Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HerendiSzabolcs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rogán Tóni nagyon leegyszerűsítve kimondta a tutit: a devizahitel árfolyamkockázata nem az ügyfélé, hanem a banké. Ennél nagyobb mocsokság nemigen hagyta el eddig fogai büdös ketrecét, pedig mondott már sok vérlázítót. Emlékezzünk: mitől is lett a devizahitel? A vörös…..
HerendiSzabolcs 2014.07.04 14:00:28
@Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke: Csak kibújt a szög a zsákból. Közgazdaságból és politikatudományból 1-es. Ülj le fiam!

Egyébként senki másnak nem tűnik fel, hogy ugyanazzal a nicknévvel emberek (mert többen vannak) napokon keresztül folyamatosan tolják ide a baromságot?
HerendiSzabolcs 2014.07.04 21:20:03
@Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke: Te kezdtél el beszólogatni drága most már több, mint 48 órája folyamatosan kommentelő "barátom", ill. barátaim. :-) Az én hibám a történetben annyi, hogy leálltam veletek vitatkozni. Így ez az utolsó kommentem ide. Persze most majd jöttök a dumával, hogy "nincsenek érveid, ezért futamodsz meg" :-)
Ennél nagyobb eredményt az életben ne érjetek el és akkor még valamikor lehet ez majd egy normális ország. Adios amigos!
HerendiSzabolcs 2014.07.07 10:56:59
@P.Freddy: Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Nem mondom, hogy egy kormánynak, ill. a nemzeti banknak nincs mozgástere ebben a tekintetben, de ekkora egyértelműen nincs.
Én a helyedben arra vetnék egy pillantást, hogy a hivatkozásként hozott CHF Libor hogyan mozgott az elmúlt években. Hát megsúgom, hogy pontosan ellenkezőleg, mint amit a bankok kommunikáltak a kamatemelések indoklásakor. Nem kell nekem hinni, csak rá kell keresni a guglival...(ennyit a tisztességről)