Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabd

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelemben néha elég egyetlen ember, aki kiáll, mellén keresztbe fonja karjait és nemet mond. Portré egy államférfiról, aki nemcsak a saját országát akarja megvédeni a brüsszeli EU-elit eszement terveitől – így kezdődik a Freie Zeiten nevű német oldalon az az Orbán Viktort…..
Theresa Griffin EP-képviselő kezdeményezésére jobb feltételeket akarnak elérni az energiaellátásban a fogyasztóknak: pl. egyértelmű adatokat a számlákon, vagy hogy bárki átválthasson olcsóbb energiaszolgáltatókra. Az EuroparlTV összefoglalója:..
Hugues Bayet belga EP-képviselő egy Panama-iratokkal foglalkozó parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kérte, miután az Európai Parlament szigorítani akarja a multinacionális vállalatok átláthatóságát. Az EuroparlTV beszélgetett Bayet-val:  ..
Nagy felháborodást váltott ki, hogy a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, Csapó Gábor vízilabdázó úgy demonstrálta a nemi erőszakot Kiss László ügye kapcsán, hogy egy poharat huzigált Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kérte, hogy dugja bele az ujját. Miután mindig elhúzta, ez nem sikerült…..
Áprilisban kezdik el forgatni az Aranyélet, az HBO saját gyártású sorozatának második évadát. Az ősszel adásba kerülő részekben újra találkozhatunk a főszereplőkkel, de új színészek is felbukkannak a sorozatban, mondta el az Origónak adott interjújában Krigler Gábor kreatív producer és Benda…..