Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endolady

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Billy Wilder alkoholizmusról szóló film drámája hatalmas közönség és szakmai sikert aratott megjelenésekor,  ami aztán a 7 Oscar-jelöléséből négyet díjra is tudott váltani, ráadásul a legfontosabb kategóriákban (legjobb film, rendező, forgatókönyv, férfi főszereplő). Sőt, egyike azon mindösszesen…..
Hollywoodra a legtöbb ember a siker és csillogás városaként gondol, azonban számtalanszor tett már tanúbizonyságot embereket kizsigerelő és lejtőre küldő oldaláról is. Az alábbiakban megpróbáltam összeszedni a filmgyár aranykorából azokat a színésznőket, akik eltérő mértékben ugyan, de valamilyen…..
Endolady A jó, a rossz és a csúf 2016.04.11 15:05:58
Csúf ugyan nincs, de ma jóból és rosszból is kijutott nekem szépen. A jó az volt, hogy megfőztem életem első miszo-levesét. A rossz pedig az, hogy kirúgtak a munkahelyemről. Pontosítok - bár nem rúgtak ki, egyszerűen nem adnak több munkát, több feladatot. Annyi gerinc persze nem volt bennük, hogy…..
  Tegnap, kedden látogatást tettem Adriennél. Ezt egyrészt nagyon vártam, hiszen egyre komolyabban érdekel a makrobiotikus táplálkozás. Ugyanakkor éreztem, hogy nem vagyok jól: mintha nehéz és fájó köveket cipelnék a hasamban. Út közben sikerült is eltévednem, s a Bibó István téren kifeküdtem a…..