Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagyok_aki_vagyok

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd még emlékszik arra az időre, amikor lépten-nyomon fémyképezni tilos táblával lehetett találkozni a katonai és egyéb titkos objektumok közelében. Igaz, hogy akkor már műholdról azt is meg lehetett állapítani, aznap reggel borotválkozott-e a baka, de így legalább a…..
vagyok_aki_vagyok 2008.07.29 16:34:39
Most nem érek rá megkeresni a jogszabályi hivatkozásokat, plusz éles logikával levezetni, de a lényeg: maga a fényképezés nem tilos (viszont lehetséges,lásd fentebb, aksi, fényviszony, stb:))) ), a kép felhasználásának módja és lehetősége a szabályozott. Amit nem véd egyébként titokvédelmi jogszabály, azt lehet fotózni, amit véd, azt nem lehet fotózni, esetleg csak az arra jogosultnak. A képek felhasználása viszont korlátozott a személyiségi jogok védelme miatt. És igen: attól, hogy kiír valamit egy bolt, még nem jogalkotó. Pereljünk, aztán lássuk meg, kinek van igaza? szerintem is együtt kéne élni inkább... viszont, azzal sem tudok egyet érteni, hogy nem kell bemenni, ha nem látnak szívesen. Ez egy áruház, amelyik egyébként engem kamerával, biztonsági őrrel, stb megfigyel, tehát védi magát tőlem kellően. Én meg nem vagyok ipari kém, vásárolni szeretnék. Azt, ami van. Még valami: a reklámújságokban nem árakat tüntetnek fel hetente több oldalon? nem ugyanazoktól szerzik be a húst, hentesárut, zöldséget? tehát, nem ugyanazok adják az árengedményeket, nagytételeket??? mintha nem tudnának egymás árairól egyébként is... Ebből is látszik, hogy NEM MEGALAPOZOTT az az igény az áruház részéről, hogy a fényképfelvételt megtilthassa. Ezért ezt nem is rendezi titokvédelmi jogszabály, mint mondjuk a nemzetbiztonsági alapon besorolt cégek területeit. Más kérdés, hogy ha a fénykép felhasználása során jogilag is alátámaszthatóan, valósan sérülnek a személyiségi jogai, akkor kártérítési igénye merülhet fel.
Elárulom a titkot: borzalmas dolog magas lánynak lenni! Már hatodikban én voltam az egész osztályból (értsd: nemcsak a lányok között!) a legmagasabb, és a gimnáziumban is végig azon paráztam, hogy kivel fogok keringőzni a szalagavatón, aki magasabb lesz nálam magassarkúban. A…..
Hát ennek a kis rövidkének nem is kell felvezetés, minden nagy arcnak kijárna egy ilyen pofon, fiúk, legyen tényleg lepkegyűjteményetek, meg bélyeggyűjteményetek, meg minden ilyesmi amit mutogattok. Hali! Én nem szakítottam. Velem sem. De akkorát estem pofára, hogy még ma is nevetek…..
vagyok_aki_vagyok 2008.04.28 18:40:54
vagyok_aki_vagyok 2008.04.28 18:51:43
Egyszer voltam színházban egy fiúval, aki nem ismerte fel Mádl Ferit, majd ezt azzal magyarázta, hogy ő nem volt szavazni akkor, amikor meg kellett választani. Göncz Árpád nem játszik olyan fontos szerepet a szakításban, mint a meg nem kapott gésagolyók és a párizsi által…..
vagyok_aki_vagyok 2008.04.28 14:19:09
Hiába süt a nap, leszarom. Vannak pillanatok, amikor az ember küzd, bízva bízik, de felesleges. Játszmázunk, minden egyes nappal és éjszaka, és délután a legnehezebb, ahogy Rachel mondja. Mi az a határvonal, ahonnan már nincs vissza és a Jóbarátok sem szórakoztat? Képet innen…..
Közel a ballagás, úgyhogy a végzősök bátorítására közlünk egy történetet, amelyben életünk egyetlen olyan pillanatát ragadjuk ki, amikor igazán menőnek és tökösnek érezhetjük magunkat. Ilyen többet az életben nem lesz. Sziasztok szakítók, Egy jó régi sztorit és…..
Tegnap este véletlenül kikerült A legrövidebb szakítómondat című poszt, amit utólag is el lehet olvasni, de rögtön kaptunk néhány levelet hasonlóan rövid sztorikkal. Most egy fiú vallja meg nekünk, hogyan csavarta el egy lány szívét és eszét, hogyan változtatta a lány…..
vagyok_aki_vagyok 2008.04.24 14:30:39
vagyok_aki_vagyok 2008.04.24 15:19:57
vagyok_aki_vagyok 2008.04.24 15:39:28
asdasd23 · uzssob.extra.hu/ 2008.04.24. 15:34:44

"Mer' az ember tök hülye."

jelen esetben az ember lánya:)))


további szép napot!!!!
vagyok_aki_vagyok 2008.04.24 09:47:54

szaffy, a mar nem annyira szomoru boszi ·
szaffy.blog.hu/ 2008.04.24. 09:46:05

szia szaffy! miért-mitől vagy szomorú?

én tegnap jártam így. Aztán kiléptem és vissza (netről-netre) és akkor már on-ra is be tudtam lépni.
vagyok_aki_vagyok 2008.04.24 10:10:39
A 8. színpadnál borultam ki, ennyire fájdalmas történetet ne küldjetek, komolyan. A lány most már képes visszatekinteni a kapcsolatára, házasságára és önmagára - és ettől olyan fájdalmas a levél, hogy én nem is dolgozom tovább. Elmorzsolni egy könnycseppet, ahogy egy életet.…..
vagyok_aki_vagyok 2008.04.23 14:34:28
szőke bob és bobek · szakitsoff.blog.hu 2008.04.23. 14:25:54
mondtam, hogy nem láttam a végén a könnyeimtől:)
megkövezem magam, bocs!
Azt akartam mondani, hogy nekem az volt az érzésem, hogy nem nagyon fiatalkori történet, inkább érettebb korszakban történt (nem életkorilag, tapasztalatilag), amikor már tudjuk komolyan venni a dolgainkat, és értékelni a kapcsolatunkat. Pont ezen mentem át én is hétvégén, amit a posztoló ki is mondott: "Úgy éreztem azzal, hogy "igen"-t mondtam a lánykérésre, egy életre elköteleztem magamat: ezért az emberért én életem végéig felelősséggel tartozom. Ha kér belőle, ha nem." Ehhez azért kellenek életélmények, igaz, nem biztos, hogy korral jár...
Mi fér bele egy kapcsolatba? Semmi és minden, illetve a kettő közötti végtelen határszélek  keltette bizonytalan érzés. Mert a mocsok csak gyűlik a szügyben, míg szét nem feszíti a testet. Ez egy baszogatós történet, amiben a felek szívatják egymást. Itt az én egyik…..
Úgy tűnik, hogy a blogmotor hibájából kifolyólag rossz volt az óra. Amit beállítottak. Ezért a régi posztban az új kommentek az oldal tetején jelennek meg. Próbáljuk meg újra, hátha most jobb lesz. Szolgálati közlemény: Meneka üzeni, hogy a tegnapi "1000km-re vagyunk…..
vagyok_aki_vagyok 2008.04.23 13:54:26
Bruno, a bíró · szakitsoff.blog.hu/ 2008.04.23. 13:49:24
hú, készülök:)))
És akkor vasárnapra lezárásként kaptok egyet a rövid kategóriából, illusztrálandó, hogy 1978-ban is ugyanolyan fontos volt a pénz egy párkapcsolat megítélésben, mint manapság.Pénzhez kapcsolódó szakítás egyszer. Kétszer. Egymillószor. Az összes pénzes szakítás itt.Kedves…..
Hopp, kicsit elaludt a szakítósblog ügyeletes fele, és a laptop is lemerült, így ha megkésve is, de legalább akkora szeretettel küldöm a következő, klasszikus időket felelevenítő posztot, amelyben az összes klasszikus szöveg koncentrálódik, talán éppen csak az értékellek…..
Kezd visszatérni a blog régi hangulata: felrajzoltuk a szakítások összes lehetséges mintázatát, úgyhogy mostmár valóban csak a lezáró mondatok gyűjtése van hátra. A délelőtti poszt hosszú, komoly kapcsolatot zárt le hülyén, a délutánra egy rövid, velőset kaptok. Vajon ittak…..