Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cale

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó módon nagyítóval kell keresnünk az elégedett csapatokat a Serie A 35. fordulója után, egyedül a Fiorentina számára alakultak maradéktalanul kellemesen az események, a firenzeiek maximum azért durroghatnak, mert nem kapott ki a Juve, így csak három pontra közelítették meg…..
A Juve, úgy tűnik, eléggé megbánta, hogy a Roma nagy menetelésének kezdetén megrakta a farkasokat – és ezzel minket is abba a csalfa tévhitbe terelt, hogy azzal a Nerazzuri mezére varrta a scudettót – ezért úgy határoztak, visszacsempészik az izgalmakat a Serie A idei…..
Cale 2008.03.25 11:46:49
Nincs mit megvitatni a "lesszabály értelmezésén". Amiről beszéltek, az jó pár éve volt úgy, ma az les, amikor bármi (kéz leszámítva) közelebb van.

www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/laws_of_the_game_0708_10565.pdf
36. oldal

"In the definition of offside position, “nearer to his opponents’ goal line” means that any part of his head, body or feet is nearer to his opponents’ goal line than both the ball and the second last opponent. The arms are not included in this definition." - szó nincs arról, hogy lábak egyvonalban, meg ilyesmi, azt megváltoztatták, csak sokan még mindig nem tudják. Vagyis hajjaj kíváncsiságára válaszul: nem úgy van.