Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bgarz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kökény-Szalai Vivien-éra újabb áldozata az az Amin-Váczi Virág, aki korábbi értesüléseinkkel ellentétben közös megegyezéssel távozott a TV2-ből. Tapasztalt tévésről van szó, az Aktív főszerkesztője volt, a Babavilágot ő indította el 2006-ban, végigjárta a tévés szamárlétrát a…..
Bgarz 2016.03.31 15:03:38
@­regress: Tiszta sor?

- A herceghalmi Erdősiné (Fideszes polgármester felesége, aki "Orbán Viktor az én Miniszterelnököm" feliratú kitűzőben flangál a településen) honnan ismerte a szolnoki kopaszokat, akik közül az egyik Kubatov osztálytársa volt, a többi pedig a Kubatov által irányított FTC biztonsági embere?

Ezen kívűl:
hvg.hu/itthon/20160331_nvi_nvb_kopaszbalhe_nepszavazas_botrany_jegyzokonyv_patyi_andras_palffy_ilona
index.hu/belfold/2016/03/30/a_villamgyors_hatosag_is_segitette_erdosine_nepszavazasat/

Milyen érdekes, hogy az adatvédelmi hatóság Erdősiné beadványát aznap elbírálta, miközben másokét hetek alatt.

De nyilván ez mind véletlen.

Mint ahogy az is, ahogy gyáván kitérsz a kérdések elől és inkább terelesz, témát válatasz.
Bgarz 2016.03.31 15:23:12
@­regress: "Elég elhivatottságot érzek ahoz, hogy ne hagyjam hogy a magadfajta ballib pöcsök azt hazudozhassanak amit akarnak."

Már megmondtam, hogy én nem vagyok hülye ballib, a gazdád a ballib, de talán nem láttad, szóval beidézem újra:
Orbán Viktor: "A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta SZOCIÁLLIBERÁLIS meggyőződésűek."

És hogy megy amúgy ez a nem hagyás? Nem tűnik fel, hogy itt mindenki röhög rajtad? Nem tűnik fel, hogy minden próbálkozásodat tizedmásodpercek alatt szedjük ízekre?

Mindketten tudjuk, hogy amit te tejresztesz az színtiszta hazugság. Mindketten tudjuk, hogy Erdősiné és a kopaszok Fidesz utasításra cselekedtek, hisz ha nem így lett volna ezer ponton kaszálhatták volna el őket a szintén Fideszes irányítottságú hivatalok, de csodák csodája, nem tették, sőt mindenhol segítették őket. Mindketten tudjuk, hogy nem a véletlen műve, hogy a Közgép 2013-ban még 431,9 millárd értékben nyert közbeszerzést, 2015-ben pedig már csak 6,41 millárd értékben. Mindketten tudjuk, hogy Mészáros Lőrinc nem a tehetségének köszönheti vagyonát. Mindetten tudjuk, hogy Habony Árpádnak se a legyek hordták össze az ibizai bulizásra valót. Mindketten tudjuk, hogy Tasoly Csabát nem véletlenül hagyta hetekig szabadlábon Polt Péter főügyész. Mindketten tudjuk, hogy Orbán Ráhel férjének cégei se azért nyernek közbeszerzéseket mert ő a legjobb.
Csak te hazudsz ezekről, mert ez áll az imádott pártod érdekében - ami neked sajnos előbbre van mint a haza érdeke. Ami nekem "Csak Magyarország", az neked "Csak a Fidesz".

Szóval ne gyere nekünk itt azzal, hogy te itt valamiféle szabadságharcos vagy, mert mindketten tudjuk hogy hazudsz és a bűnösöket véded. Azokat a bűnösöket, akik kirabolják, tönkreteszik Magyarországot, ellehetetlenítik a gyermekeink jövőjét. Te ezeket véded.
A Budai Vár megújításával kapcsolatos fenntartásai miatt pár napja lemondott a Nemzeti Hauszmann Tervet jegyző Hauszmann bizottság három tagja is. A döntésük fő okaként azt jelölték meg, hogy a kormány döntéseiről az újságokból értesültek, a fejlesztésekről a testület nem folytathatott vitát, és…..
Bgarz 2016.03.31 14:06:01
@Matróz Kommandó: Mikor költözött oda a kormány és az mennyibe került a cseh adófizetőknek?
Bgarz 2016.03.31 14:04:28
@jobbdemokrata: jobbdemokrata wahaha. Nem vagy te se jobboldali, se demokrata, csak egy populista diktátor csatlósa.