Regisztráció Blogot indítok
Adatok
december6

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összekeverte. Van ilyen. Elvégre rohadt régen volt, egyik lány olyan, mint a másik, főleg, ha ő csak háromcentis pöccsel nézte a hideg vízből, épp melyik csajszi ül a lelátón. Szóval nem is a kis kefélni szerető kurva miatt ült Kiss. "Ezt benéztem" - mondta a pártállami rendszer nagy publicistája.…..
december6 2016.05.10 17:23:34
@ani58: "Ami még feltűnő, hogy a legtöbb hozzászóló férfi, elítél, felháborodik, pedig a nemi erőszakot pont a férfiak követik el. " Ez most hogy? Most akkor minden férfi erőszakos barom és kuss legyen nekik vagy nem mind azok, de mivel van köztük ilyen, ezért ezt az ügyet csakis nők véleményezhetik? Esetleg a férfiaktól azt várod, hogy védjék az erőszaktevőket, mert ők is férfiak? Vagy hogy másképpen értetted az idézett mondatot?
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
december6 2016.04.14 22:14:54
@asdfrew: Nem írtad, de attól még így van. Lehet, hogy van olyan étterem, ami vasárnap zárva van, de elenyésző számú. Mondjuk a munkahelyi büfék ilyenek lehetnek. Viszont én sem írtam le olyat, hogy különbséget teszek ember és ember között. Esetleg olvasd el a többi hozzászólásomat is és akkor kiderül, hogy én sem követelek, hanem véleményezek, és nem feltétlenül minden területen. Aki a kereskedelemben, vendéglátásban, szórakoztatóiparban, egészségügyben, rendfenntartásban (biztos van még ilyen, most ez jutott eszembe) dolgozik, annak sajnos az a kényelmetlenség jutott, hogy néhány vasárnap is dolgoznia kell. Aki más szakmát űz, annak meg más kényelmetlenségekkel kell szembenéznie. Kivételek azok a szerencsés emberek, akiknek nem kell dolgozniuk, mert eltartják őket, vagy azok, akik annyira imádják a munkájukat, hogy legszívesebben folyton azzal foglalkoznának.
december6 2016.04.14 22:25:02
@lavór: Nem állítottam olyat, hogy bárki is gátolta volna. Ha most a plázabéli butikokra gondolsz, akkor oké. De ezek általában nem a tulajdonos egyetlen boltjai. Egyszerre több helyen senki sem tud lenni. Ez a kitétel egyedül az igazán kicsi, családi vállalkozásban működő boltokon segített. Viszont ott valóban munkára kényszerítette a tulajdonost, mert még váltásban sem állíthatott be maga helyett alkalmazottat. Vidéken lakom, sajnos szemem láttára zártak be az ilyen kis üzletek (élelmiszerboltok) a környéken.
A másik meg, hogy a kis ruhabutikok általában drágábbak, mint a bezárásra kényszerített plázabéli kínaik, Takkók, C&A-k, New Yorkerek.
Szóval hiába engedték, nem nagyon segített.
december6 2016.04.14 22:05:52
@Pamacs1: Oké, a bankkal én is egyetértek, szerintem sosem voltak nyitva hétvégén, még szombaton sem (pénzforgalom sincs). Fentebb írtam, hogy Tesco (Auchan, Spar, stb.) szerintem sem létszükséglet. De a plázákban lévő üzletekkel kapcsolatban nem értek egyet veled. Az kimondottan hétvégi program. Szerintem nagyon kevés ember tud hét közben moziba meg plázázni menni.