Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tantum verde 2

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem, akik szeretik a hamburgert, azoknak nem lesz ismeretlen a Bamba Marha Burger. Alig több, mint fél éve nyitott a hely, a már évek óta egyre telítettebb burger piacon, ami manapság egyre rizikósabb beruházás, hiszen már így is szinte minden sarkon találunk hambit árusító éttermet. Nem volt…..
Március utolsó hetében a Kúria és az Alkotmánybíróság is egyértelműen kimondta, hogy az MNB-alapítványok által kezelt pénzek márpedig igen is közpénznek minősülnek, ezért kötelesek kiadni a rájuk vonatkozó adatokat.  Mint ahogy március elején megírtuk, a Fidesz-KDNP…..
tantum verde 2 2016.04.04 18:10:16
@ulpius66:
Ja, a nagy rezsicsökkentésben odáig jutottunk, hogy most a környező országokat véve nálunk a legmagasabb a gáz ára. Az ugyanis az olajéval együtt csökkent máshol, de a hozzád hasonló narancskomcsi idiótáknak ez már túlságosan magas.

"az IMF/EU 25 milliárd eurós kölcsönéből éltünk"
Aminek 2/3-át narancskomcsi elvtársaid kérték le használták fel (lopták el) 2010 után, baromka.
A hiány meg 85% közelében volt, és most is ott van. GDP-arányosan. Valós értékben elég sokkal nőtt.

"összes közép-európai ország (cseh, lengyel, szlovák) 2002-2010 gazdaságilag elhúzott mellettünk"
Lófaszt.
Ezek az első narancskomcsi uralom alatt húztak el, 2002 előtt. Úgy, hogy narancskomcsi elvtársaid egy jó állapotban lévő gazdaságot örököltek Horntól, csak 4 éven át a faszverésen meg a lopáson kívül nem nagyon csináltak mást.

Szóval ne hazudozz, ha lehet kérni.
tantum verde 2 2016.04.04 20:36:28
@dr. mesterseges szinezek:
Értem, mit akarsz, csak baromságnak tartom.
Ha addig ott volt a pénze, mi a francért hozta volna haza, amikor jegybankelnöknek kinevezik?

Értelmetlen cselekedet lett volna.
Persze ennek felfogásához értelem kell, nem várom el tőled ennek a szintnek a megugrását.
tantum verde 2 2016.04.04 20:43:18
@ulpius66:
Ja, meg elloptatok 3 billiót a magánnyugdíjpénztárakból, ami miatt a most 50 év alattiaknak már biztosan nem lesz nyugdíjuk, magyarul annak érdekében, hogy Orbán Viktor és bandája milliárdokkal tömhesse a zsebét minden ellenőrzés nélkül, tönkrebasztátok nagyjából 7 millió ember nyugdíjas éveit.

A gáz ára pedig a környező országokban sokkal jobban csökkent, mint nálunk, mert a gáz világpiaci ára több évtizedes negatív csúcson van.
Érdekes, ez hozzánk nem gyűrűzött be, rezsicsökkentés ide vagy oda, és ez nem 30%, hanem közel 70% kellene, hogy legyen. Szerinted ki rakja zsebre a különbözetet?
John le Carré-t sokáig azokhoz az írókhoz sorolták, akiknek a műveit lehetetlen jól megfilmesíteni. Kémregényei lassúak és aprólékosak. Egyik se olyan tulajdonság, melyért a moziközönség túlzottan lelkesedne. Történeteibe az ezüstvásznon olyan nagyrabecsült rendezők bicskája tört bele, mint Martin…..
Még mindig egymást érik a '90-es éveket idéző bulik és olyan koncertekből is folyton akad egy-egy, ahol az évtized előadói váltják egymást, legyen szó külföldiről, vagy magyarról. Úgy tűnik, nem tudjuk megunni a '90-es évek feltámadását egyelőre - nosztalgiából, viccből, vagy csak azért, mert…..
tantum verde 2 2016.04.04 12:30:13
@szabo.kata:
Miért, veled kapcsolatban pl. nincs igaza?