus rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát, amikor a kiesőjelölt SPAL és Crotone elleni döntetlenekkel, valamint a Napoli ellenében hazai pályán elszenvedett vereséggel engedte, hogy mindössze egyetlen pontra olvadjon előnye a bajnoki tabellán.  A zebramezesek sorsolása távolról sem nevezhető…..
A Tuttosport beszámolója szerint a Juventus számára továbbra is Emre Can jelenti a prioritást, azonban a vezetőség további játékosok ügyében is elkezdte a puhatolózást és az érdeklődést. Az elmúlt napokban például történt kapcsolatfelvétel az álomigazolás Sergej Milinković-Savić kapcsán. A 23 éves…..
nutellás marhapörkölt tejjel 2018.04.25 22:49:46
A Napoli elleni meccs után Massimiliano Allegri szenvedélyesen állt ki csapata mellett, a játékosok védelmében pedig elmondta, hogy futballistái szezononként 57 meccset játszanak. „Az utolsó négy évben folyamatosan évi 57 meccset játszottunk.” - mondta a mester a mérkőzést…..
Massimiliano Allegri a Real Madrid elleni szerdai visszavágó előtt arról beszélt, hogy el kell törölni az első mérkőzés után felmerült kételyeket. A Juventus hazai pályán 3-0-ra kapott ki a múlt héten, a továbbjutáshoz pedig Paulo Dybala nélkül kell alaposan megvernie a kétszeres címvédőt…..
Jelen körülmények között egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Claudio Marchisio hamarosan távozni fog a Juventus csapatától. A Torino elleni mérkőzésen ismét bebizonyosodott, hogy Massimiliano Allegri már nem tekinti őt a csapat egyik legfontosabb játékosának, és igencsak ritkán küldi pályára a…..