Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sert Dewrt

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este van. Fekszel az ágyban. Tudod, holnap korán kell kelned, mégsem tudsz elaludni. Forgolódsz és csak arra tudsz gondolni, hogy már rég aludnod kellene, de persze ettől ideges leszel és még nehezebben tudsz elaludni.Sokunkkal fordul ez elő. De van rá megoldás. Úgy hívják THIM! Alvás…..
Sert Dewrt 2017.04.07 23:48:03
@Smartify: Ez kamu... Embereket nem vontak be a terápiás kísérletbe. A hivatkozásokból egy embereken végzett tanulmányt találtam, 25 alany viszont semmit sem jelent.
Nem költői hangulatban vagyok, hanem rákerestem az Ariston Super Silent mosógépének prospektusára, ahol a címbeli andalító hangokhoz hasonlították a gép mosás közbeni zaját. Petra kicsit mást tapasztalt. 8 hónap vajúdás 3 pici gyermekkel.... Szeretném ha mindenki okulna az…..
Sert Dewrt 2016.11.16 14:18:00
@sarostehen: Sztem a kommentelés-, valamint a választás jogát IQ-teszthez kéne kötni és az anonimitást eltörölni. Így elkerülhetö lenne, hogy ostoba, retardált férgek is nyilvánosan fullba nyomják a kretént, ami egy szintig vicces, de utána nehányukat szívesen szájba taposnám nyilvánosan... Szumma szummárum: egy sötét, buta patkány vagy
Tavalyi szavazásunkon, ha csak egy hajszállal is, de az éppen 40 éves Apple zászlóshajója, az iPhone 6 végzett a dobogó csúcsán. Idén ismét nekifutunk és megpróbáljuk eldönteni, melyik okostelefon a csúcsok csúcsa és melyik készülékre vágynak legtöbben! Ne feledjétek, a döntés ezúttal is a Ti…..