Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismacs

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyós blog Burokban 2009.01.13 20:21:00
Hát igen.Drága emberünk megszületett, valahol, valamikor.A köldökzsinór tulajdonképpen elszakadt, el kellett szakadni. Anyának más férfi volt akkor még fontos.Telt múlt az idő és újra összenőttek. Más férfi el, fiúcska elsőszámú személy lett az ő kicsi életében (de ez a…..
Ez egy ilyen péntek, még egy életről lehet dönteni. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk.Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!sziasztok,előre is bocs, ha ez nem a szokásos fordulatos-izgalmas sztori…..
kismacs 2008.11.28 14:05:23
kismacs 2008.11.28 14:07:01
Nem is tudja a Homár, mi lenne a magyarokkal, ha hirtelen kapitalista típusú szolgátatóvá válna az összes tömegközlekedési vállalat. Kit lehetne anyázni? Szerencsére ennek az eshetősége az elmúlt 20 év ismeretében még legalább 20 évig nem fenyeget, úgyhogy küldjék csak a…..
A távolságot mint üveggolyót megkapod, pedig egyáltalán nem akarod, mert a távolság rossz. Ennek ellenére nagyon tetszik, ahogy a fiú újra és újra bepróbálkozik ezzel a szakítás témával Sziasztok! Volt egyszer egy fiú (19) meg egy lány (18). Igen tinitörténet. De nem…..
"Hogy a faszba akarnék 21 évesen gyereket" - írja a levélíró, aki egy kezdő angol nyelvkönyvből szedte ki a karaktereket, Sandyt és Johnt. (De miért nem Hot Dog és Cool Cat?) A sztori egyébként súlyos, mert minden szereplő menekül előre, hátha akkor minden megoldódik.…..
kismacs 2008.04.09 16:36:10
gengish · szakitsoff.blog.hu/ 2008.04.09. 16:25:17

Szeretnék hinni a sírig tartó szerelemben, hogy valakivel, valakiért.
De nem megy.
Ha lesz egy gyerekem, és egyedül maradok, nem szeretnék anyám nyakán lógni, sokkal inkább lennék nyugodt akkor, ha tudom, h esetleg hogy még a szüleimet is tudom segíteni.

Csak ezért nem akarnám előlről kezdeni.
Lehet, én vagyok a hülye, de igen, szeretném megkönnyíteni annak az életét, aki felnevelt, mert akkor csak magammal törődnék.

Én ezt hoztam otthonról
kismacs 2008.04.09 16:37:41
Folytatódik a felnőttmaraton: igazi problémákkal, mély fájdalmakkal szembesülünk. Igazi, nagybetűs szerelem a szomszéd sráccal, közös lakás, eljegyzés, és....nem szpojler, ha azt mondom, szakítanak, hiszen ez egy szakítósblog, mi másért küldte volna el a lány a történetét.…..
Végre! Jó kis lekoptatószöveg, végre felnőttektől, az elmebetegség határát súrulóan  féltékeny fiúval, és az internethasználók örök rémével, a borzalmas közösségi szájtokkal. Kaptok érte John Lennont. Életem legfurcsább szakítását éltem át a…..
A feladványok hete folytatódik a szakítósblogon, ide sem tudok címkét tenni: ki szakítson kivel? Mindkettőt elhagyták, mindkettőnek fáj, egymással vigasztalódtak, most meg egymástól nem tudnak szabadulni. Hajrá kedves kommentelők, itt a nagy alkalom, szétfúrhattok…..