Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piga85

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...és talált benne némi lőszert. Még jó, hogy nem az otthoni címére küldték. Edelény fideszes polgármestere már hangot adott fasisztoid nézeteinek, ezért mi itt a blogon nem kedveljük. Azért sem, mert fasisztoid nézetei vannak, és azért sem, mert személye súlyosan rontja a…..
piga85 2009.12.19 11:47:40
A posztíró gondolom rendkívül tájékozott, sokat olvasott embernek tartja magát. Akkor íme egy kis olvasnivaló a számára:

vastagbor.blog.hu/2009/12/19/ilyen_orszag_nincs_is_reggel_eliteltek_este_kituntettek#more1608379

Na pontosan ez az a nagy "jogállam" amiről a posztban szó van. A "nemzet szégyenei" kifejezésről nekem meg sokkal inkább a fotón feszítő "hídember" közt. elnök, meg az évek óta a befizetett adóforintjaimból hízó "döbrögi" péter jut eszembe.
TalpraCigány Jönnek a cigányok 2009.10.04 14:39:00
...és jöjjenek is. Itt volt az ideje. Kállai László roma jogvédő, egy békés menettel kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy szarul bánunk a cigányokkal. Jövő vasárnap híveivel együtt, a Hősök terére érkezik. A "szalonrasszisták" -akik mindig készséggel elismerik hogy a…..
piga85 2009.10.06 14:45:23
@TalpraCigány: Ha valóban az érdekel, hogy hogyan lehetne megváltoztatni az adott helyzetet, akkor nem értem miért írsz egy ilyen blogbejegyzést. Ha valóban a cigányság "felemelése" a célod, akkor szerintem nem a többségi magyar társadalmat kellene megcéloznod. Főleg nem azokat az embereket, akiknek úgy érzem jogosan vannak negatív előítéleteik. Miért nem a cigányokhoz beszélsz, és próbálod velük megértetni ezt a problémát? Senki nem fogja őket kivakarni a kakából és a mélyszegénységből, csak ők maguk.
piga85 2009.10.06 15:51:21
@A Nép - Te vagy!: Ha végigolvasod a kommenteket akkor szerintem láthatod, hogy azokban elég sok a tárgyszerűség: a többség tárgyszerűen leírja, hogy milyen negatív élményei vannak a cigánysággal kapcsolatban. A probléma nem azzal van, hogy a cigányság nagyrésze mélyszegénységben él mert a többségi magyar társadalom rasszista és kirekesztő. Hanem azzal, hogy a többségük képtelen beilleszkedni egy adott társadalomba és elfogadni annak a normáit. Az ideológiamentes beszéd rendben van. De hogyan várható el a gyűlöletmentes beszéd attól, akit a cigányok kiraboltak, megloptak, megkéseltek, megszóltak, megerőszakoltak... Sehogy. És mindezek a dolgok nem azért történtek meg, mert mondjuk az illető magyar áldozat rasszista vagy kirekesztő volt. Hanem mert az elkövető képtelen arra, amit úgy hívnak: társadalmi együttműködés. A probléma ez.
Vagyis majdnem. Még hátra van Cseh László 400 m vegyes döntője, ahová a második legjobb idővel került be. Hátha...De a vizes vb-nek lassan vége. Elég jól zárunk, reméljük még szépítünk is egy kicsit. Persze lehetne fanyalogni, hogy "csak" egy aranyérem, de végre föl…..
A Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnöke, Nenad Csanak egy interjúban aztmondta: már 10 éve dédelgetett álma, hogy a Vajdaság tagköztásraságistátuszt kapjon Szerbián belül.Csanak hangsúlyozta, hogy Szerbiának szembe kell végre néznie múltjával.Arra kérdésre azonban, hogy…..
Szét van döbbenve mindenki Szerbiában is. A híreket kommentelők vagy "nem jutnak szóhoz" vagy bizonyítottnak veszik, hogy "máshol is vannak állatok". Egy órája emésztik a történteket. Akkor érkeztek az első összefoglaló hírek. Vujin nyilatkozott a szerb…..
piga85 2009.02.11 19:41:26
@mg44:
Üdv! Egy személyes megjegyzés innen a "maradék országból": Fogalmam sincs hogy "ez" meddig fog menni nálunk. Őszintén szólva, így közelítve a harmadik X-hez úgy érzi az ember hogy már a nyolcvanas évek kezdetekor is ebbe az "ez"-be született bele. A rendőrségünk meg a jogrendszerünk szinte már csak nevében létezik, mert amire nálunk ezeket valóban fenntartják, annak nem sok köze van egy uniós tagállamhoz...
 Ma találkozik Orbán Viktor, a Fidesz és Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke. Egykor szobatársak voltak a Bibó István Szakkollégiumban, majd mindketten részt vettek a Fiatal Demokraták Szövetségének megalapításában. 1993-ban mindketten versengtek a Fidesz vezetői posztjáért, Orbán…..
Találtunk videót arról, hogyan ünnepelte az orosz válogatott a vb-címet az öltözőben. Főként Ovecskint érdemes figyelni, hol sír, hol iszik, hol táncol, hol telefonál. Lefordítani nem nagyon van mit, annyi biztos, felhangzik A győzelem napja című örökzöld 1945-ből. ..
Folytatták sorozatukat a finnek, az elmúlt három vb mindegyikén érmet szereztek. A svédeket kiütve jutottak a bronzhoz, amely történetük negyedik 3. helyezése.A tavalyi ezüst és a két évvel ezelőtti bronzérem után ismét a 3. helyen végzett Finnország, amely bár nem…..
Koszovót éppen kilenc éve bombázta külön Szerbiától a NATO az "Irgalmas Angyal" fedőnevű akcióban. A NATO 78 nap alatt minden szerb várost bombázott. A katonai áldozatok mellett számos civilnek is az volt az utolsó tavasza. Az akció ideje alat szerb források szerint 2300…..
piga85 2008.03.24 21:35:41
"meg ugysem el ott parszazezer magyar, akik epp most leppek az egyetlen kisebbseg akit b@sztatni lehet."

Kérdés: Szerbiában alapfilozófia, hogy a kisebbséget mindenáron basztatni kell???