Regisztráció Blogot indítok
Adatok
82.Airborne

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
Az egész 2009 februárjában kezdődött, amikor éjfél előtt néhány perccel az aubagnei légiós laktanya kapujába érkeztem. Persze bejutni nem tudtam, az önkénteseket fogadó caporal-chef (CCH, szakaszvezető) tört angolsággal elmagyarázta, hogy másnap reggel 10:00-kor jöjjek vissza. Hotelt nem találtam, a…..
82.Airborne 2018.07.20 17:14:43
@Dobri: igen igazad van,csak nem igazán vágom az ottani rendfokozatokat,szóval értsd rá.caporal v.caporal chef esetleg e kettő fölötti rendfokozatúak lehettek.vajon miért nem kaptam papírt? :-) most már érdekel.esetleg van sejtésed?
82.Airborne 2018.08.18 17:26:55
@komaro: szia.én nem kaptam lóvét.
A nevem Bence. A születésem előtti időben kezdem. A családom egyik fele szép lassan "Jt-fertőzött" lett. Első áldozat a nagymamám volt aki egy fodrásszalonban ismerkedett meg az "igazsággal". Természetesen a család hithű katolikus volt így lassú volt a változás. Nem tudom hogy jöttek sorban de…..
82.Airborne 2018.06.29 16:20:23
"A másik tesvér (nagybátyám) zsigeriszinten érezte a szervezetből áramló bűzt. Neki elég volt "annyi", hogy unatkozott az összejövetelen, átlátott az öreg nénik álszent vigyorán, műkedvességén és ócska sütijeiken."

na valahogy én is ezt éreztem állandóan az összeröffenéseken meg a bibliatanulmányozásokon,csak a srác sokkal jobban megfogalmazta.(amúgy én a 82.levelet írtam ha valakit esetleg érdekel.) ez az egész jehovizmusuk
a félelemre épít,hogy fossál be armageddontól,állandóan sugalmazzák hogy nem tehetsz meg ezt vagy azt mert az bűn és akkor jön jehova meg az egyenruhásai és deportálnak a kénköves gyehennára vagy hova a tökömbe.(már nincs náluk "pokol")de ez akkor megint felveti a szabad akarat kérdését,hogy akkor most hogy is van ez!? minek adott isten szabad akaratot ha nem tehetek meg ezt vagy azt mert attól kell félnem hogy vajon tényleges életfogytiglani pokolbüntetésemet tölthetem-e.ezt a kérdést sokszor fölteszem anyámnak aki feketeöves 3 danos JT és eddig mindig kialakult nála a pszichológiai köd...azaz nem tud mit kezdeni a kérdéssel,mert amit ebben az esetben a vallásuk tanít az egy logikai paradoxon.(no meg azért sem tud mit kezdeni vele mert a szekták általában ugye nem az önálló gondolkodásra szocializálják tagjaikat,ezért hívjuk őket szektának)egyébként az egész vallásuk tele van önellentmondással és ha valaki kicsit is tovább gondolja hamar rájön hogy egy faszság az egész.azoknak szar akik már benn vannak,tipikus "a császár új ruhája" című jelenet az egész.mindenki látja rajtuk hogy meztelenek csak ők maguk nem.dehát a bepalizáshoz is két ember kell sajnos.bocs hogy ilyen hosszú lett,remélem tudtam segíteni.sziasztok
 Az ún. "két tanú" szabály elég sok bajt okozott már az Őrtoronynak és nem kevés pénzébe került (nos, az adományozók pénzébe, leginkább...). Így talán arra gondolhatnánk, hogy a vezető testületnek ésszerű lenne felülbírálnia ezt a nézetet (amint tették más tanokkal is, legutóbb például a nemzedékkel…..
Először is, akit érdekel a korábban említett könyv, az itt elolvashatja: R. T. Miller: Jehova tanúi - Félrevezetés áldozatai, link: http://users.atw.hu/xjt/mindex.html Mint tapasztalhatjátok majd, igen szét lett húzva írásom, ám nem azért, hogy többnek tűnjön, hanem átláthatóbbnak. Én nem…..
82.Airborne 2016.04.02 20:42:52
@ORION: ezt a matematika halmazelméletével tudnám megvilágítani neked.ha elkezdesz kutatni az információk után ami a benned felmerülő kérdések alapján jön,akkor az idő múlásával sok témakörre kiterjedt lesz ezen kutatásod.ha minden témakört (pl:hollywood-i filmek,összeesküvés-elméletek,történelmi tények,biblia,spirituális tanítások)egy-egy halmaznak tekintünk előbb utóbb a kutatásunk alkalmával ezeknek a halmazoknak lesznek közös metszéspontjai.utána már csak ezekre kell fókuszálnunk és előbb utóbb körvonalazódik az összes halmaznak egy közös metszéspontja.na az az abszolút igazság,a csupasz meztelen igazság amit mindenki keres.remélem érthetően sikerült elmagyaráznom a "módszert".ez a kutatás persze éveket ölelhet fel...
82.Airborne 2016.04.02 20:49:41
@ORION: nem ne vedd készpénznek azt se.azt is mondhatnám mesébe illően hogy aki nem hiszi járjon utána.de most komolyan.ne csak a bibliát olvassátok.ez is az őrtorony marhasága hogy csak az az etalon.ha nem vizsgálsz meg más forrásokat mindig csak ugyanarra a következtetésre fogsz jutsz mint eddig.albert einstein mondta: egy problémát nem tudunk ugyanazzal a gondolkodásmóddal megoldani mint amivel megteremtettük...
82.Airborne 2016.04.07 18:47:48
@leslie07: aki nem hiszi járjon utána.ezt is mondtam,akár idézhetted is volna.én azért jártam utána mert nem hittem el.egyébként a kutatás alkamával ahogy egyre inkább kiszélesedik és belemélyedsz,megtanulsz szanálni.kiszórni a hülyeséget mert az mindenhol van.de vannak közös pontok én ezeket keresem.ha valamit több helyen olvasok akkor lehet benne valami pl:

-fizika halmaz: kvantumfizikusok bebizonyították hogy az anyag mint olyan,nem létezik mert mindent ugyanaz az energia épít fel(ezért nem találják a legelemibb anyagi részecskéket)
Albert Einstein híres képlete az E=mc2 nem más mint a teremtés matematikai képlete

-vallási halmaz:Neal Donald Walsch a beszélgetések istennelben írja hogy isten mindenütt ott van.mindent ő alkot,minket is beleértve. Jézus így fogalmaz:én és az atya egyek vagyunk.isten országa bennetek van.
ebben a könyvben,csakúgy mint a bibliában le van írva hogy isten az embert a saját hasonlatosságára teremtette,azaz bármily meglepő de mi is rendelkezünk a teremtés képességével még ha ily mostani primitív formában is.(gondolat-szó-tett)pl egy házat már nem isten teremtett hanem mi,azáltal hogy kigondoltuk,megterveztük és megépítettük,nyilván közvetve v. közvetlenül azokból az anyagokból amelyet isten teremtett (pl faház).ha a faház falát és mondjuk a tetőcserepet ami nyilván két különböző anyag elektronmikoszkóp alá tennénk megdöbbennénk hogy a két anyag egy! mármint ugyanaz az energia alkotja őket.egyébként az anyaggá rendeződés a rezgés miatt van,de nem megyek bele jobban...

-spirituális halmaz: pl ott az a mondás hogy a bölcs az igazságot látja a különböző vallásokban míg a korlátolt csak az eltéréseket.vagy az ismerd meg önmagad filozófiája.

remélem átláthatóan írtam le a dolgokat, "össze tudod rakni". na ezért érdemes megvizsgálni más forrásokat is.egyébként én sok mindent máshonnan értettem meg,mert pl a biblia sok helyen "virágnyelven " meg régiesen fogalmaz, így ugyanaz a dolog le lehet írva máshol egyszerűbben,közérthetően is.