Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hboy

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
hboy 2011.03.10 14:53:31
hboy 2011.03.10 14:56:53
hboy 2011.03.10 15:04:09
A szimpatikus sorozatgyilkosról szóló Showtime-sorozat új évada elég álmosan indult, az első két epizód valahogy olyan volt, mintha a színészek is sokkban lennének a negyedik évad végkifejlete óta, és alvajáróként mozogtak a díszletek között, kivéve persze Debrát, aki…..
hboy 2010.10.25 19:54:32
Damon Lindelof a TCA turnén hozta nyilvánosságra a Lost-finálé után kapott tweetek közül azokat, amikben a bús picsába küldték el a rajongók. Az ugrás után van egy jelenetünk, ami nem került be a fináléba, csak a hatodik évados DVD extrái között lehet megnézni őket. Meg…..
hboy 2010.08.02 15:58:05
@akyyy: a sírhant műveknek tökéletes és gyönyörű a lezárása..
legjobb sorozatzárás ever....szerintem..
Krimivel kezdjük a ma esti ajánlót, kanadaival: az m1 műsorán láthatjuk a Bűnjelek című thrillert 21:30-tól, amiben egy tinifiú szeret bele egy MILF-be, aztán amikor a nőt meggyilkolják, nem nagyon tudja tisztázni magát a vádak alól. A történet nem túl eredeti, de talán a…..
Novi bácsi nevű olvasónk találta ezt a gyöngyszemet a Helyi Témában: a GYES összegéről kesergő cikkhez az ügyes képszerkesztő nem talált megfelelően kétségbeesett tekintetű és azért kellőképpen bögyös magyar anyukát, így kénytelen volt a külföldi képanyagból…..
Idén júniusban a debreceni fideszes többségű közgyűlése elfogadott egy olyan bérletkonstrukciót, amely a helybeli családoknak éves szinten akár egy átlagfizetésnyi 100–120 ezer forintos többletköltséget jelent. A debreceni közgyűlés június 25-i döntésének értelmében…..
Amilyen idők mostanában a köztévében vannak már az is hír, hogyha folytatódik egy műsor. A  SZÓSZ?!:) című nyelvi vetélkedőnek - amit tavasszal indított az m2 - viszont nemcsak ezért örülünk, hanem azért is, mert valóban megérdemli, hogy folytatódjon. A magyar nyelv…..
hboy 2009.10.03 16:31:21
Az RTL Klub egyik sztárszakácsa, Kovács Lázár az Egyesül Államokban járt, egy szakácsképzőben, ahol szerinte azzal kezdik az oktatást, hogy megtanítják a jónépet kamera előtt viselkedni, mert az fontosabb, mit a Brassói aprópecsenye receptje, de ezen nem akadunk fel, mert…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Tetszenek még emlékezni a keletnémet úszónőre emlékeztető méretű VV Anikó és Noszály "darabos" Sándor főszerepléséve készített Nagy Ő című randizós reality-re? Az ugye a lényege, hogy a címszereplő elé dobnak egy tucat ellenkező nemű jelöltet, hogy…..
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
hboy 2009.02.26 15:53:17
hboy 2009.02.26 16:08:19
hboy 2009.02.26 16:11:25
Brokkoli: Érdeklődnék, hogy a TV2 megvette-e a Smallville 8. évadát?Az Amerikában is még csak most futó évadról egyelőre nincs konkrét infó, de minden valószínűség szerint megveszi a Tv2 ezt is.Mikorra várható a Médium 4. évada a Tv2-n?A dolgok jelenlegi állása szerint kb.…..
Közeleg a január, a Lost készítői egy újabb jelenettel és egy karácsonyi podcasttal (vagy videocasttal, kinek hogy) jelentkeztek, jó szórakozást hozzájuk!   ..
Valuska kolléga mellett egy olvasó is jelezte, hogy szép meg jó, hogy az AXN egész nap House-maratont ad, de az már annyira nem vicces, sőt leginkább idegesítő, hogy bizonyos epizódokban egy epizódban a nemzetközi (angol) és a magyar hangsáv egyszerre hallatszik, talán…..
comment:com Pályázati felhívás 2008.04.28 16:03:00
Kérem szépen, a Lost fordítók eheti dúlása késztetett arra, hogy egy felhívással forduljak a nagyérdemű felé: innentől kezdve két héten át (a tévében) figyeljük a legelbaszottabb sorozatfordításokat, keressük a kihagyott mondatokat és magyartalan faszságokat, amiket a…..
comment:com Mindenki a tévé elé! 2008.04.19 10:08:00
Ma 12:45-től a sport1 műsorát nézze mindenki, attól eltekintve, hogy jégkorong-rajongó vagy sem, hiszen a magyar válogatott hatalmas siker kapujában áll: az ukrán válogatott legyőzésével feljuthat az elitbe, az A-csoportba, oda, ahol a finnek, oroszok, svédek, amerikaiak és…..
A Sorozatjunkie Uri Gelleres posztjának egyik kommentelőjétől nyúltuk ezt a videót, amiben Hugh Laurie még a Házdokis korszaka előtt vicceskedett a kanálhajlítgatós kóklerekkel. Valahogy időszerű ez ma este. ..
hboy 2008.04.05 21:26:26
Bruti kolléga lőtte tegnap ezt a két képet, és jóravaló rockerként menten fel is háborodott, még jó. Mi baja az RTL Klub Reflektor című műsorának hülyegyerekfrizurás szpíkerének a rockerekkel? Elszerették a csaját a germán sörmetál kedvelői? Pokolgép pólós fazonok…..
Vasárnap már elmorzsoltunk egy könnycseppet az utóbbi évek egyik legjobb drámája, illetve annak mostoha sorsa felett, de hátha van fény az alagút végén a Friday Night Lights számára. A sorozat az NBC minőségre egyik legjobb, nézettségre az egyik leggyengébb darabja (6.1 millió…..
No nem szegény Micahel C. Hallal vannak bajaik, hanem a Dextert náluk reklámozó Showcase kábeladóval, illetve a marketingesekkel, mert az alább látható reklámban a Dexter alakító színész így válaszol egy reptéri váróban feltett kérdésre, miszerint minek megy ő Adelaide-be:…..
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
Gondolom, nem újdonság, hogy sztároljuk a Friday Night Lights című sorozatot, remélhetőleg felfigyel a kiabálásunkra valamelyik kereskedelmi tévé (muhaha) és behozza ide is az elmúlt év legeslegjobb Földön játszódó drámáját (az űrben a Battlestar Galactica uralkodik).…..